Push Braces Care Polsbrace Links Maat 3 Stuk 1

van Push Braces
Push Braces Care Polsbrace Links Maat 3 Stuk 1
Klantenbonus
0,2  €
42,90
-6%
Voordeel
40,22 
(
40,22 
/stuk
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 69 aankoop)


Beschrijving

Het stabiliteitsgevoel in het gewricht wordt verbeterd dankzij de compressie.

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Verantwoord door medici en wetenschappers
Push Care producten bieden oplossingen wanneer u door een blessure of aandoening wordt beperkt in uw bewegingsvrijheid.
Uw nieuwe polsbrace is een Push care product en wordt gekenmerkt door een hoge mate van effectiviteit, comfort en kwaliteit. De Push Care Polsbrace garandeert pijnverlichting en een verbeterd stabiliteitsgevoel door middel van instelbare druk.
Push Care producten zijn innovatief en worden met zorg voor u gemaakt. Dit met het oog op maximale zekerheid en een zorgeloos gebruik.

De Push Care Polsbrace biedt compressie rond het polsgewricht, waardoor het stabiliteitsgevoel in het gewricht wordt verbeterd. Deze compressie kan naar eigen behoefte worden ingesteld. Het polsgewricht wordt niet geïmmobiliseerd, waardoor voldoende bewegingsvrijheid wordt behouden om activiteiten uit te voeren. De handpalm is vrijgelaten waardoor een goede grip behouden blijft. Rond het ulnaire gebied van de pols is een comfortzone aangebracht door middel van gepolsterd materiaal.

Sympress Technologie
De brace is gemaakt van Sympress, een hoogkwalitatief comfortabel materiaal. Het product voelt zacht aan en biedt de gebruiker een comfortabel en beschermd gevoel. De Push Care Polsbrace is eenvoudig aan te leggen en kan zonder problemen gewassen worden.
Maat 3 - 17-19 cm

Indicaties:
Voor het polsgewricht
Bij belastend polsgebruik
Bij lichte restinstabiliteit, lichte distorsies, lichte overbelasting klachten in het polsgewricht, lichte overbelasting klachten van de polsextensoren, artrose van pols en handwortel, lichte reumatische klachten

Gebruiksaanwijzing:
Aanmeten en aanleggen:
De polsbrace is verkrijgbaar in vier maten. Meet de omtrek van de pols zoals aangegeven in de tekening op de verpakking. In de tabel op de verpakking vindt u de juiste bracemaat behorende bij uw polsomtrek.

1. De juiste aanlegvolgorde wordt bepaald door de oplopende molecuulsymbolen op de brace. Schuif de basis om de hand tot deze aansluit op de duim. Sluit de eerste sluiting rond de pols.2. Wikkel de lange band rondom de pols, zodat de juiste compressie op het polsgewricht wordt geboden.3. Sluit het klittenband.Onderhoudsvoorschrift:
De brace kan gewassen worden bij maximaal 30°C, fijne was of handwas. Gebruik tijdens het wassen geen bleekwater.
De brace mag licht gecentrifugeerd worden: hang de brace daarna in de open lucht te drogen (niet bij de verwarming of in een droogtrommel).
Voor een lange levensduur is het belangrijk uw brace na gebruik, indien nodig, eerst te laten drogen, alvorens deze op te bergen.

Voorzorgsmaatregelen:
Raadpleeg de vakspecialist indien het product individuele aanpassingen vereist.
Voor een juist gebruik van uw Push Brace kan een diagnose door een arts of therapeut noodzakelijk zijn.
Bij een slechte doorbloeding van de ledematen kan een brace tot stuwing leiden. Leg de brace aanvankelijk niet te strak aan.
Pijn is altijd een waarschuwingsteken. Bij aanhoudende pijn of verergering van de klachten is het raadzaam uw behandelend arts of therapeut te raadplegen.
Voor een optimale functie is een juiste maatkeuze essentieel. Past u daarom vóór aankoop uw brace om de maat te controleren.
Controleer vóór elk gebruik van uw Push brace of er geen slijtage of veroudering aan onderdelen of stiknaden waarneembaar is. Een optimale functie van uw Push brace is alleen gewaarborgd indien het product volledig intact is.

Inhoud:
1 stuk
Kenmerken:
Merk Push Braces
Categorie Orthopedie
Reviews 5/5 (1 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(1 reviews)

Gemiddelde score

5,0 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

100%
0%
0%
0%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans