Therascience Phytomance Curcuma Gold 30 Capsules (Pt272)

van Phytomance

Het kruid met wetenschappelijk erkende anti-inflammatoire eigenschappen

(5)
Aan mijn Favorieten toevoegen
29,16 
+0.14 gespaard in uw Loyalteitsbonus
gratis levering Bij aankoop van minstens 2 producten
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Het kruid met wetenschappelijk erkende anti-inflammatoire eigenschappen

- Het resultaat van de laatste ontwikkelingen in de fysiotherapie
- Curcussentiel Complex geregistreerd door het Therascience Laboratorium, een combinatie van een gember extract getitreerd in gingerol en een gepatenteerde curcumine micro-encapsule ingekapseld door fenegriek vezels, 270 keer meer biobeschikbaar dan een standaard extract
- Proces van hoge kwaliteit
- Clean Label Therascience
- Capsules 100% van plantaardige oorsprong

De kurkumawortel, die in India als een heilig ingrediënt wordt beschouwd, is het onderwerp geweest van numero.

De kurkumawortel, die in India als een heilig ingrediënt wordt beschouwd, is het onderwerp geweest van talrijke wetenschappelijke publicaties die de ontstekingsremmende werking ervan hebben aangetoond. Het dankt zijn eigenschappen aan polyfenolen, waarvan curcumine de belangrijkste is. Curcumine alleen is echter praktisch niet biologisch beschikbaar voor het lichaam. Daarom heeft het Laboratorium Therascience het exclusieve Curcussentiel complex ontwikkeld. Phytomance Curcuma Gold levert 337,5 mg van dit Curcussentiel complex per 1 capsule.

Dit complex, geregistreerd door het Laboratorium Therascience, combineert:
- Een nieuwe vorm van gepatenteerde kurkuma getitreerd op 87,5 mg curcumine, de curcumagalactomannosiden (CGM). Galactomannanen, moleculen afkomstig van fenegriek met emulgerende en stabiliserende eigenschappen, kapselen curcumine rijk aan curcumine in en zorgen voor een biologische beschikbaarheid van curcumine die 270 keer hoger ligt dan bij een standaard curcumine-extract dat getitreerd is op 95% curcumine
- 87,5 mg gemberextract (wortelstok)

Phytomance Curcuma Gold verlicht gewrichts- en spierpijn of andere ontstekingspijn dankzij zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Versterkte werking: biologische beschikbaarheid vermenigvuldigd met 270 dankzij het Curcussentiel complex.

Wetenschappelijke publicaties van ons die de ontstekingsremmende werking aantonen. Het dankt zijn eigenschappen aan polyfenolen, waarvan curcumine de belangrijkste is. Curcumine alleen is echter praktisch niet biobeschikbaar voor het lichaam. Daarom heeft het Therascience laboratorium het exclusieve Curcussentiel complex ontwikkeld.

Indicaties:
Anti-inflammatoire

Contra-indicaties:
Niet gebruiken bij zwangere vrouwen en kinderen onder de 12 jaar.
Niet aanbevolen voor mensen die anticoagulantia innemen.

Samenstelling:
Curcussentiel complex (Curcuma longa L. root dry extract omhuld met fenegriek galactomannan vezels, gemberwortelextract getitreerd in gingerolen), coating van plantaardige oorsprong

Gebruiksaanwijzing:
1 capsule per dag, gedurende minimaal 1 maand. Herhalen indien nodig.

Voorzorgsmaatregelen:
Voedingssupplementen dienen te worden gebruikt als onderdeel van een gezonde levensstijl en niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding. De aanbevolen dagelijkse doses niet overschrijden. Houd het product buiten het bereik van jonge kinderen. In geval van combinatie van verschillende voedingssupplementen, vraag uw gezondheidsprofessional om advies.

Inhoud:
30 capsules
Kenmerken:
Merk Phytomance
Categorie Voor soepele gewrichten
Prijs 29,16 
Reviews 4.8/5 (5 reviews)
Gewicht 34 gr
4,8
5 reviews
5 sterren
(4)
4 sterren
(1)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 sterren
(0)
Alle beoordelingen voor Therascience Phytomance Curcuma Gold 30 Capsules (Pt272) zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
JOSETTE
22/12/2020
Onderhoud en preventie van gewrichtsproblemen
  0 0   Gemeld!
Arlette
14/10/2020
Ik gebruik het tegen artrose en tendinitis, het is effectief
  1 0   Gemeld!
pierre
27/07/2020
Ik ben zeer tevreden over dit nieuwe product, voorgeschreven door mijn diëtist. iet
  0 0   Gemeld!
isabelle
09/12/2019
Prescit door mijn nutristist. Kurkuma is een plant met ontstekingsremmende eigenschappen die ontstekings-, spier- en gewrichtspijn verlicht. We moeten echter geduld hebben, de effecten worden pas na een bepaalde tijd voelbaar.
  0 0   Gemeld!
isabelle
18/11/2019
Voorgeschreven door mijn voedingsdeskundige. Verlicht stijve en pijnlijke gewrichten. Het duurt enige tijd om het effect van het product te voelen
  0 0   Gemeld!