Phytosun Essentiële Olie Tijm Thymol Bio 10ml

van Phytosun

Essentiële olie van tijm thymol voor de immuniteit, de luchtwegen en de keel

(31)
Aan mijn Favorieten toevoegen
15,49 
*
-12%
Online korting
**
13,67 
+0.07€ gespaard in uw Loyalteitsbonus
gratis levering Bij aankoop van minstens 3 producten
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Phytosun nodigt u uit om kennis te maken met de weldaden van zijn essentiële oliën (E.O.’s): kalmerend, stimulerend, evenwicht herstellend, zuiverend. Ze kunnen tal van kwaaltjes verlichten, maar elke E.O.-bezit haar eigen, specifieke eigenschappen. Het zijn zeer zuivere en geconcentreerde stoffen en daarom moeten ze met grote voorzichtigheid gebruikt worden. Indien nodig moet advies van een aromatherapeut ingewonnen worden.

Phytosun gebruikt uitsluitend E.O.’s die botanisch en biochemisch gekenmerkt (E.O.B.B.G.) zijn. Volgens de E.O.B.B.G.-kwaliteitscriteria moeten E.O.’s 100% zuiver en natuurlijk zijn en alleen afkomstig van de distillatie van aromatische planten die gegarandeerd niet gemodificeerd of verdund, terpeenvrij, niet gerectificeerd en niet behandeld zijn. Elke partij E.O. ondergaat een strenge controle: botanische soort, geografische oorsprong, teeltmethode (conventioneel, in het wild, biologisch), producerend orgaan, extractiemethode (koude persing of distillatie), biochemische specificiteit en samenstelling (bepaald aan de hand van gaschromatografie in combinatie met massaspectrometrie) en verhouding van de verschillende bestanddelen (bepaald aan de hand van gaschromatografie/vlam-ionisatiedetector). De analyse, de opslag en de verpakking zijn onderworpen aan de farmaceutische regels om de absolute noodzakelijke kwaliteit en traceerbaarheid te kunnen garanderen.

Essentiële Olie Tijm Thymol Bio van Phytosun helpt het verzachten van de luchtwegen en een geïrriteerde keel, helpt de immuniteit te stimuleren en bij problemen met de urinewegen.

Indicaties:
Oraal gebruik
Bij problemen met de urinewegen
Volwassenen en kinderen (vanaf 3 jaar)
Voor de immuniteit, de luchtwegen en de keel

Samenstelling:
Essentiële olie van tijm thymol (thymus vulgaris; oorsprong: Frankrijk; producerend orgaan: bovengrondse bloeiende delen)
Biochemische specificiteit: thymol, ρ-cymeen

Gebruiksaanwijzing:
Oraal:
1 druppel op een neutrale tablet, maximum 1 maal per dag
Bij gevoeligheid: ¼ tablet innemen, maximum 4 maal per dag

Voorzorgsmaatregelen:
Buiten het bereik en zicht van jonge kinderen bewaren.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Geef nooit E.O’s op een orale wijze aan kinderen onder de 12 jaar.
Stel E.O.’s nooit bloot aan hoge temperaturen. Ze zijn vluchtig en ontvlambaar.
Vermijd ieder contact van E.O.’s met ogen, oren, neus, geslachtsdelen. De E.O.’s nooit in het lichaam injecteren.
Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen noch een gezonde levensstijl.
E.O.’s zijn distillatieproducten van aromatische planten. In zuivere vorm moeten ze altijd voorzichtig en met kennis van zaken gebruikt worden, na advies van uw apotheker of een aromatherapeut.
Uit voorzorg worden E.O.’s best niet gebruikt bij kinderen jonger dan 3 jaar (sommige zelfs niet bij oudere kinderen) en evenmin bij zwangere of vrouwen die borstvoeding geven.
Mensen met overgevoelige huid of die nog nooit E.O.’s gebruikt hebben moeten vóór gebruik een huidtest uitvoeren door 1 druppel aan te brengen op de binnenzijde van de elleboog. De E.O. niet gebruiken bij roodheid.
In geval van toevallige inname, niet (laten) braken, maar een eetbare plantaardige Olie (laten) drinken en het Antigifcentrum raadplegen.
Blootstelling aan de zon of UV-stralen vermijden als de E.O.’s op de huid aangebracht werden om elk risico op fotosensibilisatie te vermijden.
Sluit het flesje van de E.O. goed af en bewaar het buiten invloed van lucht, licht, en warmte. Zo kunnen de E.O’s minstens 3 tot 5 jaar bewaard worden.

Inhoud:
Flacon 10 ml
Kenmerken:
Merk Phytosun
Categorie Gezicht, Aromatherapie - Essentiële oliën, Etherische olie phytosun
Prijs 13,67 
Reviews 4.6/5 (31 reviews)
Gewicht 40 gr
4,6
31 reviews
5 sterren
(22)
4 sterren
(8)
3 sterren
(0)
2 sterren
(1)
1 sterren
(0)
Tous les avis sur Phytosun Essentiële Olie Tijm Thymol Bio 10ml proviennent d’acheteurs certifiés, récoltés via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Patricia
09/03/2020
De geur is nogal straf en ik ondervind geen verbetering aan de luchtwegen bij het inhalen van de olie. Artificieel geur.
  0 0   Gemeld!
Anna
14/02/2020
Goed product tegen verkoudheid . Ik gebruik het in mijn diffuser hetgeen dan de hele kamer tevens een goede geur geeft .
  0 0   Gemeld!
Liliane
15/03/2019
etherische olie van thijm is goed om te dampen, is ontsmettend
  0 0   Gemeld!