Mepilex Border Heel 22x23cm Zelfklevend Schuimverband 6 Verbanden

van Mepilex
Mepilex Border Heel 22x23cm Zelfklevend Schuimverband 6 Verbanden
Klantenbonus
0,68  €
91,16 
(
15,19 
/stuk
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 39 aankoop)


Beschrijving

Vijflagig schuimverband voor preventie van decubitus en behandeling van hielwonden

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Vijflagig schuimverband voor preventie van decubitus en behandeling van hielwonden
Mepilex Border Heel is het enige vijflagige schuimverband voor de hiel met de unieke Deep Defense Technology, waarvan bewezen is dat ze decubitus voorkomt in combinatie met andere standaardpreventieprotocollen.

Het verband kan ook worden gebruikt voor de behandeling van matig tot sterk exsuderende wonden van de hielzone. Het absorbeert, houdt exsudaat vast en zorgt voor een goede vochtbalans waardoor het risico op maceratie wordt geminimaliseerd.

Dit onlangs gelanceerde verbeterde ontwerp heeft nieuwe tabs en dikkere randen, zodat het gemakkelijker kan worden aangebracht en gecontroleerd bij de patiënt. De hielvorm is verfijnd, zodat hielzones met een hoog risico en de enkels goed afgedekt zijn.

En het verbeterde ontwerp is nog steeds voorzien van Safetac, de originele pijnvrije contactlaag met silicone hechtmiddel. Het verband is comfortabel en past zich aan de lichaamsbouw van de patiënt aan - u kunt het gemakkelijk verwijderen, zonder de huid te beschadigen. Dat betekent minder pijn voor uw patiënten.

Voordelen:
- Bewezen preventie van decubitus - bij gebruik met andere standaardpreventieprotocollen
- De unieke Deep Defense Technology biedt bescherming tegen externe druk-, schuif- en wrijfkrachten en beheert het microklimaat, de voornaamste oorzaken van decubitus.
- Mepilex Border met Safetac-technologie minimaliseert pijn tijdens verbandwissels.
- Uitstekende vochtverwerking en -retentie
- Minder risico op maceratie

Mepilex Border Heel is speciaal ontworpen zodat het past op de hiel. De vijflagige absorberende schuimstructuur zorgt voor een efficiënt management van het exsudaat en de wondomgeving. Daarom kunt u het verband dus gebruiken voor de behandeling van exsuderende wonden zoals decubitus, diabetische voetulcera, traumatische wonden en andere secundair genezende wonden.

Preventie van decubitus:
Het is bewezen dat Mepilex Border Heel decubitus voorkomt. U kunt het verband preventief aanbrengen bij risicopatiënten, zoals immobiele patiënten, personen met een zwakke bloeddoorstroming en beschadigde huid, op de spoedafdeling, de intensive care, of voor en tijdens lange ingrepen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Mepilex Border Heel van invloed is op vier externe factoren die decubitus kunnen doen ontstaan: door de schuifkracht te minimaliseren en te verspreiden, de drukkracht te verspreiden, de wrijfkracht te verminderen en een optimaal microklimaat in stand te houden.

Indicaties:
Externe gebruik
Voor preventie van decubitus en behandeling van hielwonden zoals decubitus, diabetische voetulcera, traumatische wonden en andere secundair genezende wonden

Voorzorgsmaatregelen:
Preventief gebruik van verbanden betekent niet dat geen alomvattend protocol voor preventie van doorligwonden hoeft te worden gevolgd.

Inhoud:
6 verbanden
Kenmerken:
Merk Mepilex
Categorie Actief verband, Decubituspreventie
Reviews 0/5 (0 reviews)

Tekst verminderen