Product en voorraad

Kunt u me verwittigen wanneer een product opnieuw beschikbaar is?

Jammer genoeg is deze functie met automatische waarschuwing op dit moment niet beschikbaar.

De beschikbaarheid van de producten wordt op een automatische manier beheerd. Dit gebeurt naargelang onze voorraad en de voorraad van onze verschillende leveranciers.

We beseffen dat het niet de meest praktische oplossing is op dit moment, maar we raden u aan af en toe naar de site terug te keren om na te gaan of het product opnieuw beschikbaar is.

Top van pagina

Hoe kunt u een product terugvinden op Newpharma?

De Newpharma-site is zo opgebouwd dat elke gebruiker het navigatietype kan kiezen dat hem/haar het beste past.

  • De snelle opzoeking

help-search1

  • "Wat zoekt u?" (onder de navigatie bovenaan de site) is op alle pagina's beschikbaar. U gaat naar alle beschikbare producten op de site. Dit is in elk geval de eenvoudigste manier om een wel bepaald artikel te vinden.

  • Voor de categorieën wordt een erg duidelijke indeling gebruikt. Via deze navigatie kunt u de opzoeking van een algemene categorie verfijnen naar steeds preciezere subcategorieën (Cosmetica > Vrouw > Gezichtsreiniging > Tonici). Alle producten die in deze subcategorie staan, worden dan vermeld. Dit is in elk geval de eenvoudigste manier om verschillende gelijkaardige producten te vergelijken (prijzen, merken enz.).

    help-category

  • Sortering en filters:
    • Binnen een productenlijst kunt u steeds sorteren op naam (A-Z) of per prijs (stijgend of dalend). Hiervoor klikt u op de pijltjes naast"Product" of "Prijs" boven aan de lijst. Zie punten 1 en 2 op de onderstaande afbeelding.
    • In de meeste categorieën kunt u ook per merk navigeren. Ofwel vanaf het startscherm "Afdeling Schoonheid" ofwel binnen een productenlijst (zie punt 3 op de onderstaande afbeelding) door de resultaten per merk te filteren via het uitklapmenu bovenaan rechts van de lijst.
help-search2

Top van pagina

Ik vind het product niet dat ik gewoonlijk gebruik?

Indien u het gezochte product niet vindt, is het mogelijk dat dit product momenteel niet in voorraad is, dat er een tikfout in de zoekopdracht staat of dat het niet bij Newpharma verkocht wordt.

Om naar alle beschikbare producten op de lijst te gaan, kunt u ze opzoeken via de balk "Wat zoekt u?"
Door te navigeren volgens categorie of volgens afdeling (schoonheid, slank, baby, geneesmiddelen en promoties) gaat u naar een selectie uit de catalogus. Het aantal beschikbare producten is zodanig omvangrijk dat u een selectie moet ingeven om goed te kunnen navigeren.

help-search1

U kunt ofwel zoeken op naam (Vichy, Motilium...) ofwel een oplossing voor een probleem invoeren: vb. hoest of acne.

Tip:
Vereenvoudig de woorden van uw opzoeking.
In de plaats van "Eucerin Hyalluronfiller" in te tikken, zoekt u beter enkel via "Eucerin".

Top van pagina

Hoe kunt u weten of een product al dan niet in voorraad is?

De producten met status "beschikbaar" zijn producten die in de apotheek of bij onze verschillende leveranciers in voorraad zijn.

Voor België:

"morgen bij u geleverd(of in 24u in afhaalpunt)":
Dit product of geneesmiddel is in voorraad. Newpharma garandeert dat meer dan 90% van de bestellingen (die voor 12.00 u op een werkdag worden geplaatst) worden de volgende dag geleverd worden (werkdag).

"bij u in 48u (of in 48u in afhaalpunt)":
Dit product of geneesmiddel is in voorraad bij een groothandel die minder frequent levert dan Newpharma. De gewoonlijke leveringstermijn is dus iets langer.

"bij u in 3 dagen (of in 3 dagen in afhaalpunt)":
Dit product of geneesmiddel is in voorraad bij een groothandel die minder frequent levert dan Newpharma. De gewoonlijke leveringstermijn is dus langer.

"bij u in 7 dagen (of in 7 dagen in afhaalpunt)":
Dit product moet bij de fabrikant worden besteld. De gewoonlijke leveringstermijn wordt daarom met maximaal 1 week verlengd.

"Tijdelijk niet beschikbaar":
Dit product is niet in voorraad bij de groothandel of fabrikant. Momenteel niet te koop.

Top van pagina

Zijn de voorraden betrouwbaar?

Ja, maar we hangen wel af van de informatie die onze verschillende leveranciers ons overmaken.

Top van pagina

Hebt u andere producten?

Neen, alle bestelbare producten worden op de site vermeld.

Top van pagina

Waarom is de bestelbare hoeveelheid van een product beperkt?

Het aantal bestelbare eenheden wordt automatisch beheerd naargelang onze voorraad en de voorraad van onze leveranciers.

Indien de beschikbaarheid van dit product bij onze leveranciers beperkt is, zal het aantal bestelbare eenheden bij Newpharma laag zijn. We hebben dit systeem ingevoerd om last en ontgoochelingen te vermijden.

Top van pagina

Waarom is er bij dit product geen bijkomende informatie (bijsluiter)?

We doen al het mogelijke om onze database zo goed mogelijk aan te vullen door vaak contact op te nemen met de verschillende laboratoria. We bieden 35.000 producten aan en het aanvullen van de bijsluiters is een belangrijke prioriteit.
Jammer genoeg zijn we afhankelijk van wat ons door de laboratoria wordt meegedeeld.

Top van pagina

« Teruggaan naar algemene hulp

Homepage van uw online apotheek