Omnibionta Pronatal+ Zwangerschap Verbeterde Formule 84 Tabletten + 84 Capsules

Promotie
Omnibionta – Bion: van 19/10 tot 01/11 (of tot einde van voorraad in promotie)
Aanbevolen zijn tijdens de zwangerschap
64,50 
*
-30%
Promotie
**
45,15 

In voorraad!

+1.6% oftewel 0,70
in Mijn klantenbonus
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd of in 24h in afhaalpunt
Beschrijving

Omnibionta Pronatal+ Zwangerschap Verbeterde Formule 84 Tabletten + 84 Capsules

Eigenschappen:
Omnibionta Pronatal+ bevat specifieke en aangepaste hoeveelheden vitamines, mineralen en DHA welke aanbevolen zijn tijdens de zwangerschap.
Een dagdosis Omnibionta Pronatal+ bestaat uit:
- 1 tablet bestaande uit foliumzuur, metafolin en andere essentiële vitamines en mineralen
- 1 capsule van 200mg DHA (omega-3)

De groei van de baby in de moederschoot is spectaculair. In 38 weken evolueert hij van een minuscule cel naar een compleet organisme van ongeveer 3,5 kg.
Het spreekt dus voor zich dat een adequate aanvoer van specifieke vitamines en mineralen onontbeerlijk is. Dat niet alleen voor de baby, maar ook voor de moeder tijdens de hele zwangerschap. Tijdens de zwangerschap bereikt men, zelfs met een evenwichtige en gevarieerde voeding, niet altijd de nodige dosis folaten, ijzer en jodium noodzakelijk voor de moeder en de groei bij de baby.
In de loop van de zwangerschap wordt eveneens een voldoende inname van DHA (omega-3) belangrijk, omdat DHA bijdraagt tot de normale ontwikkeling van de ogen en de hersenen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen.
Omnibionta Pronatal+ en Omnibionta Postnatal+ (voor borstvoeding) bevat die specifieke en aangepaste hoeveelheden vitamines, mineralen en DHA welke aanbevolen zijn tijdens de zwangerschap tot en met het einde van de borstvoeding.

- Folaat, een levensbelangrijk vitamine:
Folaat draagt bij tot de celdeling en eveneens tot de vorming van de placenta (moederkoek) en de groei van de baarmoeder en de borsten tijdens de zwangerschap. De placenta bezorgt alle voedingsstoffen aan de baby.

- Metafolin, de natuurlijke (reeds actieve) vorm van foliumzuur:
Omnibionta Pronatal+ bevat 2 soorten folaten, foliumzuur en metafolin. Metafolin (calciumzout van 5-methyl-THF) is de actieve vorm van foliumzuur, dat direct in uw lichaam aanwezig is, en niet meer geconverteerd moet worden.
Omnibionta Pronatal+ bevat een combinatie van 200 μg foliumzuur en 208 µg metafolin. Het aanvullen van de folaatreserve gebeurt niet van de ene dag op de andere. Reeds bij kinderwens moet worden gezorgd voor een voldoende toevoer van foliumzuur en metafolin om de verhoogde behoefte vanaf het prille begin te dekken. In die vroege fase weten de meeste vrouwen nog niet dat ze zwanger zijn. Idealiter zou men supplementatie reeds 3 maanden vóór de zwangerschap moeten opstarten met Omnibionta Pronatal. Dit om de voorraad folaten bij de moeder op peil te brengen voor de bevruchting.

- DHA, gezonde en belangrijk omega-3 vetzuren:
Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, kunnen nog beter bijdragen tot de optimale ontwikkeling van hun kind, dankzij DHA, een polyonverzadigd essentieel vetzuur uit de omega-3-reeks, dat wordt gewonnen uit vette zeevis.
DHA draagt bij tot een normale ontwikkeling van de ogen en de hersenen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen*.
*Dit gunstig effect wordt verkregen wanneer er bovenop de voor volwassen aanbevolen dagelijkse inname van omega-3 vetzuren (=250mg DAH en EPA), 200mg DHA/ dag extra wordt ingenomen door zwangere vrouwen of door vrouwen die borstvoeding geven.
1 capsule Omnibionta Pronatal+ (erase DHA) bevat deze specifieke dosis DHA.

