Nestlé Nan Optipro HA 1 Hypoallergene Melk Pot 800g

van Nestlé Nan

Eerste leeftijdsmelk met 100% lactose, vermindert het risico op allergie.

(367)
  Aan mijn Favorieten toevoegen
19,77 
+1.01% oftewel 0.2€ gespaard in uw Loyalteitsbonus
gratis levering Bij aankoop van minstens 2 producten
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Om de kwaliteit van babymelk te garanderen, kunnen deze niet terugbetaald worden (evenals geneesmiddelen). Wij raden u sterk af om babymelk in te grote aantallen aan te kopen, dit vanwege medische redenen, waarbij het nodig zou kunnen zijn om van babymelk te moeten veranderen.
Wij raden u dus aan om babymelk per 2 of 3 stuks aan te kopen.

Eigenschappen:
Eerste leeftijdsmelk
Nan Optipro H.A. 1 is een hypoallergene zuigelingenmelk met 100% lactose, speciaal bestudeerd voor zuigelingen vanaf de geboorte wanneer geen borstvoeding wordt gegeven of als supplement bij borstvoeding.
Nan H.A. 1 vermindert het risico op allergie.
Allergenen: lactose, wei, vis

Belangrijke informatie: de beste manier om een ​​baby te voeden is door borstvoeding te geven, omdat moedermelk ideaal uitgebalanceerde voeding is, je baby tegen ziektes beschermt en ook nog andere voordelen voor zowel de baby als de moeder biedt. Geadviseerd wordt om het consultatiebureau of een arts te raadplegen bij het maken van de keuze hoe je jouw baby voedt.
Moeders zouden ook voorlichting moeten krijgen over de voorbereiding op borstvoeding en de manier waarop zij het geven van borstvoeding kunnen voortzetten. Als je kiest om borstvoeding te geven, is het belangrijk om ​​gezond en gebalanceerd te eten.

Flesvoeding is bedoeld om moedermelk te vervangen wanneer moeders ervoor kiezen geen borstvoeding te geven of om andere redenen waardoor ze niet in staat zijn om dat te doen. Een besluit om geen borstvoeding te geven of om gedeeltelijke flesvoeding te introduceren, zal de productie van moedermelk verminderen.

Het is moeilijk om terug te komen op je beslissing om geen borstvoeding meer te geven. Borstvoeding is de meest economische voeding. Wanneer toch wordt besloten om flesvoeding te geven is het belangrijk om dit te bereiden en te bewaren volgens de instructies op het etiket, om zo risico’s voor de gezondheid van je baby te voorkomen.
Met vriendelijke groeten, Nestlé Babyvoeding

Indicaties:
0-6 maanden

Samenstelling:
Lactose (melk), enzymatisch gehydrolyseerde wei-eiwitten (melk), zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, kokosolie, koolzaadolie, zonnebloemolie, calciumfosfaat, magnesiumchloride, kaliumchloride, L-arginine, visolie kaliumfosfaat, olie van Mortierella alpina, vitamines (C, pantotheenzuur, niacine, E, B2, A, B1, B6, foliumzuur, K, biotine, D, B12), natriumchloride, L-histidine, cholinebitartraat, L-tyrosine, taurine, inositol, ijzersulfaat, nucleotiden, L-carnitine, zinksulfaat, Bifidus (BL) cultuur, kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumselenaat

Nutritionele analyse:
/100g
Energie 512,6kcal
Eiwitten 9,75g
Vetten 26g
Koolhydraten   59,9g
Na 200mg
K 570mg
Fe 5,3mg

Voorzorgsmaatregelen:
Indien evenwel bij uw baby reeds koemelkeiwitallergie werd vastgesteld, is het beter Nan H.A. 1 niet te gebruiken zonder doktersadvies.

Inhoud:
Pot 800 g
Kenmerken:
Merk Nestlé Nan
Categorie Zuigelingenmelk (0-6 maanden), Nan optipro 1, Nan optipro 2
Prijs 19,77 
Reviews 4.8/5 (367 reviews)
Gewicht 979 gr
4,8
367 reviews
5 sterren
(292)
4 sterren
(67)
3 sterren
(6)
2 sterren
(1)
1 sterren
(1)
Tous les avis sur Nestlé Nan Optipro HA 1 Hypoallergene Melk Pot 800g proviennent d’acheteurs certifiés, récoltés via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Annelies
23/03/2021
Gekocht omdat het bij jullie het goedkoopste was
  0 0   Gemeld!
Hanne
31/12/2020
Zeer goede poedermelk, ook makkelijk koud te gebruiken.
  0 0   Gemeld!
Harry
29/12/2020
Super,heel voedzaam ,goede prijs kwaliteit zeer goed voor babys met een melk allergie sindsdien geen reactie meer
  0 0   Gemeld!
Dimitri
06/12/2020
Goed product voor de meeste baby's, maar te dunne melk voor onze baby.
  0 0   Gemeld!
Elise
04/12/2020
Onze zoon (4mnd) is sinds 3 weken oud zeer goed met deze melk. Ervoor dronk hij probleemloos Nan evolia HA1. Geen krampen, hij drinkt vlot. Zeer tevreden.
  0 0   Gemeld!
Elke
24/11/2020
Mijn 3 maanden oude zoontje drinkt dit al van zijn geboorte, en doet het er heel goed mee.
  0 0   Gemeld!
Dirk
18/11/2020
Nan HA blijkt de ideale voeding voor mijn kleinzoon.
  0 0   Gemeld!
Wouter
17/11/2020
Lost goed op en wordt heel goed verdragen. Voor een goede prijs op de website.
  0 0   Gemeld!
Yusuf
16/11/2020
Snel geleverd en goedkoper dan apotheker krijg ook informatie over
  0 0   Gemeld!
Hanne
13/11/2020
Ons dochtertje is hier 2 weken heel goed mee geweest. Tot ze plots veel begon terug te geven. ( het is een dunne voeding )\nDan ben ik het op aanraden van den kinderarts gaan indikken met nutriton maar daar kreeg ze een veel te harde stoelgang mee. Nu overgeschakeld naar nan complete comfort
  0 0   Gemeld!