Mepilex Border Flex ovaal 7,8x10cm 5 Stuks

van Mölnlycke
Mepilex Border Flex ovaal 7,8x10cm 5 Stuks
Klantenbonus
0,19  €
24,78 
(
4,96 
/stuk
)
+
 
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 69 aankoop)


Beschrijving

All-in-one wondverband dat blijft zitten en zich vormt naar het lichaam.

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
All-in-one wondverband dat blijft zitten en zich vormt naar het lichaam.
De nieuwe generatie flexibele verbanden is ontworpen om te blijven zitten en zich te vormen naar het lichaam. Het verplegend personeel wint tijd, managers besparen kosten en de levenskwaliteit van de patiënten verhoogt.

Ontworpen om zich te vormen naar het lichaam en te blijven zitten:
Mepilex Border Flex laat zich beter vormen dan andere schuimverbanden met border dankzij de unieke Flex Technologie. Een verband dat meebeweegt met de patiënt en zelfs onder de douche blijft zitten.

Slim exsudaatbeheer:
Het vijflagig wondverband absorbeert, kanaliseert en houdt het exsudaat vast en maakt het mogelijk om het exsudaat op te volgen. Het houdt exsudaat weg van het wondbed, en voorkomt dat het terugkeert, zelfs onder compressie. Het verwerkt tot 2,2 keer meer exsudaat dan andere geteste schuimverbanden met border en kan zowel normaal als viskeus exsudaat verwerken.

Minder pijn en schade:
Onze bewezen Safetac-technologie betekent minder pijn en schade tijdens verbandwissels en minder risico op maceratie dan bij traditionele (kleef)verbanden.

Mepilex Border Flex is ontworpen voor een verscheidenheid aan exsuderende wonden zoals decubitus, been- en voetulcera en traumatische wonden zoals skin tears en chirurgische wonden. Mepilex Border Flex kan ook gebruikt worden op droge/ necrotische wonden in combinatie met gels. Mepilex Border Flex vermindert postoperatieve blaarvorming en kan ook worden gebruikt als onderdeel van een profylactische therapie om huidbeschadiging zoals decubitus te helpen voorkomen.

Indicaties:
Externe gebruik
Voor een verscheidenheid aan exsuderende wonden zoals decubitus, been- en voetulcera en traumatische wonden zoals skin tears en chirurgische wonden

Inhoud:
5 stuks
Kenmerken:
Merk Mölnlycke
Categorie Actief verband
Reviews 0/5 (0 reviews)

Tekst verminderen