Purasana Puragem Meidoorn 50ml

van Purasana
Purasana Puragem Meidoorn 50ml
Klantenbonus
0,24  €
24,95
-10%
Voordeel
22,45 
(
44,90 
/100 ml
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 39 aankoop)


Beschrijving

Bij tot een gezond hart.

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Raf De Jonckheere creëerde het merk Purasana vanuit zijn persoonlijke passie voor natuurlijke en biologische producten. Zijn doel: kwaliteitsvolle, veilige en doeltreffende producten ontwikkelen, produceren en commercialiseren. Dat gebeurt zowel in eigen beheer als in samenwerking met professionele partners en labo’s.
Met de Purasanaproducten wil hij mensen mooier, gezonder en energieker maken. Kortom: het algemeen welzijn verbeteren. Daarom richt Purasana zich niet enkel op de health- en foodmarkt, maar ook op andere sectoren zoals sport, wellness, home en beauty.

Gemmotherapie is de jongste tak uit de fytotherapie. Zij maakt gebruik van de knoppen, scheuten, kiemen en wortelvezels of embryonale weefsels van de planten. Deze embryonale weefsels bevatten alle eigenschappen (zowel biochemische als energetische) van de toekomstige volledige plant (zowel van de vruchten, bloemen, bladeren, stengels, wortels, enz) en kunnen ingezet worden om onze gezondheid te ondersteunen en te optimaliseren.
Gemmotherapie is een holistische benadering. Dit betekent dat zij zowel op het fysieke en energetische niveau als op het psychische en emotionele niveau werkzaam is.
De grondlegger van de gemmotherapie is de Belgische arts Dr. Pol Henry. In de jaren ’60 onderzocht hij embryonale plantencellen op hun therapeutische eigenschappen, dit naar aanleiding van het onderzoek van zijn collega Dr. Niehans naar het geneeskundig gebruik van dierlijke embryonale cellen. Daaruit ontstaat de “fyto-embryotherapie”, waarvan hij later zijn eerste bevindingen publiceert in het boek “Phytembryothérapie”. In de jaren ’80 start de Franse arts Dr. Max Tétau, samen met een aantal andere Europese artsen, de verdere ontwikkeling van de fyto-embryotherapie. Hij geeft haar de definitieve naam “gemmotherapie” naar het Latijnse woord gemma dat zowel “knop” als “halfedelsteen” betekent.

Puragem Singles: geconcentreerde unitaire moedermaceraten van biologische knoppen, jonge scheuten en jonge bladeren afkomstig van één plant.
De toepassingen zijn multipel zoals drainage, stimulatie, regeneratie, remineralisatie maar voornamelijk regulatie. De geconcentreerde gemmotherapie bevat een zeer brede waaier aan actieve bestanddelen die door hun synergetische werking de gekende kracht geven aan deze therapievorm.
Puragem Meidoorn draagt bij tot een gezond hart, ondersteunt de doorstroming, is ontspannend, geeft een goede en gezonde nachtrust.

Indicaties:
- Voor de gezondheid van het hart
- Voor ontspanning

Inhoud:
50 ml

Kenmerken:
Merk Purasana
Categorie Gemmotherapie
Reviews 4.8/5 (4 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(4 reviews)

Gemiddelde score

4,8 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

75%
25%
0%
0%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
Dorien 36-45 jaar
Dit product heeft een prima prijs-kwaliteit verhouding.