Phytosun Arôms Essentiële Olie Eucalyptus Citroen Bio Flacon 10ml

van Phytosun
7,54 
(
7,54 
/10 ml
)
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd

Beschrijving

Essentiële olie van eucalyptus citroen voor de rust, spier- en gewrichtscomfort

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Phytosun nodigt u uit om kennis te maken met de weldaden van zijn essentiële oliën (E.O.’s): kalmerend, stimulerend, evenwicht herstellend, zuiverend. Ze kunnen tal van kwaaltjes verlichten, maar elke E.O.-bezit haar eigen, specifieke eigenschappen. Het zijn zeer zuivere en geconcentreerde stoffen en daarom moeten ze met grote voorzichtigheid gebruikt worden. Indien nodig moet advies van een aromatherapeut ingewonnen worden.Phytosun gebruikt uitsluitend E.O.’s die botanisch en biochemisch gekenmerkt (E.O.B.B.G.) zijn. Volgens de E.O.B.B.G.-kwaliteitscriteria moeten E.O.’s 100% zuiver en natuurlijk zijn en alleen afkomstig van de distillatie van aromatische planten die gegarandeerd niet gemodificeerd of verdund, terpeenvrij, niet gerectificeerd en niet behandeld zijn. Elke partij E.O. ondergaat een strenge controle: botanische soort, geografische oorsprong, teeltmethode (conventioneel, in het wild, biologisch), producerend orgaan, extractiemethode (koude persing of distillatie), biochemische specificiteit en samenstelling (bepaald aan de hand van gaschromatografie in combinatie met massaspectrometrie) en verhouding van de verschillende bestanddelen (bepaald aan de hand van gaschromatografie/vlam-ionisatiedetector). De analyse, de opslag en de verpakking zijn onderworpen aan de farmaceutische regels om de absolute noodzakelijke kwaliteit en traceerbaarheid te kunnen garanderen.

De Essentiële Olie Eucalyptus Citroen Bio helpt te relaxeren en tot rust te komen en spier- en gewrichtscomfort te verbeteren.

Indicaties:
Oraal gebruik
Cutaan gebruik
Voor de verstuiving
Volwassenen en kinderen (vanaf 3 jaar)
Voor de relaxatie, rust, spier- en gewrichtscomfort

Contra-indicaties:
De E.O. niet gebruiken bij roodheid.
Geef nooit E.O’s op een orale wijze aan kinderen onder de 12 jaar.
Vermijd ieder contact van E.O.’s met ogen, oren, neus, geslachtsdelen. De E.O.’s nooit in het lichaam injecteren.
Uit voorzorg worden E.O.’s best niet gebruikt bij kinderen jonger dan 3 jaar (sommige zelfs niet bij oudere kinderen) en evenmin bij zwangere of vrouwen die borstvoeding geven.

Samenstelling:
Essentiële olie van eucalyptus citroen (Eucalyptus citriodora; oorsprong: Zuid-Amerika, Azië; producerend orgaan: bladeren)
Biochemische specificiteit: citronellal

Gebruiksaanwijzing:
Oraal:
1 druppel op een neutrale tablet, maximum 1 maal per dag
Bij overgevoeligheid: ¼ tablet innemen, maximum 4 maal per dag
- Verlicht de spieren: druppel 1 druppel eucalyptus citroen op een neutrale tablet (verkrijgbaar in het gamma van Phytosun) en kauw de tablet fijn. Herhaal 3 x per dag.

Huid:
1 druppel puur lokaal of 2 tot 5 druppels in een plantaardige olie verdund, 3 maal per dag
- Verlicht stramheid: verdun 30 druppels eucalyptus citroen, 30 druppels Laurier, 15 druppels lavandel abrialis en 10 druppels kruidnagel in 30 ml macadamia.
- Verzacht spanningen: Verdun 30 druppels eucalyptus citroen, 20 druppels wintergroen, 20 druppels laurier in 30 ml macadamia.
- Verlicht spanningen aan de onderrug en bilspieren: Verdun 30 druppels eucalyptus citroen, 20 druppels helichrysum, 20 druppels wintergroen, 20 druppels basilicum en 10 druppels pepermunt (niet gebruiken bij mensen met verhoogde bloeddruk) in 30 ml macadamia.

Verstuiving:
Enkele druppels, in combinatie met andere essentiële oliën
- Deze olie is ideaal voor wie met donkere gedachten worstelt. Voeg 5 druppels eucalyptus citroen toe aan een verstuiver (bijvoorbeeld Phytosun Nevado verstuiver) en verstuif gedurende één uur voor het slapengaan.

Sluit het flesje van de E.O. goed af en bewaar het buiten invloed van lucht, licht, en warmte. Zo kunnen de E.O’s minstens 3 tot 5 jaar bewaard worden.

Voorzorgsmaatregelen:
Buiten het bereik en zicht van jonge kinderen bewaren.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Stel E.O.’s nooit bloot aan hoge temperaturen. Ze zijn vluchtig en ontvlambaar.
Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen noch een gezonde levensstijl.

E.O.’s zijn distillatieproducten van aromatische planten. In zuivere vorm moeten ze altijd voorzichtig en met kennis van zaken gebruikt worden, na advies van uw apotheker of een aromatherapeut.
Mensen met overgevoelige huid of die nog nooit E.O.’s gebruikt hebben moeten vóór gebruik een huidtest uitvoeren door 1 druppel aan te brengen op de binnenzijde van de elleboog.
In geval van toevallige inname, niet (laten) braken, maar een eetbare plantaardige Olie (laten) drinken en het Antigifcentrum raadplegen.
Blootstelling aan de zon of UV-stralen vermijden als de E.O.’s op de huid aangebracht werden om elk risico op fotosensibilisatie te vermijden.

Inhoud:
Flacon 10 ml
Kenmerken:
Merk Phytosun
Categorie Essentiële oliën, Essentiële oliën voor verstuivers
Reviews 4.7/5 (43 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(43 reviews)

Gemiddelde score

4,7 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

69.8%
30.2%
0%
0%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
Filip 56-65 jaar
Ideaal voor gezonde luchtwegen, ruikt aangenaam goed.
Nuttige review? 0 0
Hilde 56-65 jaar
Mijn dochter gebruikt dit product in een verstuiver voor de kinderen en is er zeer tevreden over.
Nuttige review? 0 0
Genevieve 46-55 jaar
Zeer goed voor de luchtwegen
Nuttige review? 0 0