CurcumExtra Forte PQ 60 Filmomhulde Tabletten

van NUTRIMED

Hoog dosis kurkuma + boswellia + zwarte peper voor een optimale opname voor soepele gewrichten !

PROMO
CurcumExtra Forte PQ 60 Filmomhulde Tabletten
De PROMO loopt af over

NUTRIMED: van 14/10 tot 28/10 (of tot einde van voorraad in promotie)

(14)
Aan mijn Favorieten toevoegen
34,99 
*
-27%
Promotie
**
25,46 
gratis levering Bij aankoop van minstens 2 producten
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
CurcumExtra Forte PQ tabletten bevatten een zeer complete formule en een unieke combinatie van kurkuma-extract (Curcuma longa), boswellia-extract (Boswellia serrata), gember-extract, vitamine C, vitamine D3 en bioperine (piperine uit zwarte peper).

CurcumExtra Forte PQ bevat het gepatenteerde curcumin C3 complex, een innovatief en uiterst zorgvuldig geselecteerd Curcuma longa extract van een beproefde kwaliteit. Dit is een zeer hoog geconcentreerd (min. 64/1) extract met minimaal 95% curcuminoïden.
Bevat eveneens het gepatenteerde boswellin super extract dat bijzonder hoog gedoseerd is in het krachtigste boswelliazuur AKBA (acetyl-11-keto-β-boswelliazuur), min. 30% en 14/1.

Kurkuma en boswellia dragen in synergie bij tot de soepelheid van de gewrichten.
Vitamine D3 is goed voor het behoud van de normale spierfunctie, terwijl vitamine C een rol speelt in de normale collageenvorming om de werking van het kraakbeen gezond te houden.
Boswellia draagt eveneens bij tot gezonde luchtwegen, vrijer ademhalen en het behoud van gezonde darmen.

Kurkuma (Curcuma longa) of geelwortel wordt reeds eeuwenlang in het Oosten gebruikt voor zijn heilzame effecten. Talrijke studies bij mensen hebben aangetoond dat de natuurlijke krachten van kurkuma een nieuwe ondersteuning kunnen zijn voor soepele gewrichten. Ook is kurkuma
een krachtige antioxidant en draagt kurkuma bij tot de normale leverfunctie, de werking van het immuunsysteem en het mentale evenwicht (in periodes van stress, mentale en geestelijke vermoeidheid).

Boswellia (Boswellia serrata) is de hars van de eeuwenoude wierookboom die vooral de gewrichten, de luchtwegen en ademhaling en de darmen ondersteunt. Net als bij kurkuma werden de voordelen ervan wetenschappelijk bestudeerd. Dankzij boswellia is er een krachtige synergie met kurkuma voor het behoud van soepele gewrichten.

Gember is van dezelfde krachtige plantenfamilie als kurkuma en werkt hierdoor ook in synergie met kurkuma voor soepele gewrichten.
CurcumExtra Forte PQ is verrijkt met vitamine C om de normale collageenvorming te bevorderen en zo de werking van het kraakbeen gezond te houden, en vitamine D3 om de normale werking van de spieren te ondersteunen.

Bioperine (piperine uit zwarte peper) is een gepatenteerde innovatief product dat voor een optimaal effect en opname zorgt voor kurkuma en boswellia. Dankzij deze unieke samenstelling is de biologische beschikbaarheid tot 20 maal hoger dan bij een standaard kurkuma-extract.
Leeftijd, sporten, herhaalde schokken, te hoog gewicht, erfelijke factoren, kunnen ertoe leiden dat onze gewrichten en pezen een extra ondersteuning goed kunnen gebruiken. Vooral de heup, de knie, de vingers maar ook de schouders en wervelkolom zijn de voornaamste gewrichten die extra aandacht verdienen.

Het ademhalingsstelsel wordt ingedeeld in de bovenste (neus- en mondholte, keel, strottenhoofd en stembanden) en onderste (luchtpijp en longen) luchtwegen. Vrije luchtwegen zijn heel belangrijk voor een goede zuurstofopname in het bloed en het optimaal functioneren van alle vitale delen van ons lichaam.

CurcumExtra Forte PQ is een natuurlijke substantie en wordt zeer goed verdragen. Bovendien is de kwaliteit van curcumin C3 complex en boswellin super bewezen in vele wetenschappelijke studies zodat je dit kurkumaextract met een gerust gevoel kunt gebruiken ook op lange termijn. Bevat geen suiker, geen zout, geen lactose en geen gluten.

De kwaliteit van de actieve bestanddelen is streng gecontroleerd en voldoet aan de hoogste normen. Dankzij een optimale aankoopprijs, beantwoordt CurcumExtra Forte PQ aan een uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding.

Indicaties:
- Om gewrichten en pezen flexibel te houden
- Om bij te dragen aan een normale leverfunctie
- Om bij te dragen aan de goede werking van het immuunsysteem en mentaal evenwicht (in tijden van stress en mentale vermoeidheid)

Contra-indicaties:
- Kan niet gebruikt worden door zwangere vrouwen en tijdens de borstvoeding en kinderen onder de 12 jaar.

Samenstelling:
Vulstoffen (microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat), antiklontermiddelen (stearinezuur, magnesiumstearaat), glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, bijenwas, carnaubawas), bevochtigingsmiddel (glycerol)

Nutritionele analyse:
/tablet %RI*
Kurkuma-extract (Curcuma longa) 150mg
Boswellia-extract (Boswellia serrata) 100mg
Gember-extract (Zingiber officinale) 40mg
Vitamine C 20mg 25%
Bioperine (piperine uit zwarte peper) 5mg
Vitamine D3 2,5µg 50%
*RI = Referentie Inname

Gebruiksaanwijzing:
- Als startkuur is het aan te raden om gedurende de eerste maand 2 tabletten per dag tijdens de maaltijd in te nemen.
- Als onderhoudskuur is de aanbevolen dagelijkse inname 1-2 tabletten per dag naargelang de intensiteit van de ondersteuning die u nodig hebt.

Voorzorgsmaatregelen:
- Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl.
- De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
- Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdige inname van antistollingsmiddelen en bij galobstructie.
- Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats en buiten het bereik van jonge kinderen.

Inhoud:
60 filmomhulde tabletten
Kenmerken:
Merk NUTRIMED
Categorie Voor soepele gewrichten
Prijs 25,46 
Reviews 4.6/5 (14 reviews)
Gewicht 51 gr
4,6
14 reviews
5 sterren
(9)
4 sterren
(5)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 sterren
(0)
Alle beoordelingen voor CurcumExtra Forte PQ 60 Filmomhulde Tabletten zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Leo
12/10/2021
Gebruik als ontstekingsremmer en voor soepele gewrichten
  0 0   Gemeld!
Kamiel
10/10/2021
Ontstekingsremmer, werkt tot op bepaalde hoogte, maar kan de medicamenten niet vervangen. Geen negatieve reacties ondervonden.
  0 0   Gemeld!
Louisa
04/10/2021
Ik vind het heel goed sinds ik het gebruik heb minder gewrichtspijn en kan veel beter bewegen.
  0 0   Gemeld!
Diane
19/08/2021
Gebruik curcuma al een tijdje. Vroeger curcudyn nu overgeschakeld naar dit product !
  0 0   Gemeld!
Louisa
04/08/2021
gebruik het ook al even en ondervind dat ik minder gewrichtspijnen heb.
  0 0   Gemeld!
Rita
26/07/2021
Werkt zoals het belooft, minder pijn en krampen, is toegelaten door huisarts
  0 0   Gemeld!
Kamiel
11/06/2021
Als ontstekingsremmend product werkt dit, toch nog niet zo krachtig als medicijn.
  0 0   Gemeld!
Lea
11/05/2021
Neem het nog niet zo lang, dus even afwachten of het resultaat geeft
  0 0   Gemeld!
Riet
02/04/2021
Gebruik ik voor gewrichtsproblemen te ondersteunen
  0 0   Gemeld!