Nicorette Mint Mondspray 1mg Nicotine Bij Stoppen Met Roken Duopack 2x13,2ml

van Nicorette
Geneesmiddel
Nicorette Mint Mondspray 1mg Nicotine Bij Stoppen Met Roken Duopack 2x13,2ml
42,29 
+
Op voorraad!
gratis levering Bij aankoop van minstens 2 producten

Beschrijving

Helpt je om te stoppen met roken.

Zie volledige beschrijvingEigenschappen:
Nicorette Mint Mondspray helpt je om te stoppen met roken. De toegevoegde therapeutische nicotine tempert je rookverlangen in 30 seconden met slechts 2 verstuivingen.
De mondspray onderdrukt ontwenningsverschijnselen zoals prikkelbaarheid en verminderde eetlust, waardoor je gemakkelijker een rookvrij leven kunt leiden.
Nicorette Mint Mondspray is een snelle manier om van uw rookverlangen af te komen en vervangt tot wel 150 sigaretten. De muntsmaak zorgt voor een frisse adem.
Gebruik Nicorette Mint Mondspray in combinatie met Nicorette Invisi Patch als je een zware roker bent, last heeft van een terugkerend en oncontroleerbaar verlangen om te roken of als een andere nicotinevervangende therapie eerder niet voldoende resultaat heeft gegeven.
Nicorette Invisi Patch is een discrete pleister die uw nicotinebehoefte 16 uur lang onderdrukt. Samen met je wilskracht en Nicorette Mint Mondspray zet je zo een belangrijke stap naar een rookvrij bestaan.

Nicorette Mint Mondspray is een geneesmiddel voor volwassenen.
Mag niet gebruikt worden door niet-rokers.
Combineer Nicorette Mint Mondspray met de Nicorette Invisi Patch als je een zware roker bent en zet zo een belangrijke stap naar een rookvrij leven.

    

Indicaties:

- Voor volwassenen
- Helpt je stoppen met roken
- Stilt je trek in 30 seconden met slecht 2 verstuivingen

Contra-indicaties:
Allergie voor nicotine of een van de hulpstoffen.
Kinderen jonger dan 12 jaar.
Mensen die nooit gerookt hebben.

Samenstelling:
Werkzame stof: nicotine
Hulpstoffen: propyleenglycol, watervrij ethanol, trometamol, poloxameer 407, glycerol, natriumbicarbonaat, levomenthol, muntsmaak, verkoelend aroma, sucralose, kaliumacesulfaam, zoutzuur (voor pH aanpassing), gezuiverd water

Actieve samenstelling:
Nicotine

Gebruiksaanwijzing:
Nicorette Mint Mondspray stilt je trek in een sigaret in 30 seconden met 1 à 2 verstuivingen. Start met één verstuiving. Vermindert je rookverlangen niet na een paar minuten, gebruik dan een tweede verstuiving.

Ontgrendel de kinderbeveiliging.
Houd de spraykop bij je geopende mond.
Spuit de spray in de mondholte of zijwaarts in de wang zonder te slikken, in te ademen, de lippen te bevochtigen, te eten of te drinken.
Herhaal dit nog een keer als je trek in een sigaret niet binnen enkele minuten afneemt.
Vergeet niet na gebruik de spray veilig te vergrendelen.

Voorzorgsmaatregelen:
Er werden geen klinisch relevante interacties tussen nicotinevervangende therapie en andere geneesmiddelen vastgesteld.
Nicotine kan een verhoging van de bloeddruk en de polsslag veroorzaken, en een verhoogde pijnreactie (angina-achtige pijn op de borst).

Inhoud:
2 flesjes x 13,2 ml
Kenmerken:
Merk Nicorette
Categorie Spray
Reviews 0/5 (0 reviews)

Tekst verminderen


Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.