QNT Care Men's Multivitaminen Voedingssupplement 60 Capsules

van QNT
QNT Care Men's Multivitaminen Voedingssupplement 60 Capsules
Klantenbonus
0,15  €
17,00
-10%
Voordeel
15,30 
(
0,26 
/stuk
)
+
Op voorraad!
gratis levering Bij aankoop van minstens 3 producten

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 69 aankoop)


Beschrijving

Ontworpen om de hