2LVERU 30 Capsules

38,34 

In voorraad!
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd of in 24u in afhaalpunt
Beschrijving

2LVERU 30 Capsules

Eigenschappen:
2LVERU is een homeopathisch geneesmiddel dat ingrediënten bevat die traditioneel in micro-immunotherapie gebruikt worden als adjuvans van de immuunregulatie bij de behandeling van gewone wratten (verruca vulgaris), platte wratten (verruca plana) of wratten op de voetzool (verruca plantaris).

Volgens de wet is de indicatie voor 2LVERU hoofdzakelijk gebaseerd op het homeopathisch gebruik van de stammen waaruit het samengesteld is. De documentatie met betrekking tot de klinische verificatie van de indicatie omvat de resultaten van de klinische follow-up gerealiseerd met 2LVERU.
Hoewel het klinisch onderzoek logischerwijs op zeer specifieke parameters gericht is, rechtvaardigen de resultaten van deze studies afzonderlijk niet een meer specifieke indicatie voor 2LVERU op dit moment. Over het geheel genomen laten de verschillende hierna beschreven studies evenwel toe om de indicatie als klinisch waarschijnlijk te beschouwen.

Retrospectieve follow-up:
Een retrospectieve multicenter follow-up van 46 patiënten tussen 3 en 76 jaar werd uitgevoerd door huisartsen en dermatologen (België, Frankrijk, Spanje). 54% van de patiënten werd behandeld met enkel 2LVERU (60% gewone wratten, 32% wratten op de voetzool, 8% platte wratten) en 46% kreeg een gecombineerde behandeling: 2LVERU en een topische behandeling (19% gewone wratten, 38% wratten op de voetzool, 33% wratten op de voetzool en gewone wratten, 10% platte wratten). Bij 80% van de patiënten die alleen de behandeling met 2LVERU volgden tijdens gemiddeld 3,4 maanden werd een volledige verdwijning van hun wratten waargenomen na 3,8 maanden (gemiddeld). Bij 81% van de patiënten in de groep behandeld met 2LVERU en een bijbehorende topische behandeling werd een volledige verdwijning van hun wratten waargenomen na 3,5 maanden, dit na een behandeling van gemiddeld 3,2 maanden.

Indicaties:
Oraal gebruik
Volwassenen en adolescenten
Bij de behandeling van gewone wratten (verruca vulgaris), platte wratten (verruca plana) of wratten op de voetzool (verruca plantaris)

Samenstelling:
1 hard capsule (bevat 380 mg aan globuli) bevat:

Lactose Ph. Eur. 0,0836g
Sacharose Ph. Eur. 0,2964g
Interleukine 1 (IL-1) 2L 10 of 17 CH 0,0038ml
Interleukine 2 (IL-2) 2L 10 of 17 CH 0,0038ml
Interferon alpha (IFNα) 2L 10 of 17 CH 0,0038ml
Ribonucleïnezuur (RNA) 2L 8 of 10 CH 0,0038ml
Specifiek nucleïnezuur SNA-HLA II 2L 10 of 18 CH 0,0038ml
Specifiek nucleïnezuur SNA-VERU 2L 10 of 18 CH 0,0038ml

Hulpstoffen met bekend effect: lactose, sacharose

Inhoud van de externe verpakking:
Primaire verpakking: gelatine hard capsule, blauwe kleurstof: indigokarmijn E132, contrastmiddel: titaandioxide E171

Gebruiksaanwijzing:
Volwassenen:
Eén hard capsule per dag vóór het ontbijt, daarbij altijd de volgorde van 1 tot 10 van de hard capsules naleven. De aanbevolen behandelingsduur bedraagt 4 tot 6 maanden (of tot de wratten verdwenen zijn).

Adolescenten van 12 tot 18 jaar:
Eén hard capsule per dag vóór het ontbijt, daarbij altijd de volgorde van 1 tot 10 van de hard capsules naleven. De aanbevolen behandelingsduur bedraagt 4 tot 6 maanden (of tot de wratten verdwenen zijn).

Af en toe en op medisch advies mag het interval tussen de innames van de hard capsules ingekort worden door een tweede hard capsule in te nemen 15 minuten vóór het middagmaal, daarbij altijd de verplichte numerieke volgorde van 1 tot 10 van de hard capsules naleven.

De toediening van 2LVERU geschiedt sublinguaal: de hard capsule openen, de inhoud (globuli) onder de tong gieten en laten smelten. De globuli moeten op een lege maag, 15 tot 30 minuten vóór het ontbijt, ingenomen worden. Bij vergetelheid de inhoud van de hard capsule een uur na de maaltijd innemen.

1. Neem één van de drie strips uit de doos.2. Neem een hard capsule in de juiste volgorde.3. Open voorzichtig de hard capsule door de top op te heffen (*).4. Giet de inhoud van de hard capsule onder de tong en laat smelten.Voorzorgsmaatregelen:
Niet gebruik bij overgevoeligheid voor één van de werkzame bestanddelen.
In de oorspronkelijke verpakking bewaren bij een temperatuur onder 25°C en beschermd tegen licht en vocht.
Dit geneesmiddel bevat lactose. Gevallen van lactose-intolerantie zijn gemeld. Hoewel de hoeveelheid lactose in de hard capsules in theorie niet hoog genoeg is om symptomen van intolerantie te veroorzaken, kan diarree zich voordoen.
Patiënten met de zeldzame erfelijke aandoeningen galactose-intolerantie, Lapp lactase deficiëntie of glucose-galactose malabsorptie mogen dit geneesmiddel niet gebruiken.
Zoals voor elk homeopathisch geneesmiddel is het raadzaam om de inname van munt of zijn derivaten te vermijden evenals genotmiddelen (koffie, chocolade) tijdens het uur vóór de sublinguale inname.

Inhoud:
30 capsules
Kenmerken:
Merk LABO LIFE BELGIUM SPRL
Categorie Homeopathie
Prijs 38,34 
Gewicht 38 gr
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.