1.600.000 tevreden klanten
FR / NL
Home > Eerste hulp - Thuiszorg > Orthopedie > Push Braces Ortho Aequi Enkelbrace Links Maat 2 Stuk 1

Push Braces Ortho Aequi Enkelbrace Links Maat 2 Stuk 1

Push Braces Ortho Aequi Enkelbrace Links Maat 2 Stuk 1
Een goede balans biedt tussen krachtige mechanische ondersteuning en draagcomfort.
95,04 

Tijdelijk niet beschikbaar
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Beschrijving

Push Braces Ortho Aequi Enkelbrace Links Maat 2 Stuk 1

Eigenschappen:
Verantwoord door medici en wetenschappers
Push Ortho producten bieden oplossingen bij een aandoening of verminderde functie van het bewegingsapparaat.
Uw nieuwe enkelorthese is een Push Ortho product en wordt gekenmerkt door een hoge mate van effectiviteit, comfort en kwaliteit. De Push Aequi garandeert een verbeterde stabiliteit en verlicht eventuele pijn. De fysieke belastbaarheid wordt hierdoor vergroot. Mechanische steun, instelbare druk en een goed positiebehoud staan hiervoor aan de basis.
Push Ortho producten zijn innovatief en worden met zorg voor u gemaakt. Dit met het oog op maximale zekerheid en meer bewegingsvrijheid. In het belang van een tevreden gebruik.

De Push Ortho Enkelbrace Aequi is een efficiënte enkelorthese die een goede balans biedt tussen krachtige mechanische ondersteuning van de instabiele enkel en draagcomfort. De rigide ondersteuning bevindt zich uitsluitend aan de mediale zijde van de enkel en heeft een uitsparing aan de malleolus. De laterale zijde is gemaakt van voorgevormd schuim, dat zich eenvoudig aanpast aan de individuele vorm van de enkel. De brace wordt gesloten door een diagonale band. De elastische banden brengen druk aan rond de enkel.

De Push Aequi is inzetbaar bij functionele behandeling van enkelletsel en voor langdurig gebruik bij chronische instabiliteit. De inversie/ eversie beweging (naar buiten en binnen kantelen van de voet) wordt beperkt, terwijl plantaire dorsaal flexie (buigen en strekken) in voldoende mate vrij gelaten wordt, waardoor geen hinder bij het afrollen van de voet ondervonden wordt. De Push Aequi wordt over de sok gedragen. Optimale stabilisatie wordt gerealiseerd wanneer de brace in een gesloten (veter)schoen gedragen wordt.
Maat 2 - 31-34 cm

Indicaties:
Voor de enkel
Bij artrose met instabiliteit zonder vochtvorming
Bij ernstige (rest)instabiliteit (bij zware belasting)
Voor de secundaire preventie van een enkelbandlaesie (bij zware belasting zonder vochtvorming)
Voor de behandeling van acute laterale enkelbandlaesies en de nabehandeling van conservatief of operatief behandelde enkelfracturen

Gebruiksaanwijzing:
Aanleggen:
De klittenbandsluitingen zijn gemerkt met symbolen. Deze helpen u het klittenband in de juiste volgorde te sluiten.
De Push Aequi wordt over de sok gedragen.
Plaats de orthese om de voet. De versteviging zit aan de binnenzijde van de voet. Leg de lange banden naar de zijkanten.
Sluit de diagonale band.Neem de elastische band aan de buitenzijde van de voet. Haal hem schuin over de wreef, wikkel hern net boven de hak rond het onderbeen en klit hem vast.Neem tot slot de elastische band aan de binnenzijde van de voet. Haal hem schuin over de wreef, wikkel hem boven de eerste band rond het onderbeen en zet hem vast.Onderhoudsvoorschrift:
Sluit de klittenbanden voor het wassen ter bescherming van de brace en ander wasgoed.
De brace kan gewassen worden bij maximaal 30°C, fijne was of handwas. Gebruik tijdens het wassen geen bleekwater.
De brace mag licht gecentrifugeerd worden: hang de brace daarna in de open lucht te drogen (niet bij de verwarming of in een droogtrommel).
Voor een lange levensduur is het belangrijk uw brace na gebruik, indien nodig, eerst te laten drogen, alvorens deze op te bergen.

Voorzorgsmaatregelen:
Bij een slechte doorbloeding van de ledematen kan een orthese tot stuwing leiden. Leg de brace aanvankelijk niet te strak aan.
Pijn is altijd een waarschuwingsteken. Bij aanhoudende pijn of verergering van de klachten is het raadzaam uw behandelend arts of therapeut te raadplegen.
Voor een juist gebruik van de Push Aequi enkelorthese is een juiste diagnose van de aanleiding van de pijnklachten of de instabiliteit noodzakelijk. Raadpleeg dus altijd eerst een huisarts, een fysiotherapeut of een specialist, alvorens de orthese toe te passen.
Voor het goed functioneren van de orthese is het van belang dat:
- het wasvoorschrift gevolgd wordt;
- het elastische materiaal nog rekbaar is;
- het klittenband nog hecht;
- er geen grote beschadigingen zijn (scheuren, losse naden);
- de orthese niet blootgesteld wordt aan temperaturen boven de 70° C.

Inhoud:
1 stuk
Kenmerken:
Merk Push Braces
Categorie Orthopedie, Push Braces ortho, Enkelbandage, Voetorthese, Bandage
Prijs 95,04 €
Gewicht 211 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product.
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten
Annuleren