Nicorette Mint Mondspray 1mg Nicotine Bij Stoppen Met Roken Duopack 2x13,2ml

van Nicorette

Helpt u bij het stoppen met roken.

Aan mijn Favorieten toevoegen
45,89 
gratis levering
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Nicorette Mint Mondspray helpt u bij het stoppen met roken. De toegevoegde therapeutische nicotine tempert uw rookverlangen in dertig seconden met slechts twee verstuivingen. De mondspray onderdrukt ontwenningsverschijnselen zoals prikkelbaarheid en verminderde eetlust, waardoor uw succes op een rookvrij leven groter wordt.
Nicorette Mint Mondspray is een snelle manier om van uw rookverlangen af te komen en vervangt tot wel 150 sigaretten. De muntsmaak zorgt voor een frisse adem.

Voordelen:
- Nicorette Mint Mondspray tempert uw rookverlangen in dertig seconden met 1 à 2 verstuivingen. Start met één verstuiving. Vermindert de hunkering niet na een paar minuten, gebruik dan een tweede verstuiving.
- De therapeutische nicotinespray onderdrukt ontwenningsverschijnselen zoals prikkelbaarheid en verminderde eetlust, waardoor uw succes op een rookvrij leven groter wordt.
- Nicorette Mint Mondspray is een snelle manier om van uw rookverlangen af te komen en vervangt tot wel 150 sigaretten. De muntsmaak zorgt voor een langdurig frisse adem.
- Nicorette Mint Mondspray is een geneesmiddel voor volwassenen.

    

Indicaties:
Oraal gebruik
Bij stoppen met roken
Volwassenen vanaf 18 jaar

Contra-indicaties:
Kinderen onder de 18 jaar
Niet te gebruiken door niet-rokers.
Overgevoeligheid voor nicotine of een van de hulpstoffen

Samenstelling:
Propyleenglycol, watervrij ethanol, trometamol, poloxameer 407, glycerol, natriumbicarbonaat, levomenthol, muntsmaak, verkoelend aroma, sucralose, kaliumacesulfaam, zoutzuur (voor pH aanpassing), gezuiverd water

Actieve samenstelling:
Per ml oplossing: 13,6 mg nicotine

Gebruiksaanwijzing:
Ontgrendel de kinderbeveiliging.
Houd de spraykop dicht bij uw geopende mond.
Spuit de spray in de mondholte of zijwaarts in de wang zonder te slikken, in te ademen, de lippen te bevochtigen, te eten of te drinken.
Herhaal dit nog een keer als uw rookverlangen niet binnen enkele minuten afneemt.
Vergeet niet na gebruik de spray veilig te vergrendelen.

Gebruik Nicorette Mint Mondspray in combinatie met Nicorette Invisi Patch wanneer u een zware roker bent, last heeft van een terugkerende onbedwingbare drang tot roken of wanneer een enkele vorm van nicotine substitutietherapie eerder niet afdoende bleek.
Nicorette Invisi Patch is een discrete pleister die uw nicotinebehoefte 16 uur lang onderdrukt. Combineer deze met uw wilskracht en Nicorette Mint Mondspray en zet een belangrijke stap naar een rookvrij bestaan.

Voorzorgsmaatregelen:
Nicotine kan de hemodynamische effecten van adenosine versterken (d.w.z. toename van de bloeddruk en hartslag en ook verhoogde pijnreactie (pijn op de borst van het type angina pectoris)).

Inhoud:
2 x 13,2 ml
Kenmerken:
Merk Nicorette
Categorie Inhaler
Prijs 45,89 
Gewicht 103 gr
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.