OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit

van One Touch
OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit
Klantenbonus
0,06  €
25,99 
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 39 aankoop)


Beschrijving

Lezer om de bloedsuikerspiegel te meten.

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Bloedsuiker Coach geeft u gepersonaliseerde begeleiding, inzicht en motivatie zodat u actie kunt ondernemen om hoge en lage waarden te vermijden*.
*Gebruik altijd uw huidige resultaat voor onmiddellijke beslissingen over uw behandeling en overleg met uw professionele zorgverlener vooraleer u significante veranderingen aanbrengt aan uw diabetes behandelplan.

De ColourSure dynamische bereikindicator laat u zien wanneer uw bloedsuikerresultaat in de buurt komt van een hoge of lage waarde zodat u actie kunt ondernemen vóór u buiten bereik gaat**.
En als u een verbinding maakt met de OneTouch Reveal mobiele app, dan biedt de Bloedsuiker Coach u nog meer inzicht om uw diabetes onder controle te krijgen.
**De lage en hoge grenswaarden die vastgesteld zijn in de OneTouch Verio Reflect meter zijn van toepassing op alle resultaten van de bloedglucosetest. Dit omvat de testen voor of na de maaltijden, medicatie, en rond alle andere activiteiten die een invloed kunnen hebben op de bloedglucose. Patiënten wordt aangeraden om met hun professionele zorgverlener te overleggen wat voor hen de juiste lage en hoge grenswaarden zijn.

Inbegrepen in elke doos:
- OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter (batterijen inbegrepen)

OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit - Online apotheek - 1

- 10 OneTouch Verio teststrips

OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit - Online apotheek - 2

- Prikpen
OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit - Online apotheek - 3

- 10 Steriele lancetten

OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit - Online apotheek - 4

- Opberghoes
- Gebruikershandleiding
- Startersgids

Het OneTouch Verio Reflect bloedglucosesysteem is een van de nieuwste productinnovaties van OneTouch. Uw OneTouch Verio Reflect meter is ontworpen om verbinding te maken (synchroniseren) met verschillende compatibele draadloze apparaten waarop softwareapplicaties staan. Door uw meter te koppelen met de OneTouch Reveal app kunt u uw resultaten bekijken en in een grafiek weergeven, Dagelijkse Testdoelen instellen, Bloedsuiker Coach (Blood Sugar Mentor) meldingen bekijken en trends leren ontdekken.
De meterresultaten en andere bijgehouden gegevens worden via Bluetooth (draadloos) of via een aangesloten USB-kabel naar compatibele apparaten verzonden.
Elke OneTouch meter is ontworpen om u te helpen uw bloedglucose te testen en uw diabetes te reguleren.

Het OneTouch Verio Reflect bloedglucosesysteem is bedoeld om buiten het lichaam voor zelftests te worden gebruikt (in-vitro diagnostiek) door personen met diabetes mellitus voor de kwantitatieve meting van glucose (suiker) in vers capillair volbloed uit de vingertoppen, als hulpmiddel bij het onder controle houden van diabetes.

De OneTouch Verio Reflect meter analyseert trends, volgt trends en biedt begeleiding (via berichten die informeren, adviseren en motiveren) om u te helpen een beter inzicht te krijgen in uw glucosewaarden en deze beter te leren managen. De meter geeft ook aan wanneer waarden boven of onder een gewenst bereik komen.
Daarnaast kan de meter draadloos communiceren met compatibele diabetestoepassingen voor het vastleggen, overbrengen en analyseren van bloedglucosegegevens. Dit helpt u bij het self management van uw diabetes.

Testprincipe:
Glucose in de bloeddruppel wordt vermengd met het enzym FAD-GDH in de teststrip, waarbij een zwakke elektrische stroom wordt geproduceerd.
Aan de hand van de sterkte van deze stroom wordt uw bloedglucosewaarde berekend. Daarna wordt uw bloedglucoseresultaat weergegeven en in het metergeheugen opgeslagen.
Gebruik uitsluitend OneTouch Verio controlevloeistof en teststrips met de OneTouch Verio Reflect meter. Gebruik van OneTouch Verio teststrips met meters waarvoor ze niet zijn bedoeld, kan onnauwkeurige resultaten opleveren.

Draadloze Bluetooth technologie:
Sommige smartphones en veel andere apparaten gebruiken de draadloze Bluetooth technologie.
Uw OneTouch Verio Reflect meter gebruikt draadloze Bluetooth technologie om met compatibele draadloze apparaten te koppelen en uw glucoseresultaten naar deze apparaten te sturen.
De OneTouch Verio Reflect meter is ontworpen om te werken met de OneTouch Reveal mobiele app en veel andere diabetestoepassingen.

De functies van de OneTouch Verio Reflect meter helpen u uw bloedglucose op verschillende manieren te managen. We hopen dat u van deze functies zult profiteren en ze dagelijks bij de behandeling van uw diabetes zult gebruiken.

Bloedsuiker Coach (Blood Sugar Mentor) meldingen:
De Bloedsuiker Coach (Blood Sugar Mentor) geeft inzicht in hoe het met u gaat en biedt begeleiding voor het managen van uw diabetes, inclusief informatieve en motiverende berichten op basis van uw huidige en eerdere glucoseresultaten en andere bijgehouden gegevens. Wanneer u uw bloedglucoseresultaat krijgt, kan de meter Coaching Tips (begeleiding), Trendmeldingen (inzicht) of Medailles (aanmoediging) weergeven.

Dagelijkse Test Tracker:
Met de Test Tracker stelt u het aantal glucosetests in dat u elke dag wilt uitvoeren en houdt u automatisch de vooruitgang bij op weg naar dat doel.

Trend 90:
Met Trend 90 stelt u het Doelgemiddelde voor 90 dagen voor uw bloedglucose in en houdt u de vooruitgang bij op weg naar dat doel. De grafiek van gemiddelden wordt automatisch om de twee weken bijgewerkt en laat zien welke algemene trend na verloop van tijd zichtbaar wordt met betrekking tot het managen van uw diabetes.

Informatie over de Basismodus:
De meter heeft veel functies die u helpen de vooruitgang bij het managen van uw diabetes bij te houden. Als u geen gebruik wilt maken van deze functies, kunt u met de Basismodus deze functies uitschakelen. Artsen/ diabetesverpleegkundigen moeten Basismodus selecteren om functies uit te schakelen die ongeschikt zijn voor een klinische omgeving voor meerdere patiënten.

Indicaties:
Externe gebruik
Voor de glycemie

Gebruiksaanwijzing:
Schakel uw meter in door OK ingedrukt te houden tot het welkomstscherm wordt weergegeven. Wanneer het welkomstscherm verschijnt, laat OK dan los. U kunt de meter ook inschakelen door een teststrip te plaatsen.
Iedere keer dat u de meter inschakelt, wordt gedurende enkele seconden een] welkomstscherm weergegeven. Controleer de batterijen als de meter niet aangaat.

Wanneer u de meter voor de eerste keer aanzet, door op OK te drukken of een teststrip te gebruiken, moet u eerst een aantal instellingen doorlopen.

Uw bloedglucose testen:
Een bloedglucosetest voorbereiden:
Veel mensen vinden het fijn om de testprocedure eerst te oefenen met controlevloeistof in plaats van met bloed.

Leg het volgende klaar als u gaat testen:
- OneTouch Verio Reflect meter
- OneTouch Verio teststrips
- Prikpen
- Steriele lancetten

De prikpen gereedmaken:
1. Verwijder de dop van de prikpen.
Verwijder de dop door deze linksom te draaien en vervolgens recht van de pen af te trekken.

OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit - Online apotheek - 5

2. Plaats een steriel lancet in de prikpen.
Breng het lancet in de juiste positie ten opzichte van de prikpen, zoals hier afgebeeld, zodat het lancet in de lancethouder past. Druk het lancet in de prikpen tot het op zijn plaats klikt en volledig in de houder is geplaatst.

OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit - Online apotheek - 6

Draai het beschermdopje één keer helemaal rond tot het loskomt van het lancet. Bewaar het beschermdopje - u hebt het nog nodig om het lancet te verwijderen en weg te gooien.

OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit - Online apotheek - 7

3. Plaats de dop weer op de prikpen.
Plaats de dop weer op de prikpen en draai de dop rechtsom vast.
Niet te vast aandraaien.

OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit - Online apotheek - 8

4. Stel de diepte in.
De prikpen heeft zeven standen voor de prikdiepte, van 1 t/m7. Lagere nummers zijn voor ondiepe prikken en hogere nummers voor diepe prikken.
Bij kinderen en de meeste volwassenen volstaan ondiepe prikken. Bij mensen met een dikke huid of eeltplekken zijn diepere prikken nodig. Draai aan het dieptewieltje om de instelling te kiezen.
Een ondiepe prik in de vingertop is mogelijk minder pijnlijk. Probeer eerst een ondiepe instelling en prik dieper tot u een instelling vindt waarbij u een bloeddruppel van de juiste omvang kunt afnemen.

OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit - Online apotheek - 9

5. Span de prikpen aan.
Schuif het spanmechanisme naar achteren tot u een klik hoort. Als u geen klik hoort, was de prikpen misschien al aangespannen toen het lancet werd geplaatst.

OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit - Online apotheek - 10

De meter gereedmaken:
1. Plaats een teststrip om de meter in te schakelen.
Plaats een teststrip in de teststrippoort met de goudkleurige zijde van de teststrip en de twee zilverkleurige teststripuiteinden naar u toe gericht.

OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit - Online apotheek - 11

Het scherm Bloed aanbrengen verschijnt op het display.
U kunt nu uw bloeddruppel op de teststrip aanbrengen.

OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit - Online apotheek - 12

Een bloeddruppel uit de vingertop afnemen
Kies voor elke test een andere prikplaats.
Herhaald prikken op dezelfde plaats kan pijnlijk zijn en littekenweefsel veroorzaken.
Was uw handen grondig met warm water en zeep voordat u een test uitvoert. Spoel en droog goed af.

1. Prik in uw vinger.
Houd de prikpen stevig tegen de zijkant van uw vinger. Druk op de ontspanknop. Neem de prikpen van uw vinger.

OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit - Online apotheek - 13

2. Neem een ronde druppel bloed af.
Knijp voorzichtig in uw vingertop en/ of masseer deze een beetje totdat zich een ronde druppel bloed op de vingertop heeft gevormd.

OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit - Online apotheek - 14

Gebruik de druppel niet als het bloed uit- of wegloopt. Droog de plek af en knijp voorzichtig tot er nog een druppel bloed wordt gevormd of prik op een andere plaats.

OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit - Online apotheek - 15

Bloed aanbrengen en resultaten aflezen:
De bloeddruppel aanbrengen:
1. Breng de bloeddruppel aan op de teststrip.
U kunt het bloed op elk van beide zijden van de teststrip aanbrengen.
Breng de bloeddruppel aan op de opening van het kanaaltje.
Breng de bloeddruppel na het afnemen direct aan.

OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit - Online apotheek - 16

Houd de meter onder een kleine hoek, zodat het kanaaltje de bloeddruppel raakt.

OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit - Online apotheek - 17

Wanneer de teststrip de bloeddruppel raakt, vult de teststrip het kanaaltje met bloed.

OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit - Online apotheek - 18

2. Wacht totdat het kanaaltje helemaal is gevuld.
De bloeddruppel wordt in het smalle kanaaltje gezogen.
Het kanaaltje moet volledig gevuld zijn.
Het kanaaltje kleurt rood en na ongeveer 5 seconden wordt een resultaat weergegeven.
De bloeddruppel mag niet boven op de teststrip of tegen de bovenrand van de teststrip worden aangebracht.

OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit - Online apotheek - 19

1. Verwijder de dop van de prikpen.
Verwijder de dop door deze linksom te draaien en vervolgens recht van de pen af te trekken.

OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit - Online apotheek - 20

2. Dek de punt van het blootliggende lancet af.
Voordat u het lancet verwijdert: plaats het beschermdopje van het lancet op een hard oppervlak en duw de punt van het lancet in het kuiltje van het dopje.

OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit - Online apotheek - 21

3. Werp het lancet uit.
Schuif de uitwerpknop naar voren tot het lancet uit de prikpen springt. Schuif de uitwerpknop terug naar zijn oorspronkelijke positie.
Als het lancet niet goed wordt uitgeworpen, spant u de prikpen nogmaals. Schuif de uitwerpknop naar voren tot het lancet naar buiten komt.

OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit - Online apotheek - 22

4. Plaats de dop weer op de prikpen.
Plaats de dop weer op de prikpen en draai de dop rechtsom vast.

OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit - Online apotheek - 23

De controlevloeistof aanbrengen:
1. Houd de meter zo dat de zijwand van de teststrip een kleine hoek vormt met de druppel controlevloeistof.

OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit - Online apotheek - 24

2. Houd het kanaaltje op de zijkant van de teststrip tegen de controlevloeistof.

3. Wacht totdat het kanaaltje helemaal is gevuld.

OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit - Online apotheek - 25

Uw systeem onderhouden:
1. Houd de meter met de teststrippoort omlaag gericht en gebruik een zachte doek die met water en een mild schoonmaakmiddel is bevochtigd om de buitenzijde van de meter en de prikpen af te nemen.

OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit - Online apotheek - 26

Zorg dat u het meeste vocht uit het doekje knijpt voordat u de meter afneemt. Neem de buitenkant van de dop af.

2. Droog af met een schone, zachte doek

OneTouch Verio Reflect Bloedglucosemeter 1 Kit - Online apotheek - 27

Voorzorgsmaatregelen:
Het OneTouch Verio Reflect bloedglucosesysteem mag niet worden gebruikt als vervanging voor het advies van een arts/ diabetesverpleegkundige. Het systeem mag niet worden gebruikt voor de diagnose of de screening van diabetes of voor gebruik bij zuigelingen.

Bespreek met uw arts/ diabetesverpleegkundige welke grenswaarden van het bereik, Dagelijks Testdoel en Doelgemiddelde voor 90 dagen juist zijn voor u. Bij het selecteren en wijzigen van de instellingen moet u rekening houden met factoren zoals uw leefgewoontes en diabetesbehandeling. Breng nooit belangrijke wijzigingen in uw diabetesbehandelplan aan zonder uw arts/ diabetesverpleegkundige om advies te vragen.
Het is belangrijk dat u goed nadenkt over welke instellingen u selecteert om ervoor te zorgen dat de juiste informatie met uw testresultaten wordt opgeslagen.

Als iemand u helpt bij het testen, moet de meter altijd gereinigd en gedesinfecteerd worden voordat die andere persoon deze gaat gebruiken.
Het OneTouch Verio Reflect bloedglucosesysteem mag niet gebruikt worden bij patiënten die in de voorafgaande 24 uur een D-xylose-absorptietest hebben ondergaan, aangezien dit kan leiden tot onjuist hoge resultaten.
De OneTouch Verio meters mogen niet worden gebruikt als bekend is of vermoed wordt dat het volbloedmonster van de patiënt PAM (pralidoxime) bevat.
Gebruik uw teststrips niet als het buisje beschadigd is of heeft opengestaan. Dit kan leiden tot foutmeldingen of onnauwkeurige resultaten. Neem onmiddellijk contact op met de OneTouch lijn als het buisje met teststrips beschadigd is.
Als u geen test kunt uitvoeren vanwege een probleem met uw testtoebehoren, neemt u contact op met uw arts/ diabetesverpleegkundige. Als u geen tests uitvoert, kan dit beslissingen omtrent behandeling vertragen en leiden tot een ernstige medische aandoening.
Het buisje met teststrips bevat droogmiddelen die schadelijk zijn bij inademen of inslikken en die irritatie van de huid of de ogen kunnen veroorzaken.
Gebruik de teststrips niet na de vervaldatum die op het etiket op het buisje staat afgedrukt of na de uiterste gebruiksdatum, aangezien dat kan leiden tot onnauwkeurige resultaten.

