Pharmanutrics Magnesium Plus Pot 90 Tabletten

In het geval van vermoeidheid en energieproblemen, spierproblematiek, huidproblemen,...
29,70 €
*
-6%
Online korting
**
27,90 
(
0,31 
/ stuk
)

In voorraad!

+0,26
in Mijn klantenbonus
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd of in 24h in afhaalpunt
Beschrijving

Pharmanutrics Magnesium Plus Pot 90 Tabletten

Eigenschappen:
Magnesium Plus is een samenstelling met de mineralen magnesium pidolaat, magnesium glycerofosfaat en magnesium bisglycinaat, zink picolinaat en alle B vitamines ( B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, en B12) . Het kan ingezet worden bij vermoeidheid en energieproblemen, spierproblematiek, huidproblemen, 
uitstralende pijnen, reuk en smaak verlies, stress en prikkelbaarheid, slapeloosheid en depressie.
 
Samenstelling:
Magnesium Plus bevat de volgende inhoudsstoffen:
- Magnesium is een mineraal dat essentieel is voor elk biochemisch proces in het lichaam. Een tekort aan magnesium komt vaak voor en heeft gevolgen voor heel het lichaam. Magnesium is essentieel om voedsel om te zetten en speelt ook een rol bij het vrijkomen van het hormoon insuline, dat de bloedsuikerspiegel regelt. Het zenuwstelsel is afhankelijk van magnesium dat stressverminderde eigenschappen heeft. Magnesium helpt lichaamscellen te repareren en te behouden en zorgt tevens voor sterke botten en tanden door de regulatie van calcium. Magnesium helpt spieren te ontspannen. In Magnesium Plus zitten de best opneembare organische vormen namelijk magnesium pidolaat, magnesium bisglycinaat en magnesium glycerofosaat.
- Zink picolinaat is nodig voor de enzymactiviteit en speelt een cruciale rol in de bescherming en reparatie van DNA en helpt de hormoonspiegel reguleren. Het is essentieel voor de groei en de wondgenezing, is een krachtige antioxidant en verhoogt de weerstand wat beschermt tegen infecties. Zink is cruciaal voor gezonde voortplantingsorganen bij mannen en vrouwen. Het onderhoudt ook het gezichtsvermogen, smaak en reuk.
- Vitamine B1 ( thiamine) is nodig om koolhydraten in energie om te zetten en lichaam en geest in goede vorm te houden. Het zorgt voor het geleiden van electrische signalen in de zenuwen en spieren. Ook speelt het een rol bij de vorming van rode bloedcellen en een aantal digestieve processen.
- Vitamine B2 ( riboflavine) zet voedsel om in energie in samenwerking met enzymen. Riboflavine werkt als een antioxidant en verhoogt de weerstand door het helpen aanmaken van antistoffen. Het is essentieel voor de energieproductie, verhoogt de weerstand en ontgift het lichaam.
- Vitamine B3 ( niacine) is essentieel voor een gezond zenuwstelsel en de productie van geslachtshormonen. Het kan in het lichaam aangemaakt worden via het aminozuur tryptofaan. Het helpt huid, zenuwen, spijsverteringsstelsel gezond te houden. Het regelt tevens de bloedsuikerspiegel, het cholesterolgehalte en de bloeddruk.
- Vitamine B5 (pantotheenzuur) verhoogt de weerstand, levert energie en reduceert stress. Het is essentieel in het omzetten van voedsel in energie. Vitamine B 5 is belangrijk bij het regelen van de afbraak van vetten.
- Vitamine B6 ( pyridoxine) helpt bij de opname van vitamine B12 en om het zenuwstelsel goed te laten werken en infecties tegen te gaan door het vormen van antistoffen en witte bloedcellen. Het heeft effect bij premenstrueel syndroom.
- Vitamine B8 ( biotine): is nodig voor de opname van vitamine c, heeft daarbij de eigenschap om koolhydraten en eiwitten om te zetten in energie. Speelt een rol in de groei en herstelprocessen van haar,huid, nagels en zenuwen.
- Vitamine B9 ( foliumzuur) is essentieel voor de celdeling, de productie van rode bloedcellen en het metabolisme van proteïnen en suikers.
- Vitamine B12 ( cobalamine) is nodig voor de celdeling en voor de productie van rode bloedcellen.

Samenstelling per tablet:
Magnesium pidolaat 495 mg, magnesium bisglycinaat 425 mg en magnesium glycerofosfaat 425 mg samen 125 mg elementair magnesium, zinkpicolinaat 7,5mg (elementair), B1 1,4mg, B2 1,6mg, B3 18mg, B5 6mg, B6 2mg, B8 133,3 microgram en B9 113 microgram,

Gebruiksaanwijzing:
1 à 3 per dag

Inhoud:
90 tabletten

Kenmerken:
Merk Pharmanutrics
Categorie Magnesium
Prijs 27,90 €
Reviews 4.9/5 (8 reviews)
Gewicht 177 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
4,9
8 reviews
5 sterren
(7)
4 sterren
(1)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)
Alle reviews over Pharmanutrics Magnesium Plus Pot 90 Tabletten werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Jan

24/07/2020
Gebruik het 's morgens voor spierkrampen tegen te gaan
  0 0   Gemeld!
Anne

15/03/2019
Geen bijwerkingen (diaree), goed opneembaar. Topprodukt.
  0 0   Gemeld!
Heidi

30/08/2016
goede combinatie van magnesium met de B-vitaminen, wel vrij grote tabletten
  0 0   Gemeld!
Ann

27/06/2016
Vooral als je moe bent helpt dit produkt. Je ondervind snel resultaat.
  0 0   Gemeld!
Heidi

20/05/2016
werkt prima
  0 0   Gemeld!
Jos

20/08/2015
Zeer tevreden
  0 0   Gemeld!
Jos

13/06/2015
tevreden over dit product.
  0 0   Gemeld!
Heidi

22/05/2015
wel groot en stug om in te nemen
  0 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten