Natalben Plus Caps 30

van Natalben

Natalben plus is een multivitamine-voedingssupplement verrijkt met mineralen en oligo-elementen.

(7)
  Aan mijn Favorieten toevoegen
19,26 
(
0,64 
/ stuk
)
+0.18€ gespaard in uw Loyalteitsbonus
gratis levering Bij aankoop van minstens 3 producten
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen :
Natalben Plus is een multivitamine-voedingssupplement verrijkt met mineralen en oligo-elementen. Eén enkele capsule Natalben Plus per dag voldoet aan de zwangerschapsbehoeften.

Natalben Plus biedt vrouwen een aangepaste aanvulling, van zodra ze zwanger zijn en vervolgens in de loop van hun zwangerschap. Het is eveneens toepasbaar tijdens de borstvoeding.

Doeltreffendheid :
Tijdens de zwangerschap en de voorafgaande periode is een adequate en specifieke toevoeging van vitamines en andere nutriënten noodzakelijk voor de goede ontwikkeling van de baby en om de nutritionele reserves van de moeder te beschermen. Ondanks een evenwichtige en gevarieerde voeding, worden de nutritionele behoeften, noodzakelijk en specifiek voor deze bijzonder belangrijke periode in het leven van een vrouw, niet altijd gegarandeerd. Daarom kan een dagelijkse inname van één capsule Natalben plus ervoor zorgen dat de doeltreffendheid van de supplementatie, verzorgd wordt.

Samenstelling :
Foliumzuur of vitamin B9 (onder de vorm van Qutrefolic) : Foliumzuur speelt een belangrijke rol bij de celgroei (celvorming) en de ontwikkeling van de hersenen en het ruggenmerg. Foliumzuur draagt bij tot de preventie van neurale buisdefecten (NBD) (spina bifida) tijdens de foetale ontwikkeling en heeft hierdoor een belangrijke impact tijdens de prenatale periode en het eerste trimester van de zwangerschap. In zijn aanbevellingen raadt de WHO aan om 4 weken voor de conceptie foliumzuur in te nemen tot 3 maanden na de bevruchting.

Wat is Quatrefolic?
Het menselijk lichaam is niet staat om foliumzuur noch zijn metabolisch actieve afgeleiden te synthetiseren. De inname van foliumzuur gebeurd dus via de voeding of via een voedingssupplement vooraleer deze gemetaboliseerd wordt in 5-methyl-tetra-hydrofolaat: Quatrefolic. Quatrefolic is een bron van innovatieve folaten, en goed verteerbaar door vrouwen. Quatrefolic is een biologisch actief bestanddeel, in tegenstelling tot het synthetische foliumzuur dat moet worden omgezet in het lichaam voordat het kan worden gebruikt door de cellen.
Natalben Plus brengt de aanbevolen dosis foliumzuur aan. Deze aanvullende toevoeging moet verder gezet worden eens de zwangerschap is gestart, om het voordeel ervan te verlengen tot het einde van de zwangerschap.

Vitamine B12 : Deze vitamine draagt bij tot de normale vorming van de rode bloedcellen en speelt een rol in de celdeling. Een correcte hoeveelheid van vitamine B12 draagt dus tot een optimale werking van foliumzuur.

Omega 3, onder andere DHA en EPA : DHA (docosahexaeenzuur, familie van Omega-3) is een vetzuur dat essentieel is voor de zwangere vrouw : het mensenlijke lichaam maakt er te weining van aan op basis van de precursor van de ketting van Omega-3 en derhalve moet DHA dus is de voldoende hoeveelheden aangebracht worden door de voeding. Een optimale aanvulling moet gerespecteerd worden vanaf het begin van de zwangerschap om de reserves van de moeder te beschermen. Deze zijn nodig om de verhoogde behoeften tijdens de zwangerschap te dekken voor een latere goed ontwikkeling van de baby; meer bepaald het netvlies is bijzonder rijk aan meervoudige onverzadigde vetten van de Omega-3 reeks, die zich in deze weefsels opstapelen naargelang de zwangerschap voortgezet wordt. Natalben Plus brengt ook EPA (eicosapentaeenzuur) aan.

Ijzer onder de vorm van ijzerfumaraat : Onvoldoende ijzertoevoer komt vaak voor, onder andere bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd. Het is belangrijk dat de bijkomende ijzertoevoegingen vroegtijdig gebeuren en onderhouden worden in de loop van de zwangerschap. Het ijzerfumaraat dat is toegevoegd is bij Natalben Plus, beantwoordt aan deze specifieke behoefte.

Vitamine D : Vitamine D wordt slechts gedeeltelijk aangebracht via de voeding. Het belangrijkste deel wordt gevormd ter hoogte van de huid onder invloed van een optimale blootstelling aan de zon. De rol van deze vitaline op de goede ontwikkeling van botten is goed gekend. Voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd zorgt Natalben Plus voor een vroegtijdige en langdurige vitamine D supplementatie, die noodzakelijk is gedurende de gehele zwangerschap.