De OneTouch Delica prikpen kan uitsluitend worden gebruikt met OneTouch Delica lancetten.
Als er een ander type prikpen is meegeleverd, raadpleeg dan de instructies die bij die prikpen horen.
Het OneTouch Verio Reflect bloedglucosesysteem is nog niet beoordeeld voor testen op een andere plaats dan de vingertop (Alternate Site Testing (AST)). Gebruik alleen de vingertoppen bij het testen met het systeem.
Met het OneTouch Delica prikpensysteem worden geen materialen meegeleverd voor testen op een andere plaats dan de vingertop. De OneTouch Delica prikpen mag in combinatie met het OneTouch Verio Reflect bloedglucosesysteem niet worden gebruikt op de onderarm of handpalm.

Maatregelen om de kans op infecties en ziekten via het bloed te verkleinen:
Was de prikplaats met warm water en zeep, en spoel en droog af voordat u een bloeddruppel afneemt.
De prikpen is bedoeld voor gebruik door één persoon.
Deel nooit een lancet of een prikpen met iemand anders.
Gebruik voor elke test altijd een nieuw, steriel lancet.
Houd uw meter en prikpen altijd schoon.
Na gebruik en blootstelling aan bloed moeten alle onderdelen in deze verpakking worden beschouwd als biologisch gevaarlijk afval. Gebruikte onderdelen kunnen, zelfs na reiniging en desinfectie, besmettelijke ziektes overdragen.

Smeer de druppel niet uit en schraap deze niet af met de teststrip.
Druk de teststrip niet te stevig tegen de prikplaats, want dan wordt het kanaaltje mogelijk niet volledig gevuld doordat het geblokkeerd wordt.
Breng niet nog meer bloed aan op de teststrip nadat u de strip van de bloeddruppel hebt verwijderd.
Beweeg de teststrip niet in de meter tijdens een test, anders krijgt u mogelijk een foutmelding of wordt de meter uitgeschakeld.
Verwijder de teststrip niet uit de meter voordat het resultaat wordt weergegeven, anders wordt de meter uitgeschakeld.
Het is belangrijk dat u iedere keer dat u een bloeddruppel afneemt, een nieuw lancet gebruikt. Laat het lancet niet in de prikpen zitten. Hiermee voorkomt u infecties en pijn aan uw vingertoppen.

Inhoud:
1 kit
Kenmerken:
Merk One Touch
Categorie Medische Hulpmiddelen
Reviews 4.7/5 (50 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(50 reviews)

Gemiddelde score

4,7 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

72%
24%
4%
0%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
Johan 56-65 jaar
Praktische glucosemeter. Gemakkelijk in gebruik. Interessante prijs.
Helmut 36-45 jaar
eenvoudig en duidelijk kleurenscherm, makkelijke bediening met de toetsen
Bridget 56-65 jaar
Is voor een van onze katten die onlangs op diabetes werd gediagnosticeerd. Op aanraden van onze specialist internist als nauwkeurig en gebruiksvriendelijk
Jessica 26-35 jaar
De ideale meter. Hij gaat rap, is duidelijk en de metingen worden opgeslagen in het geheugen
Mustafa 46-55 jaar
Ja wie nodig heb deze machine koop drekt zonder na denken