Omum Mon Coup De Boost Nutricosmétique Voedingssupplement 60 Capsules

van Omum
Omum Mon Coup De Boost Nutricosmétique Voedingssupplement 60 Capsules
Klantenbonus
0,23  €
23,98
-5%
Voordeel
22,80 
(
0,38 
/stuk
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 69 aankoop)


Beschrijving

Het is ideaal om het immuunsysteem te versterken.

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Stress, ritmeveranderingen of seizoenswisselingen, intense fysieke of intellectuele activiteit, of nog slaaptekort (bijvoorbeeld na de bevalling) kunnen leiden tot tijdelijke vermoeidheid en verminderde energie.

Omum, het gespecialiseerd merk gericht op vrouwen en het moederschap, heeft Mon Coup de Boost Nutricosmétique ontwikkeld om vrouwen tijdens deze kwetsbare periodes te begeleiden en te ondersteunen. Een voedingssupplement vervaardigd op basis van acerola getitreerd in vitamine C en vitamines B6 en B12 die bijdragen tot het verminderen van vermoeidheid, extract van echinacea purpurea dat de versterking van het immuunsysteem stimuleert en bèta-glucanen uit gist en zink.

Het voedingssupplement voor vermoeidheid is ontwikkeld voor mensen met een gebrek aan energie en tonus/ vitaliteit. Het is ideaal om het immuunsysteem te versterken.
100% compatibel met zwangerschap (vanaf de 1e maand) en borstvoeding
Het is ideaal voor het verminderen van vermoeidheid die gepaard gaat met zwangerschap of korte nachten voor jonge moeders.

Samen met wetenschappelijke experts die gespecialiseerd zijn in nutraceuticals, heeft ons R&D-team een voedingssupplement ontwikkeld dat geschikt is voor zwangerschap en borstvoeding. Elk ingrediënt is inderdaad gevalideerd voor gebruik bij zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven! U kunt uw kuur daarom vanaf de eerste maand van de zwangerschap starten en voortzetten tijdens de borstvoeding.

Indicaties:
- Om het immuunsysteem te versterken
- Voor kinderen vanaf 10 jaar.
- Voor mensen met een gebrek aan energie en tonus/ vitaliteit

Samenstelling:
Extract van de bovengrondse delen van Echinacea purpurea, extract van acerolavrucht (Malpighia glabra L.) getitreerd in vitamine C; Omhulsel van de capsule: hydroxypropylmethylcellulose; bèta-glucanen uit gist (Saccharomyces cerevisiae), zinkgluconaat, vitamine B12, pyridoxine chloorhydraat (vitamine B6)

Gebruiksaanwijzing:
2 capsules per dag met een glas water in te nemen
Aanbevolen gebruiksduur één maand, herhalen indien nodig.

Voorzorgsmaatregelen:
Het supplement kan een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen. Zorg ervoor dat u de aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijdt.

Inhoud:
60 capsules
Kenmerken:
Merk Omum
Categorie Natuurlijk afweersysteem
Reviews 0/5 (0 reviews)

Tekst verminderen