Door een vroegtijdige inname van DHA vanaf de eerste zwangerschapshelft worden de lichaamsreserves van de moeder bijgevuld. Want, vanaf de tweede zwangerschapshelft en tijdens de borstvoedingsperiode stijgt de behoefte aan DHA.
DHA wordt doorgegeven via de moeder en later via de moedermelk. Een minimale bijkomende hoeveelheid van 200mg DHA per dag wordt aanbevolen.
Omnibionta Pronatal+ bevat 200mg DHA uit sterk gezuiverde en geconcentreerde visolie. Door een streng gecontroleerd productieproces wordt een uitstekende en geurloze kwaliteit gegarandeerd. Vitamine E zorgt ervoor dat het waardevolle vetzuur DHA in de capsule stabiel blijft.

Omnibionta Pronatal+ is een combinatie van vitaminen en mineralen:
- Ijzer:
Ijzer draagt bij tot de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine en tot een normaal zuurstoftransport in ons lichaam. Tijdens de zwangerschap wordt dit transport meer benut of belast omdat mama en baby van voldoende zuurstof moeten voorzien worden.

- Vitamine C:
Vitamine C zorgt voor een toename in de absorptie van ijzer (Fe3+). Deze ijzervorm is aanwezig in voeding van plantaardige oorsprong. Vitamine C draagt ook bij tot de goede werking van het immuunsysteem.

- Zink:
Zink draagt bij tot het normale vitamine A-metabolisme. Zink draagt eveneens bij tot een normale vruchtbaarheid en het behoud van haar en goede nagels.

- Magnesium:
Magnesium draagt bij tot de normale aanmaak van proteïnen en, evenals folaten en zink, tot een normale celdeling. Magnesium draagt bij tot het energiemetabolisme en helpt moeheid te verminderen.

- Jodium:
Jodium draagt bij tot een normale schildklierfunctie bij de toekomstige mama en de normale productie van schildklierhormonen. Onze voeding bevat meestal te weinig jodium waardoor zwangere vrouwen het risico lopen op een gebrek.

- Luteïne:
Luteïne is een carotenoïde die voorkomt in verschillende planten, waaronder groenten en fruit. Het geeft de kenmerkende kleur aan de capsule.

Andere belangrijke nutriënten dragen bij tot:
- Vitamine D3 - de normale functie van het immuunsysteem en speelt een rol in de celdeling
- Vitamine B1, B2 en biotine - een normaal energiemetabolisme, het verminderen van vermoeidheid en een normale functie van het zenuwstelsel. Biotine draagt bij tot het behoud van normaal haar en een normale huid
- Vitamine B5 - normale aanmaak van bepaalde hormonen en vitamine D
- Vitamine B6, B12, niacine en pantotheenzuur - het verminderen van vermoeidheid.
- Vitamine E - bescherming van cellen tegen oxidatieve stress (externe vervuiling en zonnestralen)
- Vitamine C en selenium - ondersteuning van de normale functie van het immuunsysteem

De zwangerschap gaat vaak gepaard met momenten van vermoeidheid en een tekort aan energie. Om te kunnen voldoen aan de specifieke behoeften van deze moeilijke periode dragen bepaalde ingrediënten van Omnibionta Pronatal+ bij tot het energiemetabolisme van het lichaam dankzij de vitamines B1, B2, B3, B5, B12, C en biotine.

