Bel Friday


De deelnemende producten zijn te herkennen aan het label 1+1 GRATIS, 2+1 GRATIS of 3+1 GRATIS. De artikelen worden in pakketten aangeboden (2 producten voor de prijs van 1, 3 producten voor de prijs van 2 of 4 producten voor de prijs van 3). U hoeft dus alleen maar het artikel van uw keuze toe te voegen aan uw winkelmandje om van deze aanbieding te kunnen genieten.​

Goed nieuws: deze aanbieding is cumuleerbaar met promocodes!

Opgelet, de voorraad van deelnemende producten is beperkt !​ De actie is enkel geldig tot dinsdag 3 november om 23u59.

Natalben Plus Caps 90

van Natalben
Natalben plus is een multivitamine-voedingssupplement verrijkt met mineralen en oligo-elementen.
38,82 
*
-20%
Online korting
**
31,06 
(
0,35 
/ stuk
)

In voorraad!
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd of in 24u in afhaalpunt
Beschrijving

Natalben Plus Caps 90

Eigenschappen :
Natalben Plus is een multivitamine-voedingssupplement verrijkt met mineralen en oligo-elementen. Eén enkele capsule Natalben Plus per dag voldoet aan de zwangerschapsbehoeften.

Natalben Plus biedt vrouwen een aangepaste aanvulling, van zodra ze zwanger zijn en vervolgens in de loop van hun zwangerschap. Het is eveneens toepasbaar tijdens de borstvoeding.

Doeltreffendheid :
Tijdens de zwangerschap en de voorafgaande periode is een adequate en specifieke toevoeging van vitamines en andere nutriënten noodzakelijk voor de goede ontwikkeling van de baby en om de nutritionele reserves van de moeder te beschermen. Ondanks een evenwichtige en gevarieerde voeding, worden de nutritionele behoeften, noodzakelijk en specifiek voor deze bijzonder belangrijke periode in het leven van een vrouw, niet altijd gegarandeerd. Daarom kan een dagelijkse inname van één capsule Natalben plus ervoor zorgen dat de doeltreffendheid van de supplementatie, verzorgd wordt.

Samenstelling :
Foliumzuur of vitamin B9 (onder de vorm van Qutrefolic) : Foliumzuur speelt een belangrijke rol bij de celgroei (celvorming) en de ontwikkeling van de hersenen en het ruggenmerg. Foliumzuur draagt bij tot de preventie van neurale buisdefecten (NBD) (spina bifida) tijdens de foetale ontwikkeling en heeft hierdoor een belangrijke impact tijdens de prenatale periode en het eerste trimester van de zwangerschap. In zijn aanbevellingen raadt de WHO aan om 4 weken voor de conceptie foliumzuur in te nemen tot 3 maanden na de bevruchting.

Wat is Quatrefolic?
Het menselijk lichaam is niet staat om foliumzuur noch zijn metabolisch actieve afgeleiden te synthetiseren. De inname van foliumzuur gebeurd dus via de voeding of via een voedingssupplement vooraleer deze gemetaboliseerd wordt in 5-methyl-tetra-hydrofolaat: Quatrefolic. Quatrefolic is een bron van innovatieve folaten, en goed verteerbaar door vrouwen. Quatrefolic is een biologisch actief bestanddeel, in tegenstelling tot het synthetische foliumzuur dat moet worden omgezet in het lichaam voordat het kan worden gebruikt door de cellen.
Natalben Plus brengt de aanbevolen dosis foliumzuur aan. Deze aanvullende toevoeging moet verder gezet worden eens de zwangerschap is gestart, om het voordeel ervan te verlengen tot het einde van de zwangerschap.

Vitamine B12 : Deze vitamine draagt bij tot de normale vorming van de rode bloedcellen en speelt een rol in de celdeling. Een correcte hoeveelheid van vitamine B12 draagt dus tot een optimale werking van foliumzuur.

Omega 3, onder andere DHA en EPA : DHA (docosahexaeenzuur, familie van Omega-3) is een vetzuur dat essentieel is voor de zwangere vrouw : het mensenlijke lichaam maakt er te weining van aan op basis van de precursor van de ketting van Omega-3 en derhalve moet DHA dus is de voldoende hoeveelheden aangebracht worden door de voeding. Een optimale aanvulling moet gerespecteerd worden vanaf het begin van de zwangerschap om de reserves van de moeder te beschermen. Deze zijn nodig om de verhoogde behoeften tijdens de zwangerschap te dekken voor een latere goed ontwikkeling van de baby; meer bepaald het netvlies is bijzonder rijk aan meervoudige onverzadigde vetten van de Omega-3 reeks, die zich in deze weefsels opstapelen naargelang de zwangerschap voortgezet wordt. Natalben Plus brengt ook EPA (eicosapentaeenzuur) aan.

Ijzer onder de vorm van ijzerfumaraat : Onvoldoende ijzertoevoer komt vaak voor, onder andere bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd. Het is belangrijk dat de bijkomende ijzertoevoegingen vroegtijdig gebeuren en onderhouden worden in de loop van de zwangerschap. Het ijzerfumaraat dat is toegevoegd is bij Natalben Plus, beantwoordt aan deze specifieke behoefte.

Vitamine D : Vitamine D wordt slechts gedeeltelijk aangebracht via de voeding. Het belangrijkste deel wordt gevormd ter hoogte van de huid onder invloed van een optimale blootstelling aan de zon. De rol van deze vitaline op de goede ontwikkeling van botten is goed gekend. Voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd zorgt Natalben Plus voor een vroegtijdige en langdurige vitamine D supplementatie, die noodzakelijk is gedurende de gehele zwangerschap.

Jodium : Jodium kan nodig zijn bij het begin van de zwangerschap. De jodiumname via de voeding is vaak onvoldoende binnen deze context van verhoogde behoeften en een vroegtijdige supplementie, die voortgezet wordt tijdens gans de zwangerschap, is noodzakelijk.

Andere nutriënten in de samenstelling van Natalben Plus:
- Andere vitamines van de groep B : B1, B2, B3, B5, B6 and B8 : In de samenstelling van de Natalben Plus zijn deze verschillende vitamines te vinden die betrokken zijn in talrijke enzymatische, metabolische en energetische processen, welke een rol spelen tijdens het verloop van de zwangerschap en waarvan dus adequate innames gerespecteerd moeten worden.
- Vitamine E : Vitamine E is een antioxidant dat vetzuren, componenten van de celmembranen, helpt te beschermen. Het heeft dus een beschermend effect op deze membranen en op de weefsels die zich ontwikkelen tijdens de zwangerschap.
- Β-caroteen : β-caroteen is een precursor van vitamine A, dat op een secundaire manier wordt gevormd door het lichaam in functie van de verhoogde behoeften tijdens de zwangerschap.
- Zink : Zink draagt bij tot de goede structurele ontwikkeling van de cellen, in het bijzonder tijdens de zwangerschap, wat hogere toevoegingen vereist tijdens de zwangerschap.
- Koper : Koper is een bestanddeel van meerdere enzymen en speelt dus een essentiële rol in verschillende stofwisselingsprocessen. Gezien de behoeften van de foetus, dient zijn inname tijdens de zwangerschap verhoogd te worden.
- Mangaan : De functies van mangaan betreffen de stofwisseling van gluciden en van lipiden, een proces dat kan worden ingezet om bij te dragen tijdens de zwangerschap.

Gedetailleerde samenstelling van Natalben Plus :

Ingrediënten

Mg/ capsule % ADH*

Visolie 10/50 TG

400 40 mg EPA ; 200 mg DHA

Ijzer (onder vorm van ijzerfumaraat) 32%

43,74 100%

DL alfatocoferolacetaat, vitamine E acetaat 67%

22,38 125%

Vitamine B3 (Nicotinamide) (Assay 100%)

20 125%

Zinkoxide (78% Zn)

19,23 150%

Vitamine B5 (D-Calcium Pantothenaaat) (Assay 32%)

10,86 167%

Betacaroteen 30% in zonnebloemolie

10 63%

 

Mangaan (II) Sulfaat 1 – Hydrate (32% Mn)

