Mepilex Border Flex rechthoekig 15x20cm 5 Stuks

van Mölnlycke
Mepilex Border Flex rechthoekig 15x20cm 5 Stuks
Klantenbonus
0,92  €
61,66 
(
12,33 
/stuk
)
+
 
Op voorraad!
gratis levering Bij aankoop van minstens 1 producten

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 69 aankoop)


Beschrijving

All-in-one wondverband dat blijft zitten en zich vormt naar het lichaam

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Mepilex Border Flex laat zich beter vormen dan andere schuimverbanden met border dankzij de unieke Flex Technologie. Een verband dat meebeweegt met de patiënt en zelfs onder de douche blijft zitten.
Het vijflagig wondverband absorbeert, kanaliseert en houdt het exsudaat vast en maakt het mogelijk om het exsudaat op te volgen. Het houdt exsudaat weg van het wondbed, en voorkomt dat het terugkeert, zelfs onder compressie. Het verwerkt tot 2,2 keer meer exsudaat dan andere geteste schuimverbanden met border en kan zowel normaal als viskeus exsudaatverwerken.
De bewezen Safetac Technologie betekent minder pijn en schade tijdens verbandwissels en minder risico op maceratie dan bij traditionele (kleef)verbanden.
Mepilex Border Flex is ontworpen voor een verscheidenheid aan exsuderende wonden zoals drukzweren, been- en voetzweren en traumatische wonden zoals huidscheuren en chirurgische wonden. Mepilex Border Flex kan ook gebruikt worden op droge/ necrotische wonden in combinatie met gels. Mepilex Border Flex vermindert postoperatieve blaarvorming en kan ook worden gebruikt als onderdeel van een profylactische therapie om huidbeschadiging zoals drukzweren te helpen voorkomen.

De nieuwe gepatenteerde driedelige schutblad maakt het gemakkelijk om uw verband precies en veilig aan te brengen, zonder plooien, rolranden en opnieuw aanbrengen.

Dankzij de gepatenteerde Flex Technologie kan Mepilex Border Flex in elke richting bewegen, waardoor de huidstress afneemt, het comfort toeneemt en het verband op zijn plaats blijft.
Tot 2,2 keer meer exsudaatverwerking dan andere geteste schuimverbanden met border
De Exudate Progress Monitor laat u op een objectieve manier exsudaat volgen en registreren, zonder de wond te verstoren

Indicaties:
Voor een verscheidenheid aan exsuderende wonden zoals drukzweren, been- en voetzweren en traumatische wonden zoals huidscheuren en chirurgische wonden

Inhoud:
5 stuks
Kenmerken:
Merk Mölnlycke
Categorie Actief verband
Reviews 0/5 (0 reviews)

Tekst verminderen