Mepilex Border Sacrum 16x20cm Schuimverband 5 Verbanden

van Mölnlycke
Mepilex Border Sacrum 16x20cm Schuimverband 5 Verbanden
Klantenbonus
0,46  €
64,69 
(
12,94 
/stuk
)
+
 
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 69 aankoop)


Beschrijving

Vijflaags schuimverband voor de preventie van decubitus en de behandeling van sacrale wonden

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Vijflaags schuimverband voor de preventie van decubitus en de behandeling van sacrale wonden
Mepilex Border Sacrum is het enige vijflagige sacrale schuimverband met de unieke Deep Defense Technologie, waarvan bewezen is dat ze doorligwonden voorkomt in combinatie met andere standaardpreventieprotocollen.

Het verband kan ook worden gebruikt voor de behandeling van matig tot sterk exsuderende wonden in het sacrale gebied. Het absorbeert, houdt exsudaat vast en zorgt voor een goede vochtbalans waardoor het risico op maceratie wordt verminderd.

Dit onlangs gelanceerde verbeterde ontwerp heeft nieuwe tabs en dikkere randen, zodat het gemakkelijker kan worden aangebracht en gecontroleerd bij de patiënt. Bij gebruik ter preventie van doorligwonden is de sacrale vorm zo aangepast dat de sacrale zone met hoog risico goed is afgedekt - en bovendien is de afdichting ter hoogte van de bilspleet verbeterd met het oog op maximale bescherming.

En het verbeterde ontwerp is nog steeds voorzien van Safetac, de originele pijnvrije contactlaag met silicone hechtmiddel. Het verband is dus comfortabel en vormt zich soepel naar de anatomie van de patiënt - u kunt het gemakkelijk verwijderen, zonder de huid te beschadigen. Dat betekent minder pijn voor uw patiënten.

Voordelen:
- Bewezen preventie van doorligwonden - tot 88% - bij gebruik met andere standaardpreventieprotocollen
- De unieke Deep Defense Technologie biedt bescherming tegen externe druk-, schuif- en wrijfkrachten en beheert het microklimaat, de voornaamste oorzaken van decubitus.
- Mepilex Border met Safetac technologie vermindert pijn tijdens verbandwissels.
- Uitstekende vochtverwerking en -retentie
- Minder risico op maceratie

Preventie van drukzweren:
Uit een recent gerandomiseerd gecontroleerd onderzoek in de VS bleek dat Mepilex Border Sacrum een statistisch significant effect had op de vermindering van het aantal doorligwonden in ziekenhuizen - met 88%. U kunt het verband profylactisch aanbrengen bij risicopatiënten. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Mepilex Border Sacrum invloed heeft op vier extrinsieke factoren die kunnen bijdragen tot het ontstaan van doorligwonden: door het minimaliseren en herverdelen van schuifspanning, het herverdelen van druk, het verminderen van wrijving en het in stand houden van een optimaal microklimaat.

Indicaties:
Externe gebruik
Voor de behandeling van matig tot sterk exsuderende wonden in het sacrale gebied
Voor een verscheidenheid aan exsuderende wonden zoals drukzweren, been- en voetzweren, traumatische wonden zoals huidscheuren en chirurgische wonden

Voorzorgsmaatregelen:
Het gebruik van verbanden als onderdeel van een profylactische behandeling sluit niet uit dat er een uitgebreid protocol voor de preventie van doorligwonden moet worden ontwikkeld en gevolgd.

Inhoud:
5 verbanden
Kenmerken:
Merk Mölnlycke
Categorie Decubituspreventie, Actief verband
Reviews 5/5 (1 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(1 reviews)

Gemiddelde score

5,0 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

100%
0%
0%
0%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans