Info
Belangrijke boodschap :
Wij informeren u dat, vanwege de huidige situatie, sommige bestellingen geleverd zullen worden met een extra vertraging van 24 uur. Onze teams doen momenteel hun uiterste best om zich aan te passen en uw bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Onze oprechte excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip.

Nestlé Pre Nan Stage 2 Poeder Pot 400g

van Nestlé Nan

Brengt de nodige voedingsstoffen aan voor de groei van de zuigeling met laag geboortegewicht.

(11)
Aan mijn Favorieten toevoegen
14,39 
+0.14 gespaard in uw Loyalteitsbonus
gratis levering Bij aankoop van minstens 3 producten
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Om de kwaliteit van babymelk te garanderen, kunnen deze niet terugbetaald worden (evenals geneesmiddelen). Wij raden u sterk af om babymelk in te grote aantallen aan te kopen, dit vanwege medische redenen, waarbij het nodig zou kunnen zijn om van babymelk te moeten veranderen.
Wij raden u dus aan om babymelk per 2 of 3 stuks aan te kopen.

Eigenschappen:
Specifieke melk
Pre Nan Stage 2 brengt de nodige voedingsstoffen aan voor de groei van de zuigeling met laag geboortegewicht tot 40-52 weken postconceptionele leeftijd.
Pre Nan Stage 2 bevat DHA ter ondersteuning van de visuele ontwikkeling en bevat H.A. eiwitten (2,8 g/ 100 kcal).

Belangrijke informatie: de beste manier om een ​​baby te voeden is door borstvoeding te geven, omdat moedermelk ideaal uitgebalanceerde voeding is, je baby tegen ziektes beschermt en ook nog andere voordelen voor zowel de baby als de moeder biedt. Geadviseerd wordt om het consultatiebureau of een arts te raadplegen bij het maken van de keuze hoe je jouw baby voedt.
Moeders zouden ook voorlichting moeten krijgen over de voorbereiding op borstvoeding en de manier waarop zij het geven van borstvoeding kunnen voortzetten. Als je kiest om borstvoeding te geven, is het belangrijk om ​​gezond en gebalanceerd te eten.

Flesvoeding is bedoeld om moedermelk te vervangen wanneer moeders ervoor kiezen geen borstvoeding te geven of om andere redenen waardoor ze niet in staat zijn om dat te doen. Een besluit om geen borstvoeding te geven of om gedeeltelijke flesvoeding te introduceren, zal de productie van moedermelk verminderen.

Het is moeilijk om terug te komen op je beslissing om geen borstvoeding meer te geven. Borstvoeding is de meest economische voeding. Wanneer toch wordt besloten om flesvoeding te geven is het belangrijk om dit te bereiden en te bewaren volgens de instructies op het etiket, om zo risico’s voor de gezondheid van je baby te voorkomen.
Met vriendelijke groeten, Nestlé Babyvoeding

Indicaties:
Vanaf de geboorte

Samenstelling:
Lactose, plantaardige oliën (zonnebloem, palm, koolzaad, kokos, Crypthecodinium cohnii), maltodextrine, gehydrolyseerde wei-eiwitten, tricalciumfosfaat, kaliumhydroxide, magnesiumchloride, kaliumfosfaten, olie van Mortierella alpina, natriumhydroxide, kaliumchloride, cholinebitartraat, vitamines (C, E, A, pantotheenzuur, niacine, D, K, B1, B2, B6, foliumzuur, B12, biotine), calciumchloride, inositol, L-arginine, zuurteregelaar: citroenzuur; taurine, ijzersulfaat, Bifidus cultuur (BL), zinksulfaat, L-carnitine, nucleotiden (cytidine-, uridine-, guanosine-5’-monofosfaat), kopersulfaat, kaliumjodide, mangaansulfaat, natriumselenaat

Nutritionele analyse:
/100g
Energie 507kcal
Eiwitten 14g
Vetten 26g
Koolhydraten   53g
Na 532mg
K 532mg
Fe 5,3mg

Voorzorgsmaatregelen:
Pre Nan is niet aangeraden bij koemelkeiwitallergie, lactose intolerantie, galactosemie, glucose-en/ of galactosemalabsorptie.
Is niet geschikt voor parenteraal gebruik.

Inhoud:
Pot 400 g
Kenmerken:
Merk Nestlé Nan
Categorie Opvolgmelk (6-12 maanden), Nan groeimelk
Prijs 14,39 
Reviews 4.4/5 (11 reviews)
Gewicht 511 gr
4,4
11 reviews
5 sterren
(6)
4 sterren
(3)
3 sterren
(2)
2 sterren
(0)
1 sterren
(0)
Alle beoordelingen voor Nestlé Pre Nan Stage 2 Poeder Pot 400g zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Marlies
16/05/2019
Premature voeding, gebruikt op aanbeveling van de dokter omwille van laag geboortegewicht.
  0 0   Gemeld!
Freyja
23/01/2019
prima voeding, dochtertje die wat te vroeg geboren is, heeft nergens last van met deze voeding
  0 0   Gemeld!