EndWarts Pen Behandeling Watten Op Handen En Voeten 3ml

van MYLAN
EndWarts Pen Behandeling Watten Op Handen En Voeten 3ml
Klantenbonus
0,17  €
25,29
-9%
Voordeel
22,95 
(
76,50 
/10 ml
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 39 aankoop)


Beschrijving

Voor de behandeling van wratten op handen en voeten, bij zowel kinderen als volwassenen

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
EndWarts Pen is een doeltreffende wratverwijderende oplossing die gebruikt kan worden voor de behandeling van wratten op handen, voeten, ellebogen en knieën, bij zowel kinderen als volwassenen. De unieke formule van de oplossing in EndWarts Pen helpt het lichaam om wratten uit te drogen en af te stoten. EndWarts Pen wordt onmiddellijk in de wrat opgenomen en de oplossing laat geen vlekken achter op de huid. U kunt bijvoorbeeld direct na het aanbrengen sokken aantrekken of in bad gaan.

EndWarts Pen is een Zweeds gepatenteerd en CE-gemarkeerd medisch hulpmiddel dat biologisch afbreekbaar is. De oplossing is bactericide en veroorzaakt geen littekens of infecties bij een correct gebruik. De inhoud van één EndWarts Pen is voldoende voor ongeveer 30 behandelingen.

Indicaties:
Externe gebruik
Volwassenen en kinderen
Voor de behandeling van vatten op handen en voeten

Contra-indicaties:
Breng het product niet aan op een gezonde huid.
Combineer EndWarts Pen niet met andere wratverwijderende behandelingen.
Gebruik EndWarts Pen niet als u allergisch bent voor één van de bestanddelen.
Niet aanbrengen op wratten in het gezicht, genitale wratten, mollusca (waterwratten), moedervlekken, likdoorns, verharde huid of andere huidafwijkingen. Als er twijfel bestaat over de diagnose, raadpleeg dan uw arts.
Bedek de wrat niet met een pleister na behandeling met EndWarts Pen. Het gebruik van pleisters na de behandeling kan huidbeschadiging veroorzaken.
Niet gebruiken als de behandelde wrat gevoelig wordt, bloedt of als de huid geïrriteerd raakt. Onderbreek de behandeling tot de huid hersteld is.

Samenstelling:
Mierenzuur, water, glycerol

Gebruiksaanwijzing:
Dosering en aanbrengen:
Er is maar een zeer kleine hoeveelheid van de oplossing nodig om het gewenste effect te bereiken. Vermijd dat de oplossing op de omringende huid komt. Wees voorzichtig en houd de pen stevig vast bij het aanbrengen van de oplossing. Plaats na gebruik de dop juist terug op de pen.

De pen geeft een zeer kleine hoeveelheid kleurloze oplossing af als de punt tegen de wrat gedrukt wordt. De pen kan droog lijken. De pen is ontworpen om niet meer oplossing af te geven dan nodig is om de wrat te behandelen. Om te verifiëren dat de pen werkt, drukt u de punt van de pen op een blad papier. Dan ziet u een vochtige afdruk op het papier. Als u de dop verwijdert, zult u ook de bijtende geur van het product opmerken.

Om te openen, draai de dop totdat de oranje strip op de pen in lijn is met de kleine holte op de dop. Eenmaal in lijn, kan de dop veilig van de pen getrokken worden. Om de dop te sluiten, druk die stevig op de pen en draai naar de vergrendelde stand.Breng het product aan:
Druk lichtjes met de punt van de pen tegen de wrat en bedek de wrat met de oplossing.
Breng het product alleen op de wrat aan, en bedek ze volledig.Hou bij grote wratten de pen schuin.Breng gedurende drie seconden aan.
Voer de behandeling regelmatig eenmaal per week uit tot de wrat volledig verdwenen is.

Om wratten op een dunne huid (zoals de handrug, de vinger- of teentoppen), kan een toepassing om de twee of drie weken voldoende zijn. Bij grotere, oudere wratten, wratten op de voetzool en wratten met een dikke huidlaag kan worden geprobeerd om het product vaker aan te brengen.

Wanneer meerdere wratten tegelijkertijd behandeld worden, start dan met de behandeling van slechts enkele wratten gedurende twee weken om te zien hoe de huid reageert. Indien de huid er na enkele weken nog steeds goed uitziet, ga dan door met de behandeling van de overige wratten.

Hou de wrat tussen de behandelingen zacht door ze in te wrijven met gewone huidlotion of -olie. De resten van de wrat zullen makkelijker loskomen.
Aan het begin van de behandeling kan de wrat wit worden en verder uitgroeien vooraleer ze begint uit te drogen. Wanneer de wrat zich uitbreidt, kan de omringende huid gevoelig worden. Zorg ervoor dat er geen bovenliggende huid is op de wrat, zie hieronder.
Als de wrat gevoelig is, of als deze klopt, kan dit zijn omdat u ofwel teveel oplossing hebt aangebracht, ofwel omdat de wrat niet omhoog/ te voorschijn kan komen door de bovenliggende huid. Als de wrat door huid wordt bedekt, moet er een opening in de huid worden gemaakt, bijvoorbeeld door middel van een pincet, om de wrat los te maken. Als uw wrat oud of hard is, verweek het getroffen gebied dan voor de behandeling in warm water totdat de huid zacht is. Haal de huid boven de wrat weg of til deze op, bijvoorbeeld met een pincet. Bij een dikke huid op naar binnen groeiende wratten (voetwratten), verwijder de dikke eeltlaag voorzichtig. Voor wratten op de nagelriem moet u mogelijks een klein gaatje maken in de bovenste huidlaag, zodat de oplossing op de wrat terecht kan komen Vijl de wratten niet af tenzij uw arts dat aanbeveelt. De wratten kunnen anders gevoelig worden en zullen dan een nieuw hard oppervlak vormen.

Na enkele behandelingen verschijnen er doorgaans zwarte stipjes in de wrat. Dit zijn kleine haarvaatjes die de wrat van bloed voorzien. Dit is een teken dat de wrat aan het verdwijnen is en de behandeling moet worden voortgezet tot de zwarte stipjes en de wrat volledig zijn verdwenen. Soms kunnen de zwarte stipjes wat bloeden wanneer u aan de wrat gekrabd hebt. Wacht enkele minuten tot het bloeden stopt alvorens de oplossing aan te brengen, anders kan het een beetje prikken. Als het aanbrengen prikt is, breng dan onmiddellijk koud water aan om de pijn te verlichten.

Behandeling van wratten bij kinderen:
De behandeling moet altijd door een volwassene aangebracht worden bij kinderen. Volg “Dosering en aanbrengen” zorgvuldig op, aangezien de oplossing bijtend is. Kleine kinderen hebben een zachte, dunne huid. Gebruik zeer weinig oplossing van de EndWarts Pen op wratten bij kinderen. De wratten verdwijnen doorgaans na 2-3 behandelingen.

Kinderen jonger dan 4 jaar mogen met EndWarts Pen behandeld worden, maar ga steeds na of het een echte wrat is en niet een ander type huidbeschadiging. Raadpleeg uw huisarts of kinderarts voor de behandeling. Bij kinderen jonger dan 4 jaar is het bijzonder belangrijk om de plaats van de behandeling te beoordelen (kinderen hebben een zachte, dunne huid) en de dosis te verlagen. Behandel minder vaak, bijvoorbeeld om de twee of drie weken.

Druk eenmaal zachtjes met de pen op de wrat gedurende drie seconden en bedek het oppervlak van de wrat met de oplossing.
Zorg ervoor dat u de omringende huid niet aanraakt.
Indien het kind de neiging heeft aan de huid waar de wrat zich bevindt te likken, kunt u het behandelde gebied met water wassen. De oplossing is dan al in de wrat getrokken.
Als de wrat tijdens de behandeling brandt of prikt, spoel de wrat dan af met koud water en breng geen oplossing meer aan. De oplossing is dan al in de wrat getrokken.

Behandeling van wratten bij mensen met diabetes:
Mensen met diabetes mogen EndWarts Pen alleen gebruiken op wratten op een gezonde huid (onbeschadigd en niet door diabetes aangetast) en moeten extra voorzichtig zijn. Bij problemen altijd uw arts/ verpleegkundige of podoloog raadplegen.

Hoe lang moet EndWarts pen worden gebruikt:
EndWarts Pen is zeer doeltreffend - de meeste wratten verdwijnen en komen niet meer terug. Soms kunnen er wratten die al onder de huid aanwezig waren, verschijnen wanneer u met de behandeling begint.
Wratten kunnen er zeer verschillend uitzien en de tijd die nodig is ze te verwijderen, kan daarom variëren. Meestal zijn er 5 tot 15 behandelingen nodig, maar het kan ook korter of langer duren. Factoren die van invloed kunnen zijn op de duur van de behandeling voordat de wratten verdwijnen, zijn onder meer uw leeftijd, het soort wrat, uw afweersysteem, de plaats van de wrat en hoe lang de wrat er al aanwezig is. Een verminderde afweer en medicatie met bv. cortisone kunnen ertoe leiden dat het langer duurt voor de wratten verdwijnen. Nieuwe wratten zijn doorgaans gemakkelijker te verwijderen dan oude wratten. Wratten bij kinderen laten zich meestal gemakkelijker verwijderen dan die bij volwassenen. Bij naar binnen groeiende wratten en nagelriemwratten, die al jarenlang aanwezig zijn, kan het lang duren vooraleer u merkt dat de behandeling effect heeft en het duurt aanzienlijk langer vóór de wrat volledig verdwenen is.

Voorzorgsmaatregelen:
EndWarts Pen is bijtend met een prikkelende en sterke geur. Niet inademen. Enkel voor uitwendig gebruik. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Niet te veel gebruiken. Teveel aanbrengen of onjuist gebruik kan pijn en huidbeschadiging veroorzaken.
Als u te veel gebruikt of per ongeluk de oplossing op de huid morst, spoel dan onmiddellijk overvloedig met water af om de schade aan de huid te beperken.
Als de oplossing in uw ogen terechtkomt, spoel dan onmiddellijk gedurende min. 15 minuten overvloedig met lauw water en herhaal en raadpleeg een arts.
Wees extra voorzichtig als u gevoelige, dunne huidzones behandelt, bijvoorbeeld bij kinderen en op de handrug.
De pen niet beschadigen (niet openen, kerven of doorboren).

Als de wrat niet afneemt bij een behandeling eenmaal per week, breng het product dan twee keer per week of om de andere dag aan, op voorwaarde dat de huid niet geïrriteerd is.
Breng niet te veel aan - behandel slechts gedurende maximaal drie seconden en alleen op de wrat.
Als u een branderig gevoel of irritatie krijgt (rode huid, tintelingen, prikkend gevoel), stop dan met de behandeling. Start pas opnieuw met de behandeling als de irritatie verdwenen is.
Als het product niet werkzaam is op de wrat, raadpleeg dan uw specialist.
Als het kind een branderig gevoel of irritatie krijgt (rode huid, tintelingen, prikkend gevoel), stop dan met de behandeling. Onderbreek de behandeling en start pas opnieuw als de irritatie verdwenen is.

Stop het gebruik van EndWarts Pen wanneer er geen zwarte stipjes meer zichtbaar zijn (kleine haarvaatjes die de wrat van bloed voorzien) of als de wrat er is afgevallen, is verschrompeld of als er een ‘holte’ zit op de plek van de wrat. Na verloop van tijd wordt de huid weer glad. Als u de behandeling te lang voortzet nadat de wrat is verdwenen, wordt de huid roze en wat vochtig. U moet dan onmiddellijk stoppen met het gebruik van EndWarts Pen. Controleer na enkele weken de plek waar de wrat heeft gezeten; een klein puntje kan duiden op resten van de wrat. U moet dan nog een paar keer extra met EndWarts Pen behandelen.

EndWarts Pen bevat een sterk zuur dat huidbeschadiging kan veroorzaken bij een teveel of onjuist aanbrengen van de oplossing.
Tijdelijke bijwerkingen kunnen optreden op de plaats waar de oplossing werd aangebracht, bv. gevoeligheid, prikkelen, pijn, roodheid, een branderig gevoel of bloeden uit de haarvaatjes. Onderbreek de behandeling tot de huid volledig is hersteld.
Teveel of onjuist aanbrengen kan leiden tot ernstige bijwerkingen zoals blaarvorming, wondjes, donkere pigmentatie van de huid, chemische brandwonden, ontstekingen, afsterven van weefsel (necrose) of littekens. Het beschadigde gebied moet schoon worden gehouden om infectie te vermijden. Stop in dergelijke gevallen de behandeling en neem bij ernstige huidbeschadiging contact op met een arts.
EndWarts Pen heeft een sterke geur die ademhalingsorganen en ogen kan irriteren. Ruik niet aan de inhoud van de pen. Mogelijke bijwerkingen zijn bijvoorbeeld irritatie van de luchtwegen en/ of keel, en ook : loopneus, tranende ogen of ademhalingsmoeilijkheden.
In geïsoleerde gevallen werd er een allergische reactie gemeld zoals roodheid, uitslag en jeuk.

Inhoud:
3 ml
Kenmerken:
Merk MYLAN
Categorie Voetwratten , Handwratten
Reviews 4.1/5 (22 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(22 reviews)

Gemiddelde score

4,1 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

31.8%
50%
13.6%
4.5%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
Ann 56-65 jaar
het duurt wel even voor je het effect ziet. Mag niet vergeten het dagelijks aan te brengen.
Jos 56-65 jaar
goed produkt
Larisa 46-55 jaar
Lang wachten op resultaat. Na langdurig gebruik matige verwijdering
Colette 56-65 jaar
Zeer effectief voor bruine vlekken Zijn weg ba 1 week
yolande 46-55 jaar
ok voor kleine wratjes. voor grotere wratten geen info