Jodium : Jodium kan nodig zijn bij het begin van de zwangerschap. De jodiumname via de voeding is vaak onvoldoende binnen deze context van verhoogde behoeften en een vroegtijdige supplementie, die voortgezet wordt tijdens gans de zwangerschap, is noodzakelijk.

Andere nutriënten in de samenstelling van Natalben Plus:
- Andere vitamines van de groep B : B1, B2, B3, B5, B6 and B8 : In de samenstelling van de Natalben Plus zijn deze verschillende vitamines te vinden die betrokken zijn in talrijke enzymatische, metabolische en energetische processen, welke een rol spelen tijdens het verloop van de zwangerschap en waarvan dus adequate innames gerespecteerd moeten worden.
- Vitamine E : Vitamine E is een antioxidant dat vetzuren, componenten van de celmembranen, helpt te beschermen. Het heeft dus een beschermend effect op deze membranen en op de weefsels die zich ontwikkelen tijdens de zwangerschap.
- Β-caroteen : β-caroteen is een precursor van vitamine A, dat op een secundaire manier wordt gevormd door het lichaam in functie van de verhoogde behoeften tijdens de zwangerschap.
- Zink : Zink draagt bij tot de goede structurele ontwikkeling van de cellen, in het bijzonder tijdens de zwangerschap, wat hogere toevoegingen vereist tijdens de zwangerschap.
- Koper : Koper is een bestanddeel van meerdere enzymen en speelt dus een essentiële rol in verschillende stofwisselingsprocessen. Gezien de behoeften van de foetus, dient zijn inname tijdens de zwangerschap verhoogd te worden.
- Mangaan : De functies van mangaan betreffen de stofwisseling van gluciden en van lipiden, een proces dat kan worden ingezet om bij te dragen tijdens de zwangerschap.

Gedetailleerde samenstelling van Natalben Plus :

Ingrediënten

Mg/ capsule % ADH*

Visolie 10/50 TG

400 40 mg EPA ; 200 mg DHA

Ijzer (onder vorm van ijzerfumaraat) 32%

43,74 100%

DL alfatocoferolacetaat, vitamine E acetaat 67%

22,38 125%

Vitamine B3 (Nicotinamide) (Assay 100%)

20 125%

Zinkoxide (78% Zn)

19,23 150%

Vitamine B5 (D-Calcium Pantothenaaat) (Assay 32%)

10,86 167%

Betacaroteen 30% in zonnebloemolie

10 63%

 

Mangaan (II) Sulfaat 1 – Hydrate (32% Mn)

 

3,125 50%

Vitamine B12 (Cyanocobalamine 0,1% Malto dextrine) (Assay 01%)

3 120%

Koper (II) Sulfaat (40% Cu)

2,5 100%

Vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride) (Assay 81,9%)

2,32 136%

Vitamine B1 (Thiaminemononitraaat) (Assay 86,29%)

1,74 136%

Vitamin B2 (Riboflavin) (Assay 100%)

1,6 114%

Vit. B9 in de vorm van Quatrefolic (54,3% acide folique)

0,741 200%

Vitamine D3 (1000000 IU oil vitamine D3/g)

0,3 150%

Kaliumjodaat 59,88% I_40, 12% k)

 

0,25 100%

Vitamin B8 (Biotine) (Assay 100%)

0,1 200%
*ADH: Aanbevolen dagelijkse Hoeveelheid

Nutritionele waarden per capsule

Energie

20,98KJ/4,995Kcal

Lipiden

0,471g dont 0,028g verzadigd

Koolhydraten

0,063g dont 0,0004 suikers

Proteïnen

0,128g



Gebruiksaanwijzing :
- Eén capsule per dag tijdens de zwangerschap.
- In te nemen bij de maaltij met een glas water.
- De samenstelling van Natalben Plus is verenigbaar met de verdere inname van de supplemntatie tijdens de borstvoeding.

Voorzorgsmaatregelen :
-De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
- Aanwezigheid van polyolen: overmatige consumptie kan laxerend werken.
- Dit is een voedingssupplement: Dit product mag geen vervanging zijn voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
- Dit voedingssupplement niet innemen zonder advies en/ of opvolging van een professionele gezondheidswerker (arts, vroedvrouw, apotheker), met name in geval van gelijktijdige inname van andere producten rijk aan jodium (of in geval van bewezen schildklieraandoening), en/ of ijzer.
- Buiten het bereik en het zicht van kinderen houden.
- De uiterste gebruiksdatum vermeld op de doos niet overschrijden.

Inhoud:
30 capsules
Kenmerken:
Merk Natalben
Categorie Multivitamines - Vermoeidheid, Mineralen, Oligo-elementen, Zwangere vrouwen
Prijs 19,26 
Reviews 4.7/5 (7 reviews)
Gewicht 46 gr
4,7
7 reviews
5 sterren
(6)
4 sterren
(0)
3 sterren
(1)
2 sterren
(0)
1 sterren
(0)
Tous les avis sur Natalben Plus Caps 30 proviennent d’acheteurs certifiés, récoltés via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Lana
16/05/2019
Top product! Ben fan van dit product. Bestel het telkens opnieuw!
  0 0   Gemeld!