1.600.000 tevreden klanten
FR / NL
Home > Eerste hulp - Thuiszorg > Diagnose > Bloedglucosemeter - Diabetes Management > Medisana MediTouch Prikpen Insuline 1 Stuk

Medisana MediTouch Prikpen Insuline 1 Stuk

van Medisana
Medisana MediTouch Prikpen Insuline 1 Stuk
Voor de actieve bloedglucosecontrole van individuele personen
11,64 €
*
-10%
Online korting
**
10,48 
Aantal In voorraad!

+1.5% oftewel 0,16
in Mijn klantenbonus


Toevoegen aan winkelwagentje
Besteld voor 16u,
morgen bij u geleverd
(of in 24u in afhaalpunt)
Beschrijving

Medisana MediTouch Prikpen Insuline 1 Stuk

Eigenschappen:
Het systeem is bedoeld voor het meten van de glucosewaarden in het bloed uit de vingertop, bij wijze van alternatief kan bij volwassenen ook bloed genomen worden uit de muis van de hand, of uit de onderarm.
Het gaat daarbij om de snelle, elektrochemische bepaling van de bloedglucosespiegel. Dee FAD-bindende glucose-dehydrogenase zet de in het bloed aanwezige glucose om in gluconolactone. Het meettoestel meet de door deze reactie vrijgekomen stroom die in verhouding tot het bloedvolume staat.
Het systeem is uitsluitend bedoeld voor uitwendige toepassing (in vitro), het kan worden ingezet bij diabetici voor zelfcontrole of bij de klinische diabetesopvolging door geschoold personeel.
Uw systeem heeft slechts een klein bloeddruppeltje nodig om een test te doen. Dit kunt u van uw vingertop afnemen. Gebruik voor elke test een andere plaats. Herhaalde prikken op dezelfde plaats kunnen ontstekingen en gevoelloosheid veroorzaken.

Meetresultaten, onder 60 mg/ dl (3,3 mmol/ L), zijn een teken voor "Hypoglycemie", te lage bloedglucosespiegel.
Liggen de meetresultaten boven 240 mg/ dl (13,3 mmol/ L), kunnen symptomen van een te hoge bloedglucosespiegel "Hyperglycemie" optreden.
Is uw aandeel aan rode bloedlichaampjes (hematocrietwaarde) zeer hoog (boven 55%) of zeer laag (onder 30%), dan kan dit uw meet resultaten beïnvloeden.

Uw bloedglucose meetsysteem MediTouch 2 van Medisana bestaat uit vijf hoofdcomponenten:
- De bloedglucosemeter
- De Prikhulp
- De lancetten
- De teststrips
- De controlevloeistof
Deze componenten zijn speciaal op elkaar afgestemd en zijn getest op kwaliteit, zodat nauwkeurige testresultaten gegarandeerd zijn.

Indicaties:
Voor de actieve bloedglucosecontrole van individuele personen

Gebruiksaanwijzing:
Met de prikhulp kunt u eenvoudig, snel, schoon en pijnloos een druppeltje bloed voor de bloedglucosetest verkrijgen. De prikhulp kan individueel op de gevoeligheid van uw huid ingesteld worden.
De aanpasbare punt is in 6 verschillende prikdieptes instelbaar. Draai het dopuiteinde in de betreffende richting tot de pijl op het cijfer met de gewenste prikdiepte wijst.
Bepaal uw gewenste prikdiepte: 1 - 2 voor zachte of dunne huid, 3 - 4 voor normale huid en, 5 - 6 voor dikke of cornea huid.
Voor het gebruik van de prikhulp, moet u een lancet aanbrengen:
- Was uw handen met zeep en warm water. Spoel en droog deze grondig af. Indien nodig de huid, waar de bloeddruppel wordt genomen, nog eens afzonderlijk grondig reinigen.
- Open de Prikpen door de beschermkap naar rechts te draaien en deze af te nemen. Steek het lancet tot aan de aanslag (zonder ze daarbij te draaien) in de prikpen. Draai de beschermhuls van het lancet voorzichtig af.
- Plaats de beschermkap opnieuw op de prikpen en draai deze naar links vast.

Voorzorgsmaatregelen:
Gebruik de lancet of de prikhulp nooit samen met andere personen.
Gebruik voor elke test een nieuwe steriele lancet.
Lancetten zijn bedoeld voor eenmalig gebruik. Gebruikte teststrips en lancetten worden beschouwd als gevaarlijk, biologisch niet afbreekbaar afval.
Werp de gebruikte teststrips en lancetten zorgvuldig weg. Als u de gebruikte onderdelen bij het afval weg wilt werpen, verpak ze dan mogelijk zo dat een verwonding van en/ of een infectie van andere personen uitgesloten is.

Inhoud:
1 stuk
Kenmerken:
Merk Medisana
Categorie Diabetes Management, Insuline prikpen, Bloedglucose Lancetten, Prikpen, Bloedglucoseteststrip
Prijs 10,48 €
Reviews 4.5/5 (2 reviews)
Gewicht 17 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
(2)
4,5 op 5 sterren
5 sterren
(1)
4 sterren
(1)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)
Alle reviews over Medisana MediTouch Prikpen Insuline 1 Stuk werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Carin
20/12/2017
Om te gebruiken met Medisana Medi Touch2 waar geen prikpen bij ingesloten zit.
  0 0   Gemeld!
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten