Olivafix Gold Hechtcreme Kunstgebit 24 Uur Hechting Tube 75g

van Olivafix
17,75 
(
23,67 
/100 ml
)
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
i
Er is een alternatief:
Corega Power Max Hold + Block Kleefcreme Voor Kunstgebit Tube 70g
Lage Prijs
Corega Power Max Hold + Block Kleefcreme Voor Kunstgebit Tube 70g
10,99
-39%
6,68 
+
Tijdelijk niet beschikbaar

Beschrijving

Tot 24h voor bovenste tandprothesen en een nog betere hechting voor onderprotheses.

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Tot wel 35% biologische olijfblie. Revolutionaire en gezonde aanpak. Geen petrochemische bestanddelen. Tot 24h voor bovenste tandprothesen en een nog betere hechting voor onderprotheses. Als voor het dragen van een prothese een ta wordt gebruikt, dan betekent dat dit door de mond wordt opgenomen en in het lichaam terecht komt. Daarom hebben we besloten om olie op basis van petrochemische stoffen (vaseline, minerale oliën), waarvan bij het samenstellen van de gangbare kleefpasta's voor gebitsprotheses veel gebruik wordt gemaakt, te vervangen door een gezonder alternatief: biologische olijfolie.
0% Petrochemische stoffen, 0% Siliconen, 0% kleurstoffen, 0% conserveringsstoffen, 0% zink, 0% Parabenen.

Indicaties:
- Tot 24h voor bovenste tandprothesen
- Een nog betere hechting voor onderprotheses

Contra-indicaties:

Niet gebruiken indien allergisch voor een van de ingrediënten


Samenstelling:
Cellulose gum, calcium/ sodium PVM/MA copolymer, Olea europaea (olive fruit) oil*, hydrogenated soybean oil, silica, trihydroxystearin, menthol, lecithin, citrus limon peel oil, menthyl lactate
*Biologische extra vergine olijfolie

Gebruiksaanwijzing:
1. Reinig uw prothese op de normale manier voor u de kleefpasta aanbrengt.

2. Verwijder het metalen lipje van de opening van de tube.
3. Breng de kleefpasta zoals afgebeeld aan, op een droge prothese. Olijfolie geeft de pasta een unieke consistentie, vergeleken met kleefpasta's voor protheses op basis van vaseline. Het kan dan ook een week of meer duren voor u gewend bent aan OlivaFix Gold als u gewend was om regelmatig een kleefpasta op basis van vaseline te gebruiken.
Belangruk: U kunt de hoeveelheid kleefpasta altijd aanpassen aan uw behoeften, om te zorgen dat de prothese optimaal blijft zitten. Onderkaakprotheses blijven vaak lastiger op hun plaats. Als dat het geval is, is vaak meer kleefpasta nodig, breng de pasta daarom aan naar behoefte.
4. Bevochtig uw prothese met water voor u hem in uw mond doet Als u vaak een droge mond hebt, drink dan ook een slokje water om uw tandvlees vochtig te maken. Door het vocht in uw mond en op de prothese wordt de kleefpasta geactiveerd.
Belangrijk: Breng de kleefpasta aan als de prothese droog is en bevochtig hem pas daarna.
5. Plaats de prothese in uw mond en bijt voorzichtig dicht gedurende enkele seconden. Wacht 5 minuten voor u iets eet of drinkt.

Voorzorgsmaatregelen:
Als u merkt dat er nog w at olie meekomtals u de pasta uit de tube drukt, hoeft u zieh daar geen zorgen over te maken. Dat is een normaal verschijnsel bij een Ideeftpasta op basis van natuurlijke olie. Sluit de tube direct af en kneed hem 10-30 seconden voor u hem opnieuw gebruikt.
Nuttige informatie
Als er na het verwijderen van de prothese Testen kleefpasta achterblijven op uw prothese of uw verhemelte, veeg de resten van de pasta dan weg met een schoon papieren doekje.
Bewaren: Stel de tube niet bloot aan warmtebronnen of direct zonlicht Doordat het product is gemaakt op basis van natuurlijke, biologische olijfolie moet het altijd op de juiste manier worden bewaard. Als uw kleefpasta gedurende de tijd heeft blootgestaan aan warmtebronnen, dan kan hij hard worden in de tube. Als dit gebeurt, doe de tube dan in een glas heet water en laat hem daar ongeveer 1 minuut weken. Zorg dat de tube met de dop naar boven in het glas Staat en zorg dat de rest van de tube, behalve de dop, helemaal is ondergedompeld. Verwijder de tube en kneed hem ongeveer 30 seconden, hou de tube dan onder koud water en kneed hem nog eens 30 seconden. Daardoor wordt de pasta zacht
0pgepast: Product niet gebruiken indien opening niet verzegeld. Gebruik volgens instructies. Buiten bereik van kinderen bewaren. Raadpleeg de tandarts indien u medicatie neemt die het tandvlees of gehemelte kan aantasten. In geval van irritatie of pijn dient de behandeling te worden stopgezet. Raadpleeg onmiddellijk uw tandarts. Pijn of oncomfortabel gevoel kan ook veroorzaakt worden door ene slechtpassende prothese. Daarom is het noodzakelijk om regelmatig uw tandarts te raadplegen.
Droog bewaren bij kamertemperatuur.

Inhoud:
Tube 75 g
Kenmerken:
Merk Olivafix
Categorie Fixering
Reviews 4.6/5 (132 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(132 reviews)

Gemiddelde score

4,6 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

65.9%
28%
3.8%
1.5%
0.8%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
Guido >65 jaar
Kleefkracht is zeker niet zoals aangegeven ! Bij drinken van warme koffie, soep, ... laat de kleefkracht zeker te wensen over !
NORBERT 56-65 jaar
Ik gebruik dit product nu al een tijdje, zeer tevreden over, doet wat moet en kleefvast tot wel 12 uren! Juist je moet de smaak van olijfolie gewoon worden en voor het aanbrengen de tube goed kneden, telkens je deze gebruikt
Jean 46-55 jaar
Wennen in het begin. Naveen aantalvdagen wennen vindt ik het fijn spul. Geen overheersende smaak en over het algemeen smaakneutraal. Ondanks stevige hechting is het prettig dat het ook eenvoudig te verwijderen is. Lijmresten in de mind zijn ook ook eenvoudig te verwijderen.
carine 56-65 jaar
Super maar had toch liever de vorige olivafix
luc 56-65 jaar
geen enkel probleem super vlugge afhandeling,waarvoor dank