CurcumExtra Forte PQ 60 Filmomhulde Tabletten

van NUTRIMED
Lage Prijs
CurcumExtra Forte PQ 60 Filmomhulde Tabletten
Klantenbonus
0,07  €
35,99
-26%
Voordeel
26,58 
(
0,44 
/stuk
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 69 aankoop)


Beschrijving

Hoog dosis kurkuma + boswellia + zwarte peper voor een optimale opname voor soepele gewrichten.

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
CurcumExtra Forte PQ tabletten bevatten een zeer complete formule en een unieke combinatie van kurkuma-extract (Curcuma longa), boswellia-extract (Boswellia serrata), gemberextract, vitamine C, vitamine D3 en bioperine (extract uit zwarte peper).

Kurkuma en boswellia werken samen om de gewrichten soepel te houden.
Vitamine D3 helpt de spieren te ondersteunen, terwijl vitamine C een rol speelt in de normale collageenvorming om de werking van het kraakbeen gezond te houden.
Boswellia helpt ook om vrijer te ademen en zorgt voor gezonde luchtwegen en darmen.

Kurkuma (Curcuma longa) of geelwortel wordt in het Oosten al eeuwenlang gebruikt vanwege zijn heilzame werking. Talrijke studies bij mensen hebben aangetoond dat de natuurlijke krachten van kurkuma opnieuw kunnen bijdragen tot soepele gewrichten en spieren. Kurkuma is ook een krachtige antioxidant en bevordert een normale leverfunctie, een sterk immuunsysteem en een mentaal evenwicht (in periodes van stress en geestelijke vermoeidheid).

Boswellia (Boswellia serrata) is de hars van de oeroude wierookboom die vooral de gewrichten, de luchtwegen en de darmen ondersteunt. Net als bij kurkuma werden de voordelen ervan wetenschappelijk onderzocht. Dankzij boswellia is er een krachtige wisselwerking met kurkuma zodat je gewrichten soepel blijven.

Gember behoort tot dezelfde krachtige plantenfamilie als kurkuma en zorgt hierdoor in samenwerking met kurkuma voor soepele gewrichten.

CurcumExtra Forte PQ is verrijkt met met vitamine D3 om de normale spierfunctie te ondersteunen en met vitamine C om de normale collageenvorming te bevorderen en zo het kraakbeen gezond te houden.

Bioperine (extract uit zwarte peper) is een vernieuwend ingrediënt dat een optimale werking garandeert en de opname van kurkuma en boswellia verhoogt. Dankzij de unieke samenstelling is de biologische beschikbaarheid tot 20 keer hoger dan bij een standaard kurkuma-extract.

CurcumExtra Forte PQ is samengesteld uit een combinatie van natuurlijke stoffen en wordt over het algemeen zeer goed verdragen. Bovendien is de kwaliteit van curcumine, het actief bestanddeel in kurkumawortel, en boswellia-extract bewezen in talrijke wetenschappelijke studies zodat je dit kurkuma-extract met een gerust gevoel ook op lange termijn kunt gebruiken.
CurcumExtra Forte PQ bevat geen suiker, zout, lactose of gluten.

De kwaliteit van de actieve bestanddelen wordt streng gecontroleerd en voldoet aan de hoogste normen. Dankzij een optimale aankoopprijs, beantwoordt CurcumExtra Forte PQ aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Veroudering, repetitieve bewegingen, sporten, overgewicht, schokken, erfelijke factoren, enz. kunnen onze pezen en gewrichten zwaar belasten. De gewrichten die speciale aandacht verdienen zijn vooral de heup, de knieën, de vingers, maar ook de schouders en wervelkolom.
Het ademhalingsstelsel wordt ingedeeld in de bovenste (neus- en mondholte, keel, strottenhoofd en stembanden) en onderste (luchtpijp en longen) luchtwegen. Vrije luchtwegen zijn heel belangrijk voor een goede zuurstofopname in het bloed en de optimale werking van alle vitale delen van ons lichaam.

Indicaties:
- Om gewrichten en pezen soepel te houden
- Om een normale leverfunctie te bevorderen
- Om een sterk immuunsysteem en mentaal evenwicht te helpen behouden (in tijden van stress en mentale vermoeidheid)

Contra-indicaties:
Kan niet gebruikt worden door zwangere vrouwen, tijdens de borstvoeding en door kinderen jonger dan 12 jaar.

Samenstelling:
Vulstoffen (microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat), antiklontermiddelen (stearinezuur, magnesiumstearaat), glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, bijenwas, carnaubawas), bevochtigingsmiddel (glycerol)

Voedingswaarde:
  / tablet %RI*
Kurkuma-extract (Curcuma longa) 150mg  
Boswellia-extract (Boswellia serrata) 100mg  
Gember-extract (Zingiber officinale) 40mg  
Vitamine C 20mg 25%
Bioperine (piperine uit zwarte peper) 5mg  
Vitamine D3 2,5µg 50%
*RI = referentie inname

Gebruiksaanwijzing:
Startdosis:
- Neem tijdens de eerste maand 2 tabletten per dag in bij de maaltijd.
Onderhoudsdosis:
- 1-2 tabletten per dag naargelang de mate van ondersteuning die je nodig hebt.

Voorzorgsmaatregelen:
- Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl.
- De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
- Raadpleeg je arts of apotheker als je tegelijkertijd bloedverdunners neemt en bij verstopping van de galwegen.
- Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats en buiten het bereik van jonge kinderen.

Inhoud:
60 filmomhulde tabletten
Kenmerken:
Merk NUTRIMED
Categorie Voor soepele gewrichten
Reviews 4.6/5 (224 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(224 reviews)

Gemiddelde score

4,6 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

63.4%
31.7%
3.6%
0.9%
0.4%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
Pascale 46-55 jaar
Vooral de gember in dit product helpt erg goed tegen krampen in benen. Voor mijn gewrichten voel ik nog niet veel, maar ben nog maar 2 maanden aan het innemen
Nuttige review? 0 0
Christina 46-55 jaar
je viens de commencer ma cure associé avec du collagen. j'espère que cela va me faire du bien mais il est un peu tôt pour donner son avis
Nuttige review? 0 0
Petra 46-55 jaar
Ik gebruik het product voor het eerst, waardoor ik het effect op lange termijn nog niet kan meegeven. Ik gebruik het voor mijn zoon die last heeft van groeipijnen (op advies osteopaat).
Nuttige review? 0 0
Anne-Marie >65 jaar
Voor mij is dat heel goed ben daar heel tevreden over
Nuttige review? 0 0
ANDRE 56-65 jaar
Ik volg momenteel mijn eerste kuur. Na twee weken voel ik toch al wat beterschap wat betreft spieren en gewrichten. Ik ben dan ook van plan om dit product gedurende langere tijd te blijven nemen. Ik heb nog geen nadelen ondervonden.
Nuttige review? 0 0