Même Cosmetics De Sneldrogende Nagellakolie 9ml

van Même Cosmetics
Même Cosmetics De Sneldrogende Nagellakolie 9ml
Klantenbonus
0,1  €
13,10 
(
14,56 
/10 ml
)
+
Nog maar 2 in voorraad!
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 69 aankoop)


Beschrijving

Langverwachte verzorgingsproduct voor een snellere droging van uw manicure

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Het langverwachte verzorgingsproduct voor een snellere droging van uw manicure, altijd met een natuurlijke formule die zorg draagt voor uw nagels.

De sneldrogende nagellakolie versnelt de droogtijd van uw nagellak en zorgt er tegelijk voor dat uw manicure langer houdt. Deze absolute must-have voor uw nagelroutine zal snel deel gaan uitmaken van uw favoriete verzorgingsproducten.

De sneldrogende nagellakolie wordt aangebracht na de toplaag en halveert de droogtijd van de nagellak. Ze beschermt uw manicure ook tegen schilfering, zorgt ervoor dat uw nagellak langer houdt en geeft glans aan uw prachtige nagels.

We beseffen in welke mate uw nagels broos geworden zijn of pijnlijk aanvoelen als gevolg van uw kankerbehandeling. Daarom was het van essentieel belang om te opteren voor milde en natuurlijke ingrediënten. Deze olie op basis van oliehoudende oplosmiddelen uit kokosnoot droogt de vliesjes en de nagels niet uit. Integendeel, de olie droogt de nagellak terwijl de vliesjes en de nagels worden gevoed.
Eindelijk een product dat de droogtijd van de nagellak versnelt en tegelijk de aangetaste handen en gevoelige huid respecteert.

Indicaties:
Externe gebruik
Voor het nagels
Voor een snellere droging van uw manicure

Samenstelling:
Dodecane, tetradecane, heptane, coco-caprylate/ caprate

Gebruiksaanwijzing:
De sneldrogende nagellakolie is de laatste fase van een geslaagde manicure. Een enkele druppel sneldrogende nagellakolie onmiddellijk na het aanbrengen van uw toplaag volstaat voor een droge en onberispelijke nagellak.
Dankzij de pipet kan de sneldrogende olie vlotjes en nauwkeurig worden aangebracht. Elke druppel sneldrogende nagellakolie glijdt over de nagellak om heel het nageloppervlak te bedekken, zonder uw manicure aan te tasten. Twee minuutjes wachten na het aanbrengen van de olie en uw nagellak is droog.

Het heeft geen zin de olie te gebruiken tussen de opeenvolgende nagellaklagen, dat zou het tegengestelde effect kunnen hebben. Aangezien de olie bestaat uit vette oplosmiddelen, zou dat de houdbaarheid van uw nagellak kunnen beïnvloeden. Dus: gebruik de sneldrogende nagellakolie alleen op het einde van de manicure.

Inhoud:
9 ml
Kenmerken:
Merk Même Cosmetics
Categorie Nagellakken, Vegan-cosmetica
Reviews 5/5 (1 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(1 reviews)

Gemiddelde score

5,0 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

100%
0%
0%
0%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans