CurcuFlora Forte PQ Voor Een Optimale Spijsvertering En Darmtransit 60 Filmomhulde Tabletten

van NUTRIMED
CurcuFlora Forte PQ Voor Een Optimale Spijsvertering En Darmtransit 60 Filmomhulde Tabletten
Klantenbonus
0,29  €
31,99
-10%
Voordeel
28,78 
(
0,48 
/stuk
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 39 aankoop)


Beschrijving

Voedingssupplement om de darmfunctie en de flexibiliteit van de gewrichten te garanderen

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
CurcuFlora Forte PQ is een zeer complete en unieke combinatie van kurkuma, gember, artisjok, enzymes en sporebiotica. Recente wetenschappelijke studies tonen aan dat de bijzonder krachtige synergie van kurkuma, gember en artisjok voor een optimale spijsvertering en een goede darmfunctie en darmtransit zorgen. Bovendien biedt kurkuma een nieuwe aanpak om bijkomend de spieren en gewrichten soepel en gezond te houden.

Deze formule is verrijkt met een hoog geconcentreerd sporebioticum en een multi-enzymencomplex als aanvulling van de eigen spijsverteringsenzymen. Kort samengevat: goede bacteriën in de darmen zorgen voor een goede gezondheid en soepel bewegen is hierbij belangrijk. Ondersteun daarom je darmfunctie en zorg voor soepele gewrichten.

CurcuFlora Forte PQ tabletten bevatten een zeer complete en hoog gedoseerde formule met een dagelijkse dosering van 100 mg kurkumaextract (Curcuma longa), 150 mg gemberextract (sterkte 8-10/1), 150 mg artisjokextract (sterkte 12/1), 100 mg Digezyme en 40 mg Lactospore. CurcuFlora Forte PQ bevat het gepatenteerde Curcumin C3 Complex, een innovatief en uiterst zorgvuldig geselecteerd Curcuma longa extract dat zeer hoog geconcentreerd (minimum 64/1) is met minimaal 95% curcuminoïden. Bevat eveneens het gepatenteerde Lactospore, een hoog geconcentreerd sporebioticum dat maar liefst 100 miljard levensvatbare bacteriën per gram bevat of 4 miljard bacteriën bij een dagdosering van 40 mg. Digezyme is een multi-enzymencomplex afkomstig uit planten, als aanvulling van je eigen spijsverteringsenzymen.

CurcuFlora Forte PQ is een hoogtechnologisch voedingssupplement afkomstig van West-Europese fabrikanten die voldoen aan de strengste HACCP- en veiligheidsnormen.
Bovendien bevat CurcuFlora Forte PQ PQ geen suiker, zout, gluten of lactose.

Indicaties:
Voor spijsvertering en darmtransit
Voor vloeibare beweging

Contra-indicaties:
CurcuFlora Forte PQ mag niet gebruikt worden door zwangere vrouwen en tijdens de borstvoeding en kinderen onder de 12 jaar.

Samenstelling:
Per 2 tabletten: vulstoffen: microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat, siliciumdioxide; 150 mg artisjok-extract (Cynara scolymus); 150 mg gember-extract (Zingiber offcinale); 100 mg kurkuma-extract (Curcuma longa); 100 mg Digezyme (amylase, protease, lactase, cellulase, lipase); antiklontermiddel: stearinezuur; 4 miljard Bacillus coagulans CFU (Lactospore); glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; bevochtigingsmiddel: polyethyleenglycol

Gebruiksaanwijzing:
De aanbevolen dagelijkse inname is 2 tabletten, bij voorkeur 1 tablet 's morgens en 1 tablet 's avonds in te nemen tijdens de maaltijd.
Voor een optimale ondersteuning is het heel belangrijk om CurcuFlora Forte PQ dagelijks gedurende langere tijd in te nemen.

Voorzorgsmaatregelen:
Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia.

Inhoud:
60 filmomhulde tabletten
Kenmerken:
Merk NUTRIMED
Categorie Voor een goede darmfunctie, Bevordert de spijsvertering
Reviews 4/5 (1 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(1 reviews)

Gemiddelde score

4,0 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

0%
100%
0%
0%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Nederlands
Louisa >65 jaar
Kan ik nog niet zoveel over zeggen omdat ik het nog maar pas gebruik en vermits dat ge zo'n product gebruikt moet ge dat wel langer innemen vooraleer er resultaat is.