Puressentiel Spoutnik Ultrasone Luchtbevochtigerverspreider 1 Stuk

van Puressentiel
Puressentiel Spoutnik Ultrasone Luchtbevochtigerverspreider 1 Stuk
Klantenbonus
0,55  €
59,96
-10%
Voordeel
53,95 
(
53,95 
/stuk
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 39 aankoop)


Beschrijving

Levert een lichte waternevel af die al dan niet vergezeld gaat van etherische oliën

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:

1. Stoomuitgang
2. Deksel
3. De inkeping in het deksel moet boven de twee bedieningsknoppen van het voetstuk geplaatst worden
4. Waterreservoir
5. Maximum vulniveau mag niet overschreden worden
6. Luchtuitlaat
7. Ultrasoon chip
8. Verstuivingsknop
9. Knop geprogrammeerde uitschakeling
10. Zone voor de bescherming van de LEDs van de werking

Gebruiksaanwijzing:
Controleer voor ieder gebruik of iedere handeling of de verspreider Uitgeschakeld is en of de stekker uit het stopcontact is gehaald.
Let op. Neem uw verspreider nooit vast aan de bovenkant (het deksel), maar neem het altijd vast aan de onderkant. Verwijder het deksel niet tijdens de verstuiving (en til het niet op). Gebruik deze niet voor een andere toepassing dan waarvoor het bestemd is.
1 Zet de verspreider op een stabiel oppervlak, niet te dicht bij een rand (hij zou zo kunnen omvallen). Zet hem niet op of in de buurt van een meubel of een oppervlak dat gevoelig is voor vocht.


2 Verwijder het deksel door dit via de bovenkant op te tillen.


3 Vul het reservoir met voldoende koud water (tussen 180 ml en 200 ml). Let op. Gebruik geen warm water, hierdoor zou de verspreider kunnen beschadigen. Overschrijd niet het (d.m.v. een pijl op het voetstuk) in het bakje aangegeven maximum niveau.


4 Voeg daarna enkele druppels essentiële olie of een mengsel voor verstuiving van Puressentiel toe: over het algemeen 1 druppel voor 10 ml water.


5 Plaats het deksel terug en let er daarbij op dat de inkeping goed boven de 2 bedieningsknoppen van het voetstuk geplaatst wordt.


6 Steek de aansluiting van de adapter in de DC-jack ingang onder de verspreider en steek de stekker van de adapter in een stopcontact.


7 Maak het waterreservoir leeg door dit aan de kant van de ultrasone chip (tegenover de luchtuitlaat) schuin te houden, zodra het verstuiven klaar is.


Werking
A. Continue verstuiving/ Modus ON
Druk een keer op de linker knop van de verspreider controlelampje werking LED-stand A.
- De continue verstuiving is geactiveerd (verbruik 13 tot 17 ml per uur).
- De verstuiving stopt automatisch (tot 14 uur) wanneer het waterniveau onvoldoende is geworden, waarbij de drie LEDs gelijktijdig 60 seconden knipperen om aan te geven dat het reservoir leeg is.

B. Afwisselende verstuiving
Druk na het activeren van de modus ON nogmaals op de linker knop van de verspreider controlelampje werking LED-stand B.
- De afwisselende verstuiving is geactiveerd: de verspreider werkt 15 seconden en stopt vervolgens 15 seconden.
- De verstuiving stopt automatisch (tot 28 uur) wanneer het waterniveau onvoldoende is geworden, waarbij de drie LEDs gelijktijdig 60 seconden knipperen om aan te geven dat het reservoir leeg is.

C. Verstuiving met geprogrammeerde uitschakeling na 1 uur Druk, na de modus ON (linker knop) geactiveerd te hebben en uw verstuivingstype (continu of afwisselend) gekozen te hebben, een keer op de rechter knop van de verspreider controlelampje werking LED stand C.
- De verspreider werkt 60 minuten, alvorens automatisch uit te schakelen.
Om de verstuivingswijze met timer te verlaten, drukt u nogmaals op de rechter knop:
- De verstuiving stopt automatisch wanneer het waterniveau onvoldoende is geworden, waarbij de drie LEDs gelijktijdig 60 seconden knipperen om aan te geven dat het reservoir leeg is.

Uitschakeling
Druk 2 keer op de linker knop in geval van continue verstuiving en 1 keer in geval van afwisselende verstuiving: laat u leiden door de controlelampjes van de werking (zie het gedeelte “Controlelampjes werking LEDs”).

Controlelampjes werking LEDs 10
Aan de hand van de verschillende controlelampjes van de werking van de LEDs kunt u weten in welke werkingswijze u zich bevindt:
- linker LED: Continue verstuiving(A)
- middelste LED: Afwisselende verstuiving (B)
- rechter LED: Verstuiving met geprogrammeerde uitschakeling na 1 uur (C)
- LEDs die knipperen: Reservoir is leeg (D)

Reiniging en onderhoud
Volg, om optimaal van de voordelen van uw verspreider gebruik te maken en pech aan het apparaat te vermijden, de onderhoudsinstructies aandachtig op. Als deze instructies niet goed worden nageleefd, kan de verspreider beschadigd worden.
1. Dagelijks onderhoud
Controleer of de verspreider uit staat en haal de stekker uit het stopcontact alvorens deze te reinigen.
Verwijder het deksel. Maak het waterreservoir leeg en zorg dat het water niet via de luchtuitlaat wegloopt; spoel de binnenzijde van het reservoir zorgvuldig schoon met helder water, om al het resterende vuil te verwijderen. Droog het geheel daarna af met een zachte doek. Vul het waterreservoir volgens de stappen van de “Gebruiksaanwijzing”.
2. Wekelijks onderhoudt
Herhaal de stappen van het “dagelijks onderhoud”. Vul het reservoir met een kleine hoeveelheid met water aangelengde witte azijn en wacht 15 min en verwijder daarna voorzichtig met een wattenstaafje al het vuil uit het reservoir en op het ultrasone chip op de bodem van het reservoir, waarbij u goed uitkijkt dat u deze niet bekrast. Verwijder daarna de witte azijn, spoel de binnenzijde van het reservoir zorgvuldig met helder water en droog het reservoir af met een zachte doek.
3. Voorzorgsmaatregelen bij onderhoud
Gebruik geen zeep, schurende schoonmaakmiddelen, reinigingsmiddelen, wasbenzine, glasreinigers, meubelwas, thinner of enig ander product waarvan het resultaat van de verdamping giftig zou kunnen zijn voor het reinigen van de verspreider.

Voorzorgsmaatregelen:
- Verstuif geen essentiële oliën in aanwezigheid van kinderen jonger dan 7 jaar zonder het advies van een gezondheidsspecialist te hebben ingewonnen (tenzij toestemming hiervoor op het product vermeld staat). Na het einde van de verstuiving uw kind pas na een 1/2 uur terug in de kamer laten.
- Sta kinderen niet toe met het apparaat te spelen.
- Gebruik geen essentiële oliën waarvan het gebruik door middel van verstuiving wordt afgeraden. Gebruik geen parfums of synthetische stoffen die de verspreider onherstelbaar zouden kunnen beschadigen. Sommige essentiële oliën worden niet aanbevolen voor verstuiving, neem contact op met uw apotheker voor advies. Controleer steeds de voorzorgsmaatregelen voordat u ze voor verstuiving gebruikt.
- Het apparaat mag alleen gebruikt worden met het met het apparaat meegeleverde netsnoer.
- Gebruik van andere stoffen kan een toxisch gevaar of brandgevaar opleveren.
- De reiniging en het onderhoud door de gebruiker mogen niet door kinderen uitgevoerd worden.
- Het apparaat mag alleen gebruikt worden met het met het apparaat meegeleverd netsnoer.
- Controleer voor het aansluiten van het apparaat of de beschikbare elektrische spanning overeenkomt met die van het apparaat. Plaats het netsnoer nooit onder een mat of in de buurt van een warmtebron: radiator, gasfornuis of verwarming.
- Gebruik het apparaat niet als het netsnoer beschadigd is, als het stopcontact waarop u het apparaat heeft aangesloten beschadigd is, als het apparaat defecten vertoont of als dit gevallen of beschadigd is.
- Haal de stekker van de verspreider uit het stopcontact tijdens het bijvullen of reinigen van het reservoir.
- Giet koud water in het hiervoor bedoelde waterreservoir.
- Richt de stoomuitgang niet rechtstreeks op een muur.
- Verplaats de verspreider niet of probeer deze niet te legen wanneer deze werkt. Schakel hem uit en haal de stekker uit het stopcontact, alvorens de verspreider te legen of te verplaatsen.
- Leeg het reservoir wanneer het apparaat niet in gebruik is.
- Laat nooit water in het reservoir achter wanneer het apparaat niet gebruikt wordt. Leeg en reinig het apparaat voordat u dit voor lange tijd opbergt. Reinig het apparaat voordat u het opnieuw gaat gebruiken.
- Verwijder het deksel niet en bedek de verspreider niet wanneer het apparaat aan staat.
- Leeg het reservoir en vul het opnieuw om de drie dagen. Reinig het reservoir, alvorens dit te vullen. Verwijder kalkaanslag, neerslag of vuil op de wanden van het reservoir of op de inwendige oppervlakken en neem al deze oppervlakken af.
- Demonteer het apparaat niet en probeer het niet te repareren in geval van storing. Dan wordt de garantie ongeldig. Alleen fabriekstechnici mogen het apparaat demonteren of repareren (zie contractuele garantie).
- Blokkeer de luchtinlaat of -uitlaat niet.
- Houd de verspreider nooit onder de kraan of dompel het niet onder in een vloeistof.
- Zie voor de gedetailleerde informatie over het vullen, het reinigen en het ontkalken de paragraaf
“Onderhoud”.
- Dit apparaat mag niet gebruikt worden door personen (kinderen inbegrepen) met beperkte fysieke, zintuiglijke of mentale capaciteiten of met een gebrek aan ervaring of kennis, tenzij ze onder toezicht staan van een voor hun veiligheid verantwoordelijke persoon of onderricht zijn in het gebruik van het apparaat.
- Een hoog vochtgehalte kan bijdragen aan de ontwikkeling van biologische organismen in het milieu.
- Waarschuwing: In het water of in de omgeving waar het apparaat gebruikt of bewaard wordt kunnen micro-organismen aanwezig zijn en deze kunnen zich in het waterreservoir ontwikkelen of in de lucht verspreid worden, wat ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengt, indien niet om de 3 dagen het water ververst wordt en het reservoir gereinigd wordt.

Inhoud:
1 stuk
Kenmerken:
Merk Puressentiel
Categorie Verstuivers van essentiële olie
Reviews 5/5 (2 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(2 reviews)

Gemiddelde score

5,0 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

100%
0%
0%
0%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
lieve >65 jaar
is goed .vooral de kortingprijs stond mij bijzonder aan.