Evolutie per week van zwangerschap:
Week 8:
Je kunt waarschijnlijk je baby's hartslag horen tijdens de echografie.
Week 12:
Je baby kan beginnen zijn duim te zuigen.
Week 18:
Meisje of jongen? Uw arts of verloskundige kan je het al vertellen.
Week 20:
Het hoofd, het haar en de tanden van je baby blijven groeien.
Week 26:
Misschien voel je je baby af en toe bewegingen maken. Het kan de hik hebben, en begint te leren ademen.
Week 28:
De ogen van je baby openen en beginnen te knipperen. Het kan alleen het onderscheid maken tussen licht en donker.
Week 32:
Je baby krijgt kleine vinger- en teennagels.

Baby’s grootte en gewicht per week*

Week 12 approx. 5 - 6 cm, approx. 15 - 20 g
Week 22 approx. 26 - 31 cm, approx. 400 - 600 g
Week 27 approx. 31 - 38 cm, approx. 650 - 1200 g
Week 37 approx. 44 - 51 cm, approx. 2300 - 3500 g
*Elke zwangerschap is uniek. De hier gegeven leidraad is gebaseerd op gemiddelde waarden. Maak je geen zorgen als je de werkelijke afmetingen en het gewicht van de baby lichtjes verschillen.

Dit product bevat geen gelatine afkomstig van runderen of varkens. De witte tablet bevat geen gelatine en de capsule bevat visgelatine.
Dit product bevat geen gluten en mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.

Indicaties:
Tijdens de hele zwangerschap

Samenstelling:
Tablet:
Vulstof: microkristallijne cellulose, magnesiumoxide, calciumascorbaat, ferro-bisglycinaat; glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; kleurstof: calciumcarbonaat, maltodextrine, niacinamide; vulstof: vernet natriumcarboxymethylcellulose; zuurteregelaar: citroenzuur; glansmiddelen: polyvinylalcohol, polyethyleenglycol, hydroxypropylcellulose en talk, zinkoxide, DL-α-tocoferylacetaat, calcium D-pantothenaat; antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, stearinezuur en dicalciumfosfaat, sucrose, pyridoxinehydrochloride, thiamine mononitraat; vulstof: maïszetmeel, riboflavine, calcium L-methylfolaat (metafolin), foliumzuur, kaliumjodide, natriumselenaat, D-biotine, cholecalciferol; vitamin B12

Capsule:
Geconcentreerde visolie rijk aan DHA, visgelatine; verstevigingsmiddel: glycerol; drager: saffloerolie (Carthamus tinctorius), dikkingsmiddel: mono- en diglyceriden van vetzuren (E471), DL-alfa-tocoferylacetaat, luteïne uit extract van groot afrikaantje (Tagetes Erecta); emulgator: lecithine (E322)

Nutriënt /tablet %RI*
Folaate : 400µg 200%
- Waarvan foliumzuur 200µg -
- Waarvan L-methylfolaat (Metafolin) 208µg -
Vitamine B1 1,4mg 127%
Vitamine B2 1,4mg 100%
Vitamine B6 1,9mg 136%
Vitamine B12 4,5µg 180%
Nicotinamide 15mg 94%
Biotine 40µg 80%
Pantotheenzuur 6,0mg 100%
Vitamine E (α-TE) 4,8mg 40%
Vitamine D 20µg 400%
Vitamine C 55mg 69%
Jodium 150µg 100%
Selenium 30µg 55%
Ijzer 14mg 100%
Zink 8,0mg 80%
Magnesium 75mg 20%
*RI: Referentie inname

Nutriënt /capsule %RI*
DHA 200mg
Vitamine E (α-TE) 11mg 92%
Luteïne 9,0mg
*RI: Referentie inname

Gebruiksaanwijzing:
Neem 1 tablet en 1 capsule in per dag. In te nemen met een koude vloeistof, bij voorkeur tijdens het middagmaal.
Het is aangewezen om Omnibionta Pronatal+ op te starten van zodra de zwangerschap bevestigd is en over te schakelen naar Omnibionta Postnatal+ tot het einde van de borstvoeding.

Voorzorgsmaatregelen:
Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.
Droog en op kamertemperatuur niet boven de 25°C bewaren.
Het product beschermen tegen licht.

Inhoud:
84 tabletten + 84 capsules
Kenmerken:
Merk Omnibionta – Bion
Categorie Zwangere vrouwen, Vitamines omnibionta, Vitamine B12, Vitamine D3, Vitamine B6
Prijs 45,15 
Reviews 4.8/5 (46 reviews)
Gewicht 218 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
4,8
46 reviews
5 sterren
(36)
4 sterren
(9)
3 sterren
(1)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)
Alle reviews over Omnibionta Pronatal+ Zwangerschap Verbeterde Formule 84 Tabletten + 84 Capsules werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Roos

13/10/2020
Vitamientjes voor mijn zwangerschap. Ik voel me hier top mee!
  0 0   Gemeld!
Linde

01/03/2020
voor de zwangerschap, weinig concurrentie, dus weinig keuze
  0 0   Gemeld!
Stijn

01/03/2020
Bevat zowat alle extra vitamines en mineralen die nodig zijn tijdens de zwangerschap.
  0 0   Gemeld!
Marilyn

14/02/2020
nieuwe verpakking, maar zal wel veen goed zijn denk ik. Een tijdje niet genomen door misselijkheid, maar ik blijf deze ook na de bevalling nog nemen, owv borstvoeding
  0 0   Gemeld!
Jan

08/10/2019
Aangeraden door gyanaecologe voor goede ontwikkeling baby
  0 0   Gemeld!
Ellen

25/09/2019
Makkelijk te gebruiken en vol vitaminen. Periode van drie maanden is goed. Enkel duur
  0 0   Gemeld!
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
kader

15/10/2020
aanbevolen vitamines om tijdens de zwangerschap in te nemen
  0 0   Gemeld!
Jimmy

06/10/2020
Aanbevolen door de arts, geen tekort waargenomen tijdens de zwangerschap
  0 0   Gemeld!
Cathy

01/10/2020
Veel goedkoper dan in apotheken
  0 0   Gemeld!
Catherine

01/10/2020
Ik ben nog niet aan de box begonnen. Ik ben alleen mijn prenatale pack afronden. \ N
  0 0   Gemeld!
Manon

30/09/2020
Aanbevolen door mijn arts, ik heb tijdens de zwangerschap nooit een tekort gehad
  0 0   Gemeld!
Claudia

30/09/2020
Zeer goed product, aanbevolen door de gynaecoloog tijdens mijn zwangerschap
  0 0   Gemeld!
Aurélie

30/09/2020
Op aanraden van mijn gynaecoloog tijdens mijn zwangerschap en borstvoeding perfect opgenomen door mijn lichaam.
  0 0   Gemeld!
Glenn

25/09/2020
Supervitaminen voor zowel zwangerschap als borstvoeding
  0 0   Gemeld!
Astrid

24/09/2020
in lijn met mijn verwachtingen - genomen op aanbeveling van mijn gynaecoloog
  0 0   Gemeld!
annik

23/09/2020
EXTRA Ik gebruik het al jaren na een bariatrische operatie. \ NGeen ongemak. \ nJa.
  0 0   Gemeld!
Maureen

23/09/2020
Noodzakelijk naar mijn mening
  0 0   Gemeld!
Françoise

15/09/2020
Dit is wat gynaecologen voorschrijven aan zwangere vrouwen, dus het moet in orde zijn
  0 0   Gemeld!
Marc

10/09/2020
Alles is goed voor mama en baby
  0 0   Gemeld!
Gulsum

08/09/2020
Tevreden over het product in het algemeen en de prijs die meer dan betaalbaar is in vergelijking met de straatapotheek
  0 0   Gemeld!
Laurie

06/09/2020
Ik gebruik ze voor mijn 3e zwangerschap omdat ik er tevreden mee ben.
  0 0   Gemeld!
Adina

18/08/2020
Een heel goed product dat ik gebruik tijdens mijn zwangerschap en nu ook tijdens het geven van borstvoeding.
  0 0   Gemeld!
Rana

10/08/2020
Volledige vitamines plus vitamine D
  0 0   Gemeld!

03/08/2020
Mijn vitamine D-spiegel was te laag ondanks het gebruik van deze vitamines omdat ik zwanger wilde worden ...
  0 0   Gemeld!
Sandrine

23/04/2020
Gebruikt als onderdeel van mijn zwangerschap als vitaminevoorraad, het past perfect bij mij. Volledig noodzakelijke inname en geen zorgen over bijwerkingen
  0 0   Gemeld!
Maïté

28/02/2020
Ideaal voor zwangerschap en borstvoeding \ nDe nieuwe generatie is dankzij de dag beter in verpakking
  0 0   Gemeld!
Pierre

27/02/2020
Geweldig, ik gebruik het altijd, nieuwe formule,
  0 0   Gemeld!
Jessica

14/02/2020
Ik heb de nieuwe formule nog niet getest. \ NHet is mijn tweede zwangerschap. Ik ben nog steeds blij met dit product
  0 0   Gemeld!
Annie

20/01/2020
Compleet vitaminecomplex geadviseerd door de gynaecoloog tijdens de zwangerschap. Zeer goed verdragen.
  0 0   Gemeld!
katty

19/01/2020
Aanbevolen door de gynaecoloog en waar voor uw geld.
  0 0   Gemeld!
Virginie

03/01/2020
Perfect voor zwangerschap en borstvoeding. Sinds ik ze neem is mijn haar subliem en verlies ik het niet meer.
  0 0   Gemeld!
Sylviane

30/12/2019
Perfect, ik ben zwanger en aanbevolen door mijn gynaecoloog.
  0 0   Gemeld!
Julie

30/12/2019
voedingssupplement voorgeschreven door mijn gynaecoloog, grote praktische en goedkope doos
  0 0   Gemeld!
amelie

18/12/2019
product dat zijn beloften nakomt, vlekkeloze bloedtest
  0 0   Gemeld!
Xavier

15/12/2019
De nieuwe versie is duurder dan de oude (minder tablets), maar verder een goed product.
  0 0   Gemeld!
Ekaterina

15/11/2019
Deze vitamines werden mij aangeraden door mijn gynaecoloog. lijkt behoorlijk compleet te zijn.
  0 0   Gemeld!
Caroline

14/11/2019
Aanbevolen door mijn gynaecoloog! Ik neem het sinds het begin van mijn zwangerschap, ik ben vrij tevreden!
  0 0   Gemeld!
Aicha

14/11/2019
Persoonlijk is het mijn gynaecoloog die mij adviseert en ik ben tevreden. Het is een zeer complementaire vitamine voor de ontwikkeling en groei van de baby.
  0 0   Gemeld!
Céline

04/11/2019
Zeer goed Product aanbevolen door mijn arts. De effectiviteit is reëel omdat na enkele maanden genezing mijn foliumzuur- en vitaminegehalte perfect in de normen liggen (voorheen was dit niet het geval).
  0 0   Gemeld!
Sandra

29/10/2019
Ik gebruik het omdat ik zwanger was en nu mijn baby borstvoeding geef. Ik adviseer een geliefde.
  0 0   Gemeld!
Marie

22/10/2019
Ik zie geen verschil, behalve visueel, vergeleken met de oude formule. \ NTdit product wordt mij aanbevolen door mijn gynaecoloog terwijl ik mijn dochter borstvoeding geef.
  0 0   Gemeld!
Maria

20/09/2019
Zeer handig, vooral de distributeur per week.
  0 0   Gemeld!
mégane

17/09/2019
Ik denk dat het zeer goede vitamines zijn, geen tekort, het zijn die die mijn gynaecoloog mij adviseert
  0 0   Gemeld!
Diane

31/08/2019
Gemakkelijk in te slikken en praktisch de dagen van weken staan op de tablet.
  1 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten