1.600.000 tevreden klanten
FR / NL
Home > Help > Dienst na verkoop

Dienst na verkoop

Kan ik mijn bestelling terugsturen?

Opgelet: wettelijk gezien mogen we geneesmiddelen niet terugnemen

Voor de andere producten:

Indien bepaalde ontvangen producten bij ontvangst van uw bestelling niet aan uw verwachtingen zouden voldoen, kunt u ze terugsturen naar dit adres:
Newpharma (Apotheek Newpharma bv)
Rue Basse-Wez 315
4020 Luik
België

U beschikt over een termijn van 14 kalenderdagen vanaf de ontvangst van de bestelde producten om ze naar ons terug te sturen. Wij betalen u de producten terug met uitzondering van de verzendingskosten voor het terugsturen van de producten (tenzij de fout aan ons toe te schrijven is).

Dit/deze product(en) moet(en)nieuw en onbeschadigd , samen met alle eventuele accessoires (bijvoorbeeld gebruiksaanwijzingen en documentatie) en een kopie van de aankoopfactuur worden teruggestuurd.

Hoe kan ik een klacht indienen of een geschil beslechten?

In geval van een klacht, nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze klantendienst door hier te klikken.

In geval van geschil, er bestaat nu een ODR-platform (Online Dispute Resolution) die erop is gericht om de consument en de onderneming zowel op nationaal als grensoverschrijdend vlak hun onderlinge geschillen op een snelle en efficiënte (lees: online) wijze te beslechten: http://ec.europa.eu/consumers/odr.

Deze instantie zal als een scheidsrechter optreden om zo een oplossing te bieden. Het platform is zowel gebruiksvriendelijk als meertalig.

Het systeem kenmerkt zich door vier stappen:

1) Consument vult een klachtenformulier in en stuurt deze in.

2) De klacht wordt doorgestuurd naar de betrokken onderneming, die een ADR-entiteit voorstelt aan de consument.

3) Van zodra de consument en de onderneming akkoord gaan over het feit een ADR-entiteit deze klacht te laten behandelen, zal het ODR-platform het dossier automatisch doorzenden naar die ADR-entiteit.

4) De ADR-entiteit handelt de zaak volledig online af en verbindt zich ertoe een oplossing te hebben binnen de 90 dagen.

Top van pagina

« Teruggaan naar algemene hulp

Homepage van uw online apotheek