 

3,125 50%

Vitamine B12 (Cyanocobalamine 0,1% Malto dextrine) (Assay 01%)

3 120%

Koper (II) Sulfaat (40% Cu)

2,5 100%

Vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride) (Assay 81,9%)

2,32 136%

Vitamine B1 (Thiaminemononitraaat) (Assay 86,29%)

1,74 136%

Vitamin B2 (Riboflavin) (Assay 100%)

1,6 114%

Vit. B9 in de vorm van Quatrefolic (54,3% acide folique)

0,741 200%

Vitamine D3 (1000000 IU oil vitamine D3/g)

0,3 150%

Kaliumjodaat 59,88% I_40, 12% k)

 

0,25 100%

Vitamin B8 (Biotine) (Assay 100%)

0,1 200%
*ADH: Aanbevolen dagelijkse Hoeveelheid

Nutritionele waarden per capsule

Energie

20,98KJ/4,995Kcal

Lipiden

0,471g dont 0,028g verzadigd

Koolhydraten

0,063g dont 0,0004 suikers

Proteïnen

0,128gGebruiksaanwijzing :
- Eén capsule per dag tijdens de zwangerschap.
- In te nemen bij de maaltij met een glas water.
- De samenstelling van Natalben Plus is verenigbaar met de verdere inname van de supplemntatie tijdens de borstvoeding.

Voorzorgsmaatregelen :
-De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
- Aanwezigheid van polyolen: overmatige consumptie kan laxerend werken.
- Dit is een voedingssupplement: Dit product mag geen vervanging zijn voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
- Dit voedingssupplement niet innemen zonder advies en/ of opvolging van een professionele gezondheidswerker (arts, vroedvrouw, apotheker), met name in geval van gelijktijdige inname van andere producten rijk aan jodium (of in geval van bewezen schildklieraandoening), en/ of ijzer.
- Buiten het bereik en het zicht van kinderen houden.
- De uiterste gebruiksdatum vermeld op de doos niet overschrijden.

Inhoud:
90 capsules
Kenmerken:
Merk Natalben
Categorie Multivitamines - Vermoeidheid, Zwangere vrouwen, Vitamine B12, Vitamine D3, Essentiële baby olie
Prijs 31,06 
Reviews 4.8/5 (37 reviews)
Gewicht 118 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
4,8
37 reviews
5 sterren
(30)
4 sterren
(7)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)
Alle reviews over Natalben Plus Caps 90 werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Robbe

30/10/2019
Heel goed. Gemakkelijk in te nemen, best niet smorgens als je met de zwangerschap overgeeft..
  0 0   Gemeld!
Gwen

19/06/2018
Goed zwangerschapssupplement
  0 0   Gemeld!
Santoshi

04/03/2018
Goed zwangerschapsvitamine. Beter niet op lege maag innemen, kan anders misselijkheid veroorzaken
  0 0   Gemeld!
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
Andrei

14/10/2020
Zeer goed product! Zeer tevreden!
  0 0   Gemeld!
Olivia

13/10/2020
Geadviseerd door de gynaecoloog. Complete vitamines en goedkoper dan andere merken
  0 0   Gemeld!
Tess

01/10/2020
Makkelijk verteerbaar voor mij
  0 0   Gemeld!
Maïté

25/09/2020
Goed product. Makkelijk in te slikken. Ik gebruik het als onderdeel van een zwangerschap. Ik koos voor dit product in capsules omdat ik me misselijker voelde van het product in sachet. Ik was echter verbaasd om te ontdekken dat dit product geen magnesium bevatte (in tegenstelling tot het product in sachet). Dit product (grote hoeveelheid) verlaagt de prijs per capsule.
  0 0   Gemeld!
José

18/09/2020
De prijs was het laagst gevonden
  0 0   Gemeld!
Margot

15/09/2020
Super zwangerschapsvitaminen, ultra complete samenstelling.
  0 0   Gemeld!
BARBARA

16/08/2020
Complete vitamines voor de ontwikkeling van baby's. Waar voor je geld.
  0 0   Gemeld!
Marie

14/08/2020
Vrij compleet product: het bevat alle micronutriënten die worden aanbevolen tijdens de zwangerschap in één capsule. \ NBOnderste vlak: verwijzingen naar vissmaak op bepaalde dagen.
  0 0   Gemeld!
Camille

04/08/2020
Geen bijwerkingen, maar toch de capsule met voedsel innemen
  0 0   Gemeld!
Sara

02/01/2020
Natuurlijk en effectief product \ NI beveel het ten zeerste aan
  0 0   Gemeld!
Christèle

13/12/2019
Makkelijk in gebruik. Het zou eenvoudiger zijn als de dagen van de week op de verpakking werden geschreven om omissies te voorkomen \ n
  0 0   Gemeld!
Najat

06/12/2019
Zwangerschapsvitamines, zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
  0 0   Gemeld!
Ophelie

19/11/2019
niets te melden, dit product voldoet aan de verwachtingen
  0 0   Gemeld!
Cédric

16/11/2019
Dit product is essentieel voor de jonge moeder om de aanbevolen dosis foliumzuur mee te nemen.
  0 0   Gemeld!
Sophie

30/10/2019
Zeer goed Ik kreeg het advies om aan alle prenatale en zwangerschapsbehoeften te voldoen. Gezien de verschillende componenten, zou ik aanbevelen.
  0 0   Gemeld!
Carine

01/10/2019
Vitaminen van zwangerschap voorgeschreven door mijn gynaecoloog. top
  0 0   Gemeld!
Elodie

18/08/2019
Bovenaan groeit mijn dochter goed en ik heb minder zorgen over duizeligheid sinds ik ze neem
  0 0   Gemeld!
Anaïs

12/07/2019
Zeer getolereerd door het lichaam, zelfs verzwakt, vervult zijn functie. Ik raad aan
  0 0   Gemeld!
Cédric

20/06/2019
belangrijke vitamine voor moeder, niet alleen tijdens de zwangerschap maar ook daarna
  0 0   Gemeld!
elodie

10/06/2019
Perfect product, niets bijzonders in dito ooit in promo
  0 0   Gemeld!
Véronique

21/05/2019
Mijn gynaecoloog niet tijdens de zwangerschap voorschrijven. Een goede combinatie van vitamines, zelfs als de capsules een beetje groot en moeilijk te slikken zijn ...
  0 0   Gemeld!
Anaïs

20/05/2019
Optimale voorbereiding op zwangerschap. Suppletie zonder bijwerkingen of ongemak.
  0 0   Gemeld!
Marie-Claire

04/05/2019
Uitstekende prenatale vitamines compleet en verteerbaar
  0 0   Gemeld!
Carine

23/03/2019
Heel goed. Zwangerschapsframe voorgeschreven door mijn arts. Om te adviseren
  0 0   Gemeld!
Catherine

12/02/2019
Ik heel goed. Super inhoud van dit product
  0 0   Gemeld!
Jonathan

22/01/2019
Het product past bij de beschrijving! We zijn zeer tevreden.
  0 0   Gemeld!
Stèphanie

11/12/2018
Geadviseerd door mijn arts tijdens mijn zwangerschap. Handige verpakking omdat ik in de apotheek alleen packs van 30 vond terwijl deze tijdens de zwangerschap werd ingenomen.
  0 0   Gemeld!
hugo

26/11/2018
Zoals voor alle vitamines, is het effect niet echt bekend. Genomen op basis van het advies van de gynaecoloog
  0 0   Gemeld!
Vanessa

24/11/2018
Aanbevolen door mijn gynaecoloog. Complete vitamines
  0 0   Gemeld!
Nathalie

27/07/2018
Geweldig voor zwangerschap
  0 0   Gemeld!
Caroline

05/07/2018
Volmaakt voldoet aan mijn wens. Geweldige verpakking die zorgt voor een onverslaanbare prijs-kwaliteitsverhouding
  0 0   Gemeld!
Caroline

21/02/2018
Komt overeen met mijn verwachtingen
  0 0   Gemeld!
Nathalie

18/02/2018
Zeer geschikt voor zwangerschap
  0 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten