Krijg 5€ korting  op je eerste bestelling met code: WELKOM  (vanaf aankoop 49 €, uitgezonderd geneesmiddelen)

Pistal Air Purifier Natuurlijke Luchtzuiverende Spray Magnolia Aroma Fles 200ml

van Pistal

Om de lucht in leefruimtes te zuiveren van ongezonde elementen.

(7)
Aan mijn Favorieten toevoegen
19,95 
*
-30%
Online korting
**
13,92 
gratis levering Bij aankoop van minstens 3 producten
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
De Wereldgezondheidsorganisatie ziet luchtvervuiling als de stille doder, verantwoordelijk voor 7 miljoen doden wereldwijd, per jaar. Luchtvervuiling vindt niet enkel buiten plaats, integendeel.

Mensen spenderen 85% van hun tijd binnen. Echter, de luchtkwaliteit binnen is veelal slechter dan buiten. Dit komt doordat de vele ongezonde elementen zich binnenshuis makkelijker kunnen opstapelen en dus langer in de lucht blijven hangen.

Ongezonde elementen zijn enerzijds chemische elementen zoals fijn stof en roet, die onder andere via het toenemende verkeer, naar binnen waait. Anderzijds zijn er microbiologische elementen zoals pollen, virussen en bacteriën. Pollen zorgen voor allergische reacties bij een steeds stijgend aantal mensen. Virussen en bacteriën kunnen onder andere via speekseldruppeltjes uren ronddwarrelen in de omgeving.

Om de luchtvervuiling binnenshuis tegen te gaan, kan je dus extra hulp zeker gebruiken. Belangrijk is dat die hulp geen extra schadelijke stoffen met zich meebrengt. Pistal Air Purifier zuivert de lucht binnenshuis van ongezonde elementen zonder dat het schadelijke stoffen toevoegt aan de lucht.

Pistal Air Purifier spray zuivert de lucht in leefruimtes van ongezonde elementen, zodat jij opgelucht kan ademhalen in een zuivere omgeving.
Welke ongezonde elementen haalt het uit de lucht:
- Pollen
- Geuren
- Fijn stof, roet, rook
- Virussen
- Bacteriën

De spray kan thuis gebruikt worden om snel en effectief de ruimte te zuiveren van ongezonde elementen, zelfs in slecht geventileerde ruimtes.
- Voor/ tijdens/ na bezoek om de ongezonde elementen uit de lucht te zuiveren
- Voor het slapengaan om pollen uit de lucht te halen
- In slecht/ niet geventileerde ruimtes om de ruimte te zuiveren
Daarnaast kan de spray ook gebruikt worden op kantoor, vergaderruimtes, op school of op hotel om de lucht in ruimtes te zuiveren.

De belangrijkste kenmerken van de Pistal luchtzuiverende spray:
- Zuivert de lucht effectief van ongezonde elementen en maskeert niet enkel de geur.
- Wetenschappelijk bewezen
- Veilig in gebruik:
- Geen irritatie-opwekkende bestanddelen die hoofdpijn, geïrriteerde luchtwegen, verstopte neus, kunnen veroorzaken.
- Geschikt voor gevoelige luchtwegen: de spray kan gebruikt worden door astmalijders, personen met allergieën en jongere kinderen.
- Niet nodig om te ruimte te verlaten of te verluchten na gebruik.
- Natuurlijke formule: bevat geen schadelijke bestanddelen die irritaties kunnen veroorzaken: geen biociden, geen essentiële oliën, geen synthetische geuren, geen bewaarmiddelen, geen alcohol.
- Subtiel magnolia aroma
- Maakt geen vlekken.

De Pistal Air Purifier spray zuivert op een snelle en effectieve manier de lucht.
Als de spray verstoven wordt, worden de ongezonde elementen in de lucht gegrepen en hechten ze zich aan de bestanddelen in het product (zoals een Pac-Man). Hierdoor worden de ongezonde elementen uit de lucht gehaald, die vervolgens neervallen op de vloer.

Door de unieke samenstelling van Pistal Air Purifier gaan de gevangen ongezonde elementen niet meer opnieuw in de lucht opdwarrelen. Integendeel, ze worden geïnactiveerd door de ingrediënten, met behulp van zonlicht, temperatuur en vochtigheid. Dit resulteert in een zuivere omgeving, die vrij is van ongezonde elementen.

Indicaties:
Externe gebruik
Voor de zuivering van de lucht

Samenstelling:
Water, ureum, cyclodextrine, schorsextract van de quillaja Saponaria, caprylyl glycol, citroenzuur, Citrus paradisi (pompelmoes) vruchtenwater, bloemenwater van de Magnolia champaca

Gebruiksaanwijzing:
Om de ruimte te zuiveren spuit je 6 tot 8 keer (3 tot 5 ml) in een vegende beweging in de volledige zone van de kamer die moet worden gezuiverd.
Het product kan je het meermaals per dag gebruiken, wanneer de nood er is om de kamer te zuiveren bvb. bij frequente passage van personen, aanwezigheid van fijn stof (woonst bij spoorwegen, druk stadscentrum, autostrade), periode van pollen.

Voorzorgsmaatregelen:
Niet verstuiven in de aanwezigheid van kinderen jonger dan 30 maanden, vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, personen met een voorgeschiedenis van convulsieve of epileptische stoornissen, personen met een allergie voor een van de bestanddelen. Zodra de ruimte lang genoeg werd verlucht, kunnen bovenvermelde mensen de kamer weer betreden.
Bij mensen die last hebben van een bijzondere pathologie, een professionele zorgverlener raadplegen.
Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.
Bij contact met de ogen: overvloedig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. De contactlenzen verwijderen
Niet eten, drinken tijdens gebruik.
Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen
Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C. Vermijd inademing van de dampen indien het product per ongeluk verbrand of verhit werd.
Inhoud/ verpakking weggooien in overeenstemming met de nationale wetgeving. Niet gebruiken voor andere doeleinden dan deze waarvoor het product is bestemd.
Niet inslikken. Overvloedig spoelen bij contact met mond en onmiddellijk een arts raadplegen. Niet aanbrengen op de huid of de slijmvliezen. Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen.
In geval van aanhoudende irritatie, huiduitslag, oogirritatie of orale inname, raadpleeg een arts of het antigifcentrum. Bij het inwinnen van medisch advies, het product of label ter beschikking houden.
Licht ontvlambare vloeistof en damp. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting.
Ook na gebruik niet doorboren of verbranden.

Inhoud:
Fles 200 ml
Kenmerken:
Merk Pistal
Categorie Zuiveringssprays
Prijs 13,92 
Reviews 4/5 (7 reviews)
Gewicht 257 gr
4,0
7 reviews
5 sterren
(3)
4 sterren
(3)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 sterren
(1)
Alle beoordelingen voor Pistal Air Purifier Natuurlijke Luchtzuiverende Spray Magnolia Aroma Fles 200ml zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Eva
22/09/2021
Heb het in de auto gebruikt, frist de omgeving enorm op.
  0 0   Gemeld!
Sabrina
19/09/2021
Nog niet vaak gebruikt maar lijkt me een goed product
  0 0   Gemeld!
Barbara
14/09/2021
Effectief, geen geurhinder, goede prijs, gemakkelijk te gebruiken
  0 0   Gemeld!