Primrose Primaprox Prostaat 180 Capsules

van Primrose
Primrose Primaprox Prostaat 180 Capsules
Klantenbonus
1,5  €
124,63
-8%
Voordeel
114,24 
(
0,63 
/stuk
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 69 aankoop)


Beschrijving

Voedingssupplement voor de prostaat

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
5 plantenextracten voor een maximale synergetische werking op de prostaat
Primaprox bevat multifunctionele en synergetisch werkende plantenextracten en maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke grondstoffen. De ingrediënten werden zo gekozen dat ze in Primaprox zelden allergieën kunnen veroorzaken.

Saffraan:
Saffraan (Crocus sativus) wordt al meer dan 3500 jaar gekweekt. De plant heeft intussen een indrukwekkend palmares opgebouwd.
Ze wordt onder meer gelauwerd om haar ontstekingswerende en chemo-protectieve eigenschappen (bescherming tegen toxiciteit van zware medicatie), versterkt de immuniteit en werkt antidepressief.
Daarnaast onderbouwen meerdere studies een tumor-onderdrukkende activiteit op o.a. prostaatkanker. Een andere studie (Samarghandian et al, 2013) toont aan dat de actieve stof safranal prostaatkankercellen zichzelf laat vernietigen (apoptosis) en zo de groei van de tumor en metastasering tegenhoudt.

Javaanse kurkuma:
Javaanse kurkuma (Curcuma xanthorrhiza) komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië, waar deze plant sinds jaren haar nut bewijst in zowel voeding als medicatie. Ze wordt er o.a. ingezet bij maag- en darmklachten, koorts, reumatische aandoeningen en leverproblemen. Deze Aziatische ‘wortel’ behoort tot de gemberfamilie.
Haar meest actieve componenten zijn xanthorrhizol en curcumine. Deze bestanddelen bevorderen de weerstand en bezitten ontsteking werende en bacteriedodende eigenschappen. Verschillende studies verwijzen ook naar de gunstige effecten van Javaanse kurkuma bij prostaatkanker.

Granaatappel:
Ook granaatappel (Punica granatum) is al eeuwenlang bekend in de traditionele geneeskunde. De vrucht is populair omwille van haar ontstekingswerende en bacteriedodende eigenschappen en beschermt uitstekend tegen vrije radicalen.
Daarnaast tonen verschillende onderzoeks-teams de antikankerwerking van granaat-appelextracten aan, in het bijzonder bij prostaatkanker. Granaatappel heeft een antitumoreffect, verlaagt de PSA-waarden en werkt de groei van de kankercellen en uitzaaiingen tegen.

Tomaat:
Tomaat (Solanum lycopersicum) behoort tot de Solanaceae-familie. Deze plant komt oorspronkelijk uit Mexico, maar wordt vandaag wereldwijd gecultiveerd. Tomaat-extract beschermt tegen vrije radicalen.
Een grootschalige studie (Giovannucci et al, 2002) geeft bovendien aan dat regelmatige consumptie van bio-tomaatproducten het risico op prostaatkanker vermindert.
Een andere studie (Stacewics-Sapuntzakis et al, 2005) bewijst dat de consumptie van tomatensaus door prostaatkanker-patiënten de kankercellen vermindert en de PSA-waarden sterk verlaagt.

Grote brandnetel:
De wortels van de grote brandnetel (Urtica dioica) zijn bijzonder rijk aan actieve bestanddelen die de mannelijke potentie ten goede komen. Deze brandnetel (behorend tot de Urticaceae) komt oorspronkelijk uit Afrika en West-Azië, maar is vandaag ook in andere delen van de wereld, zoals Europa en Noord-Amerika, wijdverspreid.
De plant wordt in de traditionele geneeskunde veelvuldig ingezet bij diarree, als ontstekingsremmer, bij reuma en bij prostaatklachten. Verschillende studies bewijzen de efficiëntie van brand-netelextracten bij de behandeling van BPH. Bovendien kunnen brandnetelwortel-extracten de PSA-waarden in het bloed significant verlagen.

Indicaties:
Oraal gebruik
Voor de mannen
Voor de prostaat

Samenstelling:
Piper longum (lange peper), Piper nigrum (zwarte peper), Zingiber officinale (gember)
vulstoffen: maltodextrine, colloïdaal siliciumdioxide, groene klei, johannesbroodboompitmeelgompoeder, Lycopodium clavatum (grote wolfsklauw sporen), cellulose, gellangom omhulsel: hydroxypropylmethylcellulose

Actieve samenstelling:
Samenstelling Actieve bestandellen
Crocus sativus (saffraan) Carotenoїden (α-crocine), safranal
Curcuma xanthorrhiza (Javaanse kurkuma) Curcumine, xanthorrhizol
Punica granatum (granaatappel) Punicalagines, elaggitannines
Solanum lycopersicum (Tomaat) Lycopeen
Urtica Dioica (grote brandnetel) Lipofiele componenten, lignanen, β-sitosterol

Gebruiksaanwijzing:
Startdosis (gedurende min. 4 weken):
4 capsules per dag: 2 x 2 of 1/2/1 per dag (1 ‘s morgens, 2 ‘s middags, 1 ’s avonds)

Langdurig gebruik:
2 capsules per dag: 2 x 1 capsule per dag (’s morgens en ‘s avonds)

Optimale werking: 10 min. vóór eten met een glas water
Bij een gevoelige maag neem je ze best tijdens de maaltijd.

Voorzorgsmaatregelen:
Neveneffecten en geneesmiddeleninteracties: geen nevenwerkingen of interacties gekend bij inname van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Echter, voorzichtigheid is geboden wanneer men geneesmiddelen neemt die met granaatappel interageren omdat deze laatste namelijk met het leverenzymcomplex CYP450 interfereert en dus het metabolisme van medicijnen die door dit systeem worden gedegradeerd, kan vertragen.

Inhoud:
180 capsules
Kenmerken:
Merk Primrose
Categorie Prostaat
Reviews 4.6/5 (40 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(40 reviews)

Gemiddelde score

4,6 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

67.5%
27.5%
5%
0%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
Roger >65 jaar
ik gebruik dit om mijn prostaat gezond te houden, zou dit zeker aanbevelen
Nuttige review? 6 0
Felix >65 jaar
Ik ben longpatiënt, moet jaarlijks op controle, en daar stelt men dus vast dat mijn longfu,ctie steeds maar beter worden. Ik zou het zeker aanbevelen.
Nuttige review? 3 0
Patrick 56-65 jaar
Nog maar pas in gebruik maar tot nu toe geen last of bijwerkingen ervan.
Nuttige review? 3 0
gerardus >65 jaar
Is de eerste keer , weet nog niet voldoende , maar heb goede recenties gelezen .
Nuttige review? 3 0