Nutreov Physcience WaterPill Vochtretentie 30 Tabletten

van Nutreov
Nutreov Physcience WaterPill Vochtretentie 30 Tabletten
Klantenbonus
0,08  €
23,45
-20%
Voordeel
18,75 
(
6,25 
/10 g
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 39 aankoop)


Beschrijving

Verfijnt het figuur en voert overtollig vocht af

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
WaterPill Vochtretentie, de vrucht van onderzoek door de laboratoria Nutreov, is een oplossing om vochtophoping in de weefsels tegen te gaan dankzij een innoverende formule geïnspireerd op de natuur.

Dat is wellicht het gevolg van vochtretentie, dus een ophoping van vocht in de weefsels van het organisme: het lichaam, dat van nature ongeveer 60% water bevat, slaagt er niet in het teveel aan vocht af te voeren. Daardoor krijg je gezwollen voeten, enkels, benen of vingers.

WaterPill Vochtretentie, het resultaat van onderzoek door de laboratoria Nutreov en geïnspireerd op de natuur, is een combinatie van 8 extracten van natuurlijke oorsprong (paardenbloem, kersen, kattensnor, groene thee, es, moerasspirea en asperge) om je te helpen een slanker, lichter figuur te behouden.

Een expertformule die al ruim 20 jaar zijn sporen heeft verdiend, en een gemakkelijke inname.

Indicaties:
Tegen vochtretentie

Contra-indicaties:
Af te raden voor kinderen, tieners en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven

Samenstelling:
Vulmiddel: microkristallijne cellulose, cafeïne van natuurlijke oorsprong, extract van groene theebladeren Camellia sinensis L. Kuntze, extract van kersensteeltjes, cerasus vulgaris Mill., extract van bladeren van paardenbloem Taraxacum campylodes, asperge-extract Asparagus officinalis L., vulmiddel: dicalciumfosfaat, extract van bladeren van kattensnor Orthosiphon aristatus (Blume) Miq., vulmiddel: tricalciumfosfaat, extract van bloemhoofden van moerasspirea Filipendula ulmaria L. Maxim., extract van esbladeren Fraxinus excelsior L., antiklontermiddel: magnesiumstearaat, coatingmiddelen: HPMC, pro-xylane cellulose, talk, calciumcarbonaat, voedingskleurstoffen: indigotine E132, geel ijzeroxide E172

Gebruiksaanwijzing:
1 tablet per dag 's morgens bij het ontbijt met een groot glas water innemen.
Gedurende minimum 1 maand. De kuur regelmatig herhalen.

Voorzorgsmaatregelen:
Is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Afslanken kan alleen in het kader van een gecontroleerde calorie-inname. Bevat cafeïne (80mg/ dag) en groene thee. Niet buiten de maaltijden innemen. Bevat moerasspirea, niet gebruiken bij mensen met allergie voor salicylderivaten. Gebruik bij mensen die anticoagulantia gebruiken is af te raden. Buiten het bereik van kinderen houden. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Bij voorkeur gebruiken vóór de op de verpakking vermelde datum. Op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

Inhoud:
30 tabletten
Kenmerken:
Merk Nutreov
Categorie Drainage - Waterophouding
Reviews 4.6/5 (14 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(14 reviews)

Gemiddelde score

4,6 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

64.3%
35.7%
0%
0%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans