Puressentiel Geschenkset Afslanking Anti-Cellulitis Hardnekkige Zones 1 Stuk

Helpt tegen cellulitis en verfijnen het silhouet.
49,95 
*
-8%
Online korting
**
46,08 

In voorraad!

+1.7% oftewel 0,77
in Mijn klantenbonus
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd of in 24u in afhaalpunt
Beschrijving

Puressentiel Geschenkset Afslanking Anti-Cellulitis Hardnekkige Zones 1 Stuk

Eigenschappen:
Dit Geschenkset Afslanking Anti-Cellulitis Hardnekkige Zones bevat twee Droge Olie Afslanker Puressentiel met 18 essentiële oliën en een Puressentiel Celluli-VAC Anti-Cellulitis Zuignap. U kunt er thuis zelf mee aan de slag om de « palperen-rollen » massage toe te passen, een van de efficiëntste methodes om cellulitis te helpen bestrijden.

Droge Olie Afslanker - de werkingskracht van 18 essentiële oliën
De Droge Olie Afslanker met 18 essentiële oliën is een niet-vette textuur in een snel absorbeerbare spray waarvan de doeltreffendheid klinisch is aangetoond*:
- Verstevigde huid** bij 100% van de vrouwen
- Reductie van de cellulitis** bij 95% van de vrouwen
- Waterbestendigheid*** bij 95% van de vrouwen
Deze afslankende massagetechniek is gericht op hardnekkige en zeer hardnekkige zones met sinaasappelhuid: billen, buik, heupen, dijen, “rijbroek”, kuiten, armen.
*Gebruikstest op 20 vrouwen na 60 dagen tweemaal daags gebruik van de Droge Olie Afslanker met
18 essentiële oliën
**Klinische studie door een dermatoloog
***Instrumentele evaluatie

Celluli-VAC Anti-Cellulitis Zuignap - de zuigkracht van palperen-rollen
De Celluli-VAC Anti-Cellulitis Zuignap, een gepatenteerde innovatie*, zorgt door vacuüm/aanzuiging van het huidweefsel voor een massage van het type palperen-rollen. In de zuignap wordt een huidplooi gevormd die u met de stijve greep van de zuignap laat glijden/rollen.
Enkele minuten per dag op elke hardnekkige zone volstaan om zichtbare resultaten** te bekomen, zoals aangetoond door een klinische studie onder dermatologische controle, met een significante verbetering van de «geknepen» en «niet geknepen» cellulitis + stimulatie van de bloedsomloop. De huid is gladder, steviger, tonischer, elastischer, zachter.
De Celluli VAC Anti-Cellulitis Zuignap bestaat uit een koepel die, als men op de zijkanten ervan drukt, de huid aanzuigt, en een greep om de zuignap over de huid te laten glijden.
De zuignap is van silicone (cosmetische en voedingskwaliteit), zonder bisfenol A en zonder ftalaat.*Patentaanvraag: BE 2013/0637 en Geregistreerd Europees Model: N° 002332049
**Klinische studie en gebruikstest op 20 vrouwen na 28 dagen gebruik van de Droge Olie Afslanking met 18 essentiële oliën in combinatie met de Celluli-VAC zuignap

Indicaties:
- Afslanken
- Externe gebruik
- Voor de bloedcirculatie
- Voor de huid en de silhouet
- Tegen cellulitis (sinaasappelhuid)
- Voor de hardnekkige zones (billen, buik, heupen, dijen, “rijbroek”, kuiten, armen)

Gebruiksaanwijzing:
1. Alvorens de Celluli-VAC Anti-Cellulitis zuignap te gebruiken verstuift u de Droge Olie Afslanker Puressentiel met 18 essentiële oliën direct op de huid of neemt u een voldoende hoeveelheid in het holle van de hand (zie protocol hierna) om het glijden van de zuignap op de huid en de penetratie van de actieve bestanddelen van de 18 essentiële oliën te vergemakkelijken.
Daarna masseren om de olie op de betrokken zones te verdelen.2. Zet de Celluli-VAC Anti-Cellulitis zuignap bovenop de knie in direct contact met de huid.3. Druk op de zijkanten van de koepel van de zuignap om de lucht uit de zuignap te drijven.4. Los de druk op de zijkanten van de koepel.5. De in de zuignap aangezogen lucht “zuigt” de huid mee: in de zuignap wordt een huidplooi gevormd.6. Gebruik de stijve greep om de Celluli-VAC Anti-Cellulitis zuignap tot hoog langs de dij te laten glijden voor een eerste test.7. Laat de Celluli-VAC Anti-Cellulitis zuignap met een hand op de huid glijden en volg met de andere hand de zuignap om de huid te masseren waar de zuignap pas is over geweest.8. Op de betrokken zones voert u nu twee soorten bewegingen uit:
- “strijken”, een rechtlijnige beweging van onder naar boven, is altijd de eerste beweging om de huid voor te bereiden op een stimulatie;
- “rondjes draaien”, een cirkelvormige beweging om meer in de diepte te werken.Massageprotocol:
Doe meerdere bewegingen heen en weer, eerst rechtlijnig («strijken») en dan cirkelvormig (“rondjes draaien”) voor de duur die voor elke zone is bepaald.
Herhaal dit protocol 1 maal per dag gedurende een maand als aanvalskuur, daarna 2 tot 3 keer per week als onderhoudskuur.

Dijen/kuiten:
- Hoeveelheid: 3 tot 6 sprays per dij en 2 sprays per kuit van de Droge Olie Afslanker Puressentiel met 18 essentiële oliën
- Duur van de massage met de Celluli-VAC Anti-Cellulitis zuignap: 2 minuten per dij en 1 minuut per kuit
- Doe meerdere bewegingen heen en weer, eerst rechtlijnig (“strijken”) en dan cirkelvormig (“rondjes draaien”) gedurende 2 minuten per dij en 1 minuut per kuit. Voor de binnenkant van de dijen moet het zuigeffect van de zuignap lichter zijn want de huid is daar dunner.

Buik/heupen:
- Hoeveelheid: 3 tot 6 sprays Droge Olie Afslanker Puressentiel met 18 essentiële oliën op de buik en de heupen
- Duur van de massage met de Celluli-VAC Anti-Cellulitis zuignap: 2 minuten
- Voor de buikzone, werk altijd in wijzerzin rond de navel, eerst rechtlijnig (“strijken”) dan cirkelvormig (“rondjes draaien”) gedurende 1 minuut.
- Voor de heupen, een rechtlijnige massage naar de navel gedurende 1 minuut.Billen:
- Hoeveelheid: 2 sprays per bil Droge Olie Afslanker Puressentiel met 18 essentiële oliën, eerst op de hand en dan op de billen
- Duur van de massage met de Celluli-VAC Anti-Cellulitis zuignap: 1 minuut per bil
- Doe meerdere bewegingen heen en weer, eerst rechtlijnig («strijken»), dan cirkelvormig (“rondjes draaien”) gedurende 1 minuut per bil.Arm:
- Hoeveelheid: 1 à 2 sprays per arm Droge Olie Afslanker Puressentiel met 18 essentiële oliën
- Duur van de massage met de Celluli-VAC Anti-Cellulitis zuignap: 1 minuut per arm
- Doe meerdere rechtlijnige strijkbewegingen heen en weer gedurende 1 minuut per arm.
- Voor de arm, die minder vleesmassa heeft dan de andere lichaamszones, kunt u zonder aanzuiging masseren, dus gewoon masseren met de zuignap, als die onvoldoende contactoppervlak heeft.U kunt de intensiteit van de aanzuiging van de huid regelen naargelang de drukkracht die u uitoefent op de zijkanten van de koepel van de zuignap:
- Hoe harder u drukt, hoe meer vacuüm u creëert in de zuignap, hoe hoger de huidplooi komt, hoe dieper de massage.
- Hoe lichter u drukt op de zijkanten van de koepel van de zuignap, hoe minder het aanzuigeffect op de huid, hoe lichter de massage.
Voor fibreuze en pijnlijke cellulitis of voor bijzonder gevoelige zones gebruikt u de zuignap bij voorkeur zonder vacuümeffect, maar duw wel stevig op de huid gedurende de hele duur van de massage. De huid zal zich geleidelijk aan de massage aanpassen zodat u na een tijdje ook met vacuümvorming kunt masseren.
Combineer voor een optimale efficiëntie dit afslankingsprotocol met een evenwichtige voeding, een aangepaste sportactiviteit en veel drinken.

Reinigen:
Vóór het 1e gebruik de Celluli-VAC Anti-Cellulitis zuignap met een sopje wassen, spoelen en afdrogen. Vóór elk gebruik kunt u de Celluli-VAC Anti-Cellulitis zuignap ook natmaken, zonder te laten drogen.

Douche en bad:
De Celluli-VAC Anti-Cellulitis zuignap kan onder de douche worden gebruikt met de Bad - Douche Afslanken Puressentiel met 18 essentiële oliën.
Breng buiten de douchestraal een dop Bad-douche Afslanken Puressentiel met 18 essentiële oliën aan op de natte huid en masseer de cellulitiszones in.
Zet de zuignap op de huid en knijp de zijkanten van de koepel in om een vacuüm te creëren.
Gebruik de stijve greep om de zuignap op de te masseren zones te laten glijden.
Doe dezelfde bewegingen als in bovenstaand protocol.
Na het protocol de zuignap afspoelen met schoon water.
Dit gebruik zorgt voor makkelijk en snel glijden.
Na de douche goed afdrogen en de droge huid stevig masseren met de Droge Olie Afslanker Puressentiel met 18 essentiële oliën.Maar alvorens in bad te gaan, het hele lichaam op droge huid goed insmeren met de Droge Olie Afslanker Puressentiel met 18 essentiële oliën. In het bad de Celluli-VAC Anti-Cellulitis zuignap op dezelfde manier.Voorzorgsmaatregelen:
Afslanker Droge Olie:
Af te raden aan kinderen jonger dan 7 jaar, zwangere of zogende vrouwen.

Celluli-VAC Anti-Cellulitis Zuignap:
Bij twijfel uw arts raadplegen.
Buiten het bereik van kinderen houden.
Het gebruik van de Celluli-VAC zuignap is af te raden aan zwangere of zogende vrouwen, personen met spataders of varikeuze aderopzwellingen, huidlesies, circulatiestoornissen.
De Celluli-VAC Anti-Cellulitis zuignap mag nooit op de droge huid worden gebruikt want dan kan hij niet glijden.
Laat de zuignap niet lang inwerken op een zelfde zone. Hij moet altijd in beweging zijn, anders riskeert u blauwe «zuigplekken» op de huid.
Bij het eerste gebruik kunnen de gemasseerde zones gevoelig zijn en rood worden, maar ze mogen niet pijnlijk en «getekend» blijven.
Wees niet ongerust als er blauwe plekken verschijnen op de gemasseerde zones. Dan hebt u gewoon wat te hard gedrukt op de zuignap en een te sterk vacuüm gecreëerd. Druk in het vervolg dan minder hard op de zijkanten van de koepel van de zuignap.
De Celluli-VAC Anti-Cellulitis zuignap mag niet op een droge huid worden gebruikt. Het is raden u af om vóór de massage met de Celluli-VAC Anti-Cellulitis zuignap een afslankingscrème te gebruiken want uw crème gaat te diep in de huid penetreren en dan kunt u geen goede palperen-rollen massage uitvoeren.

Inhoud:
1 stuk
Kenmerken:
Merk Puressentiel
Categorie Afslankende lichaamsverzorging, Anticellulite, Puressentiel spray, Puressentiel roller, Puressentiel circulation
Prijs 46,08 
Reviews 4.3/5 (64 reviews)
Gewicht 464 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
4,3
64 reviews
5 sterren
(25)
4 sterren
(34)
3 sterren
(5)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)
Alle reviews over Puressentiel Geschenkset Afslanking Anti-Cellulitis Hardnekkige Zones 1 Stuk werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Mary-Anne

07/12/2020
De cellulite verdwijnt niet maar de huid wordt wel strakker. Goede ochtend gymnastiek.
  0 0   Gemeld!
Marijke

19/09/2018
werkt goed is mij vertelt geweest, moet nog zelf uittesten .
  0 0   Gemeld!
Naomi

09/09/2017
Zeer eenvoudig in gebruik, voldoende info gekregen en ik ben benieuwd naar het resultaat!
  0 0   Gemeld!
Martine

11/04/2016
Aangename geur. Laat zich gemakkelijk aanbrengen. Het gebruik van de zuignap is echter wel omslachtig.
  0 0   Gemeld!
Leslie

10/04/2016
Zeer efficient
  0 0   Gemeld!
i

31/03/2016
Aangename textuur, droge olie die goed door de huid wordt opgenomen, Zuignap werkt goed
  0 0   Gemeld!
Irina

16/06/2015
Maakt de huid heel glad en strak. Aangename geur en makkelijk aan te brengen.
  0 0   Gemeld!
Viviane

26/04/2015
Zeer doeltreffend tegen sinaasappelhuid,verstevigt de huid,aangename geur
  0 0   Gemeld!
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
Marie-Pierre

11/07/2019
complete en effectieve kit. versterkend. parfum om te verbeteren
  0 0   Gemeld!
Ana

20/09/2018
Na een paar dagen voelde ik het verschil in de huidtextuur. De huid was steviger.
  0 0   Gemeld!
Patricia

25/07/2018
Zeer aangenaam om te gebruiken
  0 0   Gemeld!
Marie anne
  0 0   Gemeld!
Laurence

30/05/2018
Ik hou niet van de geur, daarom ga ik het niet meer kopen.
  0 0   Gemeld!
Laurence Claire

21/05/2018
Zeer aangenaam in gebruik en effectief, ik gebruik het voor mijn problemen met de bloedsomloop
  0 0   Gemeld!
Alain

26/01/2018
Sucker moeilijk te gebruiken
  0 0   Gemeld!
Laurence Claire

19/12/2017
Ik gebruik het voor mijn problemen met de bloedsomloop, dat vermindert zichtbaar kneuzingen
  0 0   Gemeld!
Ann

04/08/2017
Niet gemakkelijk te hanteren, gemiddelde resultaten
  1 0   Gemeld!
Sylvie

13/07/2017
Natuurlijk, snel opgenomen door de huid, effectief met de zuignap die doet denken rollende massage goed.
  1 0   Gemeld!
marie

27/06/2017
Werkt goed als het voldoet aan de richtlijnen.
  0 0   Gemeld!
Laetitia

11/06/2017
meer dan bevredigend geproduceerd! effectief
  1 0   Gemeld!
Lucie

15/03/2017
Dry Oil: sterke geur van etherische oliën, maar vetarm
  0 0   Gemeld!
Valerie

12/02/2017
Super praktische zuignap, het werkt goed!
  0 0   Gemeld!
Frederique

17/09/2016
super efficiënt product, de resultaten zichtbaar na twee weken
  0 0   Gemeld!
Géraldine

10/08/2016
Uitstekend product! Resultaten al succesvol!
  0 0   Gemeld!
CHRISTINE

12/06/2016
Ruikt goed en de beker geeft zeer goed resultaat
  0 0   Gemeld!
Laetitia

10/06/2016
maakt de huid zeer zacht, maar niet zichtbaar effect tot nu toe ... en ik ben de 3e fles ...: - (
  2 0   Gemeld!
sophie
  0 0   Gemeld!
MARIE-HELENE
  0 0   Gemeld!
Mireille
  0 0   Gemeld!
Patricia

16/05/2016
Zeer aangenaam aan te brengen, dringt super snel, spray handig. Ik maakte geen gebruik van de zuignap, denk ik niet het handig vinden
  1 0   Gemeld!
Veronique

07/05/2016
Gemakkelijk te gebruiken, aangename geur. Voor de resultaten zien in een paar weken!
  1 0   Gemeld!
Magali

28/04/2016
geweldige exquise geur
  0 0   Gemeld!
Nathalie

11/04/2016
ruiken goed, maar een beetje vettig applicatie
  0 0   Gemeld!
francine

02/03/2016
vroegtijdige behandeling van de huid opluchting van verandering
  0 0   Gemeld!
Sarah

23/02/2016
aangename geur en gemakkelijk aan te brengen. In termen van de beker, het maakt een lekkere massage, maar toen drukte op het ook is het een beetje erger en ik heb blauwe plekken die zijn verschenen, maar uit de instructies is vrij normaal ...
  0 0   Gemeld!
yannick

05/12/2015
Olie is uitstekend, maar de beker is nutteloos! niets als een goede massage elke dag handleiding
  0 0   Gemeld!
Laurence

09/11/2015
Moeder en dochter gebruiken!
  0 0   Gemeld!
Béatrice

01/11/2015
Zeer goede resultaten vooral in termen van stevigheid en een meer aangename geur geweldig, zeer rustgevend
  0 0   Gemeld!
Dominique

23/09/2015
mooi, maar een beetje vet
  0 0   Gemeld!
Maryse

22/09/2015
Goed, maar ik heb nog niet gezien dat de effecten (gebruik voor 3 weken)
  2 0   Gemeld!
LEHANCE

21/08/2015
Ik gebruik het voor een week, de textuur is leuk, maar het is voorbarig om de resultaten!
  0 0   Gemeld!
martine
  1 0   Gemeld!
carine

14/08/2015
mits ze zeer ijverig product uitwerking. het is pijnlijk op het eerste, maar als je eenmaal wennen aan het gebruik van de zuignap is alleen. Ook het voelt heel goed!
  0 0   Gemeld!
Gisèle
  0 0   Gemeld!
Brigitte

07/07/2015
aangenaam en gebruiksvriendelijk
  0 0   Gemeld!
dominique

30/06/2015
Zichtbare resultaten van de eerste toepassingen.
  0 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten