Geconcentreerd tomatenpuree* | 26,66% |
Bulgur* (tarwe) | 16,5% |
Water (nodig voor bereiding) | 11,79% |
Pastinaak* | 10,66% |
Rundvlees* | 8% |
Wortel* | 9,99% |
Aubergine* | 3,33% |
Rode paprika* | 3% |
Knolselderij* | 3% |
Maïszetmeel* | 2,5% |
Courgette* | 2% |
Olijfolie* | |
Ui* | |
Plantaardige oliën (koolzaad*, zonnebloem*) | |
Tijm* | |
Knoflookpoeder* | |
Zwarte peper* | |
Laurierblad* |
*Van biologische oorsprong
Allergenen:
Tarwe, selderij
Gebruiksaanwijzing:
In de microgolfoven: Prik met een vork gaten in de afsluitfolie en verwarm ca. 30 sec op 700/ 750W. Roer de inhoud en controleer de temp.
Au-bain marie: Verwarm ca. 5 min in kokend water. Houdt eventueel onder koud water. Roer de inhoud en controleer de temp.
Inhoud:
230 g