Manuka Health Manuka Honing MGO400+ Pot 250g

van Manuka Health
Manuka Health Manuka Honing MGO400+ Pot 250g
Klantenbonus
0,27  €
56,90
-5%
Voordeel
54,05 
(
21,62 
/100 g
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 39 aankoop)


Beschrijving

Manuka honing

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Manuka honing is een zeldzame honing met opmerkelijke natuurlijke eigenschappen. Het hoge MGO-gehalte, de rijke smaak, de zachte textuur en de uitzonderlijke eigenschappen maken Manuka Health honing bijzonder en een echte superfood.

Manuka honing is waarschijnlijk de meest waardevolle honing ter wereld, met de kracht van de natuur en meer dan honing alleen. Onderzoek heeft aangetoond dat Manuka Honing opmerkelijke natuurlijke eigenschappen heeft. Echte Manuka Honing is een 100% natuurlijk product en komt uit Nieuw-Zeeland. Deze kostbare Nieuw-Zeelandse honing wordt geproduceerd door bijen die de bloemen van de wilde Manukastruik bestuiven. Het onderscheidt zich van andere honingsoorten door het van nature aanwezige bestanddeel methylglyoxal (MGO). Methylgloxal is een natuurlijk afbraakproduct van suiker dat wordt geproduceerd uit de Manuka nectar en de enzymen van de bijen in de bijenkorf tijdens het rijpen van de honing.

De wetenschappers van de TU Dresden, ontdekten methylglyoxal (MGO) als een cruciaal ingrediënt in Manuka honing. Dit was de grote wetenschappelijke doorbraak na vele jaren zoeken naar de “mysterieuze Manuka-factor”.
In 2008 was Manuka Health pionier in de ontwikkeling en introductie van MGO-certificering voor Manuka honingsoorten volgens de methode van de TU Dresden. Het stelt precieze en wetenschappelijk betrouwbare normen vast voor de beoordeling van het MGO-gehalte van Manuka honingsoorten.
De MGO-certificering van Manuka Health houdt in dat elke pot honing in Nieuw-Zeeland wordt getest en gecertificeerd op zijn MGO-gehalte, en op zijn zuiverheid en kwaliteit, volgens de methode van Prof. Henle.

Manuka honing is een echt supervoedsel. De romige, kruidig-aromatische bloesemhoning geniet wereldwijd van een steeds groeiende fanclub. Voor een gevoel van welzijn het hele jaar door, het is raden aan elke dag een theelepel van de kostbare honing puur in te nemen - voor u en uw dierbaren.
De heerlijke MGO 400+ Manuka Honing uit Nieuw-Zeeland is gecertificeerd voor een natuurlijk methylglyoxal gehalte (MGO) van ten minste 400 mg per kg honing - het wetenschappelijk bewezen belangrijkste natuurlijke actieve ingrediënt in Manuka honing. Hoe hoger het respectievelijke MGO-gehalte, hoe waardevoller en zeldzamer MGO Manuka honing zijn.

Indicaties:
Oraal gebruik

Contra-indicaties:
Niet geschikt voor baby's jonger dan 12 maanden.

Gebruiksaanwijzing:
Naar behoefte, een theelepel per dag puur of als natuurlijke zoetstof in dranken en maaltijden, en als perfect supervoedsel supplement in het dagelijks leven.

Voorzorgsmaatregelen:
Bewaren op een droge plaats, beschermen tegen licht en warmte.
Beschermen tegen direct zonlicht.

Inhoud:
Pot 250 g
Kenmerken:
Merk Manuka Health
Categorie Natuurlijk afweersysteem, Bio – Natuurmiddelen, Zonder toevoeging van suiker, Gemakkelijk ademhalen, Bevordert de spijsvertering
Reviews 5/5 (3 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(3 reviews)

Gemiddelde score

5,0 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

100%
0%
0%
0%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans