EndWarts Pen Oplossing Tegen Wratten 3ml

van MYLAN

Voor de behandeling van wratten op handen, voeten, ellebogen en knieën

(20)
  Aan mijn Favorieten toevoegen
24,99 
*
-10%
Online korting
**
22,49 
+1.6% oftewel 0.36€ gespaard in uw Loyalteitsbonus
gratis levering Bij aankoop van minstens 2 producten
In voorraad!
+
Nog maar 2 in voorraad!
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Doeltreffende wratverwijderende oplossing
De unieke formule van de oplossing in EndWarts Pen helpt het lichaam om wratten uit te drogen en af te stoten.
EndWarts Pen wordt onmiddellijk in de wrat opgenomen en de oplossing laat geen vlekken achter op de huid. U kunt bijvoorbeeld direct na het aanbrengen sokken aantrekken of in bad gaan.
De oplossing is bactericide en veroorzaakt geen littekens of infecties bij een correct gebruik.
Er is maar een zeer kleine hoeveelheid van de oplossing nodig om het gewenste effect te bereiken.
De inhoud van één EndWarts Pen is voldoende voor ongeveer 30 behandelingen.
Kleurloze tot licht bruine oplossing
Pen applicator met kindveilige dop en gebruiksaanwijzing

Indicaties:
- Voor de behandeling van wratten op handen, voeten, ellebogen en knieën
- Bij zowel kinderen als volwassenen

Samenstelling:
Mierenzuur, water, glycerol, citroenolie

Gebruiksaanwijzing:
Om te openen, draai de dop totdat de oranje strip op de pen in lijn is met de kleine holte op de dop.
Eenmaal in lijn, kan de dop veilig van de pen getrokken worden.
Druk de punt van de pen één seconde lichtjes tegen de wrat en herhaal één keer. Let erop de oplossing niet op de omringende huid aan te brengen.
Voor een succesvol resultaat, behandel regelmatig één keer per week tot de wrat volledig verdwenen is.
Lang bestaande en/ of grote wratten bij volwassenen kunnen na 4-5 behandelingen om de vijf dagen behandeld worden, als de huid niet geïrriteerd is. Niet te veel gebruiken.
Bij de behandeling van wratten op een dunne huid kunnen minder behandelingen volstaan. Behandel minder frequent, bijvoorbeeld om de twee of drie weken.
Wanneer meerdere wratten tegelijkertijd behandeld worden, start met de behandeling van slechts enkele wratten gedurende enkele weken. Indien de huid er na enkele weken nog steeds goed uitziet, ga dan door met de behandeling van de overige wratten.
Hou de wrat tussen de behandelingen zacht door ze in te wrijven met gewone huidlotion of -olie. De resten van de wrat zullen makkelijker loskomen.
Als de wrat gevoelig is, of als deze klopt, kan het zijn ofwel dat u teveel oplossing hebt aangebracht, ofwel kan de wrat niet omhoog/ te voorschijn komen door de bovenliggende huid.
Als de wrat door huid wordt bedekt moet er een opening in de huid worden gemaakt, bijvoorbeeld door middel van een pincet, om de wrat vrij te maken.
Als uw wrat oud of hard is, verweek het getroffen gebied dan voor de behandeling in warm water totdat de huid zacht is. Haal de huid boven de wrat weg of til deze op, bijvoorbeeld door een pincet te gebruiken.
Bij een dikke huid op naar binnen groeiende wratten (voetwratten), verwijder de dikke eeltlaag voorzichtig.
Voor wratten op de nagelriem moet mogelijk een gaatje worden gemaakt in de bovenste huidlaag zodat de oplossing op de wrat terecht kan komen.
Na enkele behandelingen verschijnen er doorgaans zwarte stipjes in de wrat. Dit zijn kleine haarvaatjes die de wrat van bloed voorzien. Dit is een teken dat de wrat aan het verdwijnen is en de behandeling moet worden voortgezet tot de zwarte stipjes en de wrat volledig zijn verdwenen.
Soms kunnen de zwarte stipjes wat bloeden wanneer u aan de wrat gekrabd hebt. Wacht enkele minuten tot het bloeden stopt alvorens de oplossing aan te brengen, anders kan het prikken.
Als het aanbrengen prikt, breng dan koud water aan om de pijn te verlichten.

Behandeling van wratten bij kinderen:
De behandeling moet altijd door een volwassene aangebracht worden bij kinderen.
Kleine kinderen hebben een zachte, dunne huid. Gebruik zeer weinig oplossing van de EndWarts Pen op wratten bij kinderen.
De wratten verdwijnen doorgaans na 2-3 behandelingen.
Kinderen jonger dan 4 jaar mogen met EndWarts Pen behandeld worden maar ga steeds na of het een echte wrat is en niet een ander type huidbeschadiging.
Bij kinderen jonger dan 4 jaar is het voornamelijk belangrijk de dosis te verlagen. Behandel minder vaak, bijvoorbeeld om de twee of drie weken.
Druk slechts eenmaal lichtjes met de punt gedurende slechts een seconde.
Zorg ervoor dat de omringende huid niet aangeraakt wordt.
Indien het kind de neiging vertoont aan de huid te likken waar de wrat zich bevindt, mag deze gewassen worden met water. EndWarts is dan al in de wrat getrokken.
Als de wrat bij de behandeling pijn doet of prikt, spoel de wrat dan met koud water af en breng geen oplossing meer aan. De oplossing is dan al in de wrat getrokken.

Hoe lang moet EndWarts Pen worden gebruikt:
EndWarts Pen is zeer doeltreffend - de meeste wratten verdwijnen en komen niet meer terug.
Soms kunnen er wratten, die onder de huid al aanwezig waren, verschijnen wanneer u de behandeling begint.
Wratten kunnen er zeer verschillend uitzien en de tijd die nodig is hen te verwijderen, kan daarom variëren.
Meestal zijn er 5 tot 15 behandelingen nodig, maar het kan ook korter of langer duren.
Factoren die van invloed kunnen zijn hoe lang u de behandeling moet toepassen voordat de wratten verdwijnen, zijn uw leeftijd, het soort wrat, uw afweersysteem, de plaats van de wrat en hoe lang de wrat er al aanwezig is.
Een verminderde afweer en medicatie met bijvoorbeeld cortisone kunnen ertoe leiden dat het langer duurt voor de wratten verdwijnen.
Nieuwe wratten zijn doorgaans gemakkelijker te verwijderen dan oude wratten.
Wratten bij kinderen laten zich meestal gemakkelijker verwijderen dan die bij volwassenen.
Naar binnen groeiende wratten en nagelriemwratten die al jarenlang aanwezig zijn, kan het lang duren vooraleer u merkt dat de behandeling een duidelijk effect heeft en het duurt aanzienlijk langer vóór de wrat volledig verdwenen is.
Stop het gebruik van EndWarts Pen wanneer er geen zwarte stipjes meer zichtbaar zijn of als de wrat er is afgevallen, is verschrompeld of als er een "holte" zit op de plek van de wrat. Na verloop van tijd wordt de huid weer glad.
Als u de behandeling te lang voortzet nadat de wrat is verdwenen, wordt de huid roze en wat vochtig. U moet dan onmiddellijk stoppen met het aanbrengen van EndWarts Pen.
Controleer na enkele weken de plek waar de wrat heeft gezeten; een klein puntje kan duiden op resten van de wrat. U moet dan nog een paar keer extra met EndWarts Pen behandelen.

Voorzorgsmaatregelen:
Niet aanbrengen op wratten in het gezicht, genitale wratten, mollusca (waterwratten), moedervlekken, likdoorns, verharde huid of andere huidafwijkingen.
Gebruik geen pleisters met EndWarts Pen. Het gebruik van pleisters gedurende de behandeling kan huidbeschadiging veroorzaken.
Niet gebruiken als de behandelde wrat gevoelig wordt, bloedt of als de huid geïrriteerd raakt. Onderbreek de behandeling tot de huid hersteld is.
Combineer EndWarts Pen niet met andere wratverwijderende behandelingen.
Gebruik EndWarts Pen niet als u allergisch bent voor één van de bestanddelen.
Niet te veel gebruiken. Teveel aanbrengen of onjuist gebruik kan pijn en huidbeschadiging veroorzaken.
Als u te veel gebruikt of per ongeluk de oplossing op de huid morst, spoel dan onmiddellijk overvloedig met water af om de schade aan de huid te beperken.
Als de oplossing in uw ogen terechtkomt, spoel dan onmiddellijk gedurende minimum 15 minuten overvloedig met lauw water.
Wees extra voorzichtig bij de behandeling van plaatsen met een dunne huid, bijvoorbeeld bij kinderen en op de handrug.
Vermijd dat de oplossing op de omringende huid komt. Wees voorzichtig en houd de pen stevig vast bij het aanbrengen van de oplossing.
Aan het begin van de behandeling kan de wrat wit worden en verder uitgroeien vooraleer ze begint uit te drogen. Wanneer de wrat zich uitbreidt, kan de omringende huid gevoelig worden. Zorg ervoor dat er geen bovenliggende huid is op de wrat.
Vijl de wratten niet af.
Mensen met diabetes mogen EndWarts Pen alleen gebruiken op gezonde huid (onbeschadigd en niet door diabetes aangetast) en moeten extra voorzichtig zijn.
Indien de behandeling onregelmatig gebeurt, zal het proces langer duren.
Enkel voor uitwendig gebruik
Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Mogelijke bijwerkingen:
- EndWarts Pen bevat een sterk zuur dat huidbeschadiging kan veroorzaken bij een teveel of onjuist aanbrengen.
Tijdelijke bijwerkingen kunnen optreden op de plaats waar de oplossing werd aangebracht, bijvoorbeeld gevoeligheid, prikkelend, pijn, roodheid, een branderig gevoel of bloeden uit de haarvaatjes. Onderbreek de behandeling tot de huid is hersteld.
Teveel of onjuist aanbrengen kan leiden tot ernstigere bijwerkingen, bijvoorbeeld blaarvorming, wondjes, donkere pigmentatie van de huid, chemische brandwonden, ontstekingen, afsterven van weefsel (necrose) of littekens.
Het beschadigde gebied moet schoon worden gehouden om besmetting te vermijden.
Stop de behandeling bij een ernstigere huidbeschadiging.
- EndWarts Pen heeft een sterke geur die ademhalingsorganen en ogen kan irriteren.
Ruik niet aan de inhoud van de pen.
Mogelijke bijwerkingen zijn bijvoorbeeld irritatie van het ademhalingsstelsel en/ of keel, loopneus, tranende ogen of ademhalingsmoeilijkheden.

Inhoud:
3 ml
Kenmerken:
Merk MYLAN
Categorie Wratten, Wratten
Prijs 22,49 
Reviews 4.1/5 (20 reviews)
Gewicht 32 gr
4,1
20 reviews
5 sterren
(6)
4 sterren
(10)
3 sterren
(3)
2 sterren
(1)
1 sterren
(0)
Tous les avis sur EndWarts Pen Oplossing Tegen Wratten 3ml proviennent d’acheteurs certifiés, récoltés via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Ann
13/08/2020
het duurt wel even voor je het effect ziet. Mag niet vergeten het dagelijks aan te brengen.
  0 0   Gemeld!
Jos
28/12/2019
goed produkt
  0 0   Gemeld!
Larisa
13/12/2019
\n\n\n\nLang wachten op resultaat.\nNa langdurig gebruik matige verwijdering
  0 0   Gemeld!
Colette
06/04/2019
Zeer effectief voor bruine vlekken\nZijn weg ba 1 week\n
  0 0   Gemeld!
yolande
26/02/2019
ok voor kleine wratjes. voor grotere wratten geen info
  0 0   Gemeld!
An
04/04/2018
Na langdurig gebruik matige verwijdering
  1 0   Gemeld!
Maurits
08/11/2017
Werkt doeltreffend
  0 0   Gemeld!
Julie
07/09/2017
goed voor kinderen
  0 0   Gemeld!
Kristel
06/09/2017
Lang wachten op resultaat.
  0 0   Gemeld!
KARLA
02/09/2017
De stift is vrij klein en je moet heel hard drukken om er iets uit te krijgen.\nVerder werkt het produkt wel na 2x gebruik.
  0 0   Gemeld!