Ohropax Mini Silicon Oordopjes 4 Paar

van Ohropax
Ohropax Mini Silicon Oordopjes 4 Paar
Klantenbonus
0,04  €
8,55
-5%
Voordeel
8,09 
(
8,09 
/stuk
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 39 aankoop)


Beschrijving

Perfecte pasvorm, perfecte bescherming

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Klein maar dapper: Ohropax Mini Silicon - de kleine oordopjes met groots effect.
Het kleine maar significante verschil ten opzichte van onze bekende Ohropax Silicon oordopjes ligt in het gereduceerde formaat.
De oordopjes zijn perfect geschikt voor kinderen en voor volwassenen met een kleinere gehoorgang.
Zo garanderen de Ohropax Mini Silicon oordopjes een perfecte pasvorm en bieden ze een betrouwbare bescherming tegen lawaai en irritante geluiden.
De On-Ear oordopjes zijn ideaal voor een ongestoorde nachtrust, als bescherming tegen water en wind en als metgezel op reis. Bovendien zijn ze ook geschikt voor gebruik door kinderen. Probeer nu de Ohropax Mini Silicon, het perfecte alternatief voor de gebruikelijke grotere oordoppen.

Type: On-Ear
Materiaal: siliconen
Groote: klein

Indicaties:
- Voor kinderen met een kleinere gehoorgang
- Voor volwassenen met een kleinere gehoorgang
- Bescherming tegen lawaai en irritante geluiden
- Voor grote kantoorruimte, leren en lezen, ontspannen, slapen, trommelvliesbuisjes, wind

Gebruiksaanwijzing:
Kneed het oordopje met schone en droge handen meerdere keren stevig door en vorm een bolletje.Maak geen langwerpige vorm, want zo zou de oordop in de gehoorgang kunnen glijden. Deel de oordop niet in tweeën. De oordop moet groot genoeg zijn om de gehoorgang volledig van buitenaf af te dichten, zonder dat hij daarbij in de gehoorgang terechtkomt. Niet gebruiken als de gehoorgang groter is dan het bolletje. Bij kleinere gehoorgangen wordt het overtollige materiaal in de oorschelp gedrukt.Plaats het schone en droge bolletje voor de opening van de gehoorgang en druk het voorzichtig aan tot het goed afsluit. Trek eventueel aan de oorschelp om de lucht in de gehoorgang te laten ontsnappen en druk het bolletje dan opnieuw voorzichtig aan. Het is belangrijk dat uw handen en de oordop droog zijn, omdat de oordop anders niet blijft plakken en de gehoorgang niet wordt afgesloten.Steek de oordop niet in de gehoorgang, omdat deze dan moeilijk kan worden verwijderd. Na gebruik voorzichtig en zonder plotselinge bewegingen verwijderen om schade aan het trommelvlies te voorkomen. Druk zachtjes tegen de achterkant van de oorschelp tot de oordop losraakt en rol hem er dan met een vingertop aan één stuk uit. Bij lange nagels oppassen dat de oordop niet wordt beschadigd. Gebruik geen hulpmiddelen (bijv. wattenstaafjes of pincet)! Daardoor kan de oordop worden beschadigd of te diep in de gehoorgang worden geschoven.Inhoud:
1 paar
Kenmerken:
Merk Ohropax
Categorie Gehoorbescherming - Oordopjes
Reviews 0/5 (0 reviews)

Tekst verminderen