Pharmanutrics EnergiX Plus Pot Tabletten 90

Heeft een positieve invloed op het uithoudingsvermogen en prestatiebevorderend werkt.
34,70 €
*
-10%
Online korting
**
31,20 

In voorraad!

+1.5% oftewel 0,47
in Mijn klantenbonus
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd of in 24h in afhaalpunt
Beschrijving

Pharmanutrics EnergiX Plus Pot Tabletten 90

Eigenschappen:
EnergiX Plus is een unieke samenstelling van de antioxidanten vitamine C, alfa liponzuur, co enzyme Q10 , L-Carnitine en L-taurine gecombineerd met de zuivere plantenextracten van Rhodiola Rosea en Siberische Ginseng. Het kan ingezet worden bij patiënten met vermoeidheid, energie problemen, spierproblematiek, stress, fysieke en mentale spanning, hypercholesterolemie, diabetes en bij immuniteitsproblemen. Ook sporters zijn gebaat met EnergiX Plus doordat het een positieve invloed heeft op het uithoudingsvermogen en prestatiebevorderend werkt.

Samenstelling:
EnergiX Plus bevat de volgende inhoudsstoffen:
- Alpha-liponzuur bevindt zich in de mitochondria van elke cel: de energiefabriekjes waar suikers worden verbrand en omgezet in de energie die het menselijk lichaam nodig heeft. Alfa-liponzuur is daardoor essentieel voor de cellulaire energieproductie. Alfa-liponzuur is namelijk een cofactor in het cellulaire proces waarbij koolhydraten, suikers, eiwitten en vetten in energie worden omgezet. Bij een tekort aan alfa-liponzuur bijvoorbeeld kan glucose niet adequaat in energie en ATP worden omgezet.
- Co enzyme Q10 is een natuurlijke stof die door ons lichaam (de lever) zelf wordt aangemaakt. Het co-enzym is werkzaam in de energieproductie van de cellen. Het helpt enzymen bij het maken van ATP. Zodra het co-enzym Q10-gehalte van het bloedplasma 25% onder het verzadigingspunt ligt, begint weefselschade op te treden. De cel kan niet meer genoeg energie produceren en reageert steeds gevoeliger op stress. Dit remt ons prestatievermogen af en verzwakt onze afweer.
- L Carnitine wordt in het lichaam voornamelijk zelf gemaakt met het aminozuur lysine. Hiervoor zijn tevens het aminozuur methionine, de vitamines C, B3 en B6 en het mineraal ijzer nodig. Een tekort aan één van deze voedingsstoffen zal een carnitinetekort veroorzaken. Carnitine is een belangrijke voedingsstof voor ons lichaam en dan vooral voor onze spieren. Carnitine is de enige stof die de vetzuren naar de mitochondriën kunnen brengen.
- L taurine bevordert de omzetting van glycogeen in glucose. En dat is de belangrijkste brandstof voor de spieren en hersenen. Taurine is dan ook in staat om snel lichamelijke en geestelijke vermoeidheid te verdrijven. Verder stimuleert taurine op zeer krachtige wijze de afbraak van melkzuur in de spieren. Taurine stelt deze verzuring van de spieren uit, waardoor het uithoudingsvermogen toeneemt.
- Vitamine C ( ascorbinezuur) is een krachtige antioxidant die bescherming biedt tegen vrije radicalen en is betrokken bij een groot aantal biologische processen. Vitamine C wordt gebruikt om collageen aan te maken, versnelt tevens de wondgenezing en helpt om rode bloedcellen te maken. Het immuunsysteem is afhankelijk van vitamine C die de witte bloedcellen actief houdt. Vitamine C helpt het lichaam om ijzer en foliumzuur beter op te nemen.
- Rhodiola rosea extract werkt als adaptogeen; een middel dat lichaam en geest zich laat aanpassen aan extreme situaties. Rhodiola kan de hormonale reacties op stress van het lichaam reguleren. Niet alleen door invloed op de bijnieren, maar ook via de hypothalamus, waaruit de eigenlijke reactie op stress begint.
- Siberische ginseng ( Eleutherococcus senticosus) is een adaptogeen kruid. Deze eigenschap van het kruid helpt het lichaam zich aan te passen aan stress. Het biedt weerstand tegen lichamelijke, chemische en biologische stressfactoren en stimuleert celherstel, waarbij het lichaam teruggebracht wordt in haar normale balans. In veel studies wordt het kruid genoemd als vergroter van het uithoudingsvermogen en om energieniveaus te verhogen.

Samenstelling per tablet
L Carnitine tartraat 300mg
Rozenwortelextract (Rhodiola Rosea) 300mg
L-Taurine 200mg
Draagstof: Microkristallijne cellulose
Siberische ginseng 100mg
Draagstof: hydroxypropylcellulose
Alfa-liponzuur 50mg
Co-enzyme Q 10 10mg
Antiklontermiddelen: siliciumdioxide en magnesiumstearat

Gebruiksaanwijzing:
1 à 2 tabletten per dag voor de maaltijd

Inhoud:
90 tabletten

Kenmerken:
Merk Pharmanutrics
Categorie Opkikkers
Prijs 31,20 €
Reviews 4.6/5 (15 reviews)
Gewicht 147 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
4,6
15 reviews
5 sterren
(10)
4 sterren
(4)
3 sterren
(1)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)
Alle reviews over Pharmanutrics EnergiX Plus Pot Tabletten 90 werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Christine

07/10/2019
als je eens een beetje energie bij wil krijgen is dat een goed middel
  0 0   Gemeld!
Christine

13/09/2019
Een beetje energie kan iedereen gebruiken. Kan het iedereen aanraden.
  0 0   Gemeld!
rita

26/08/2018
goed product. Enzymentekort op oudere leeftijd wordt aangevuld
  0 0   Gemeld!
Heidi

09/06/2017
goed product bij vermoeidheid door langdurige stress
  0 0   Gemeld!
Marina

10/04/2017
zeer goed tegen vermoeidheid, geeft geen boost maar werkt lang door
  0 0   Gemeld!
Heidi

31/03/2017
bij langdurige stress
  0 0   Gemeld!
Stephanie

13/02/2017
De beste vitaminesupplementen die ik tot nu toe nam.
  0 0   Gemeld!
annie

21/07/2016
het product vind ik goed
  0 0   Gemeld!
Marina

09/05/2016
geeft snel meer energie en door de goeie combinatie van supplementen zit alles in één pil
  0 0   Gemeld!
Heidi

07/04/2016
prima als kuur tegen vermoeidheid
  0 0   Gemeld!
Hilde

29/02/2016
doeltreffend natuurlijk product
  0 0   Gemeld!
Dirk

03/10/2015
Beantwoord aan de verwachtingnen
  0 0   Gemeld!
John

17/06/2015
goed voor vermoeidheid
  0 0   Gemeld!
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
Annick

07/12/2017
Goed product om de verdediging te versterken
  0 0   Gemeld!
nathalie

02/05/2017
De samenstelling is veranderd, helaas, ik kan niet dezelfde ingrediënten ... (geen L Carnitine het bijzonder) .... jammer vinden ...
  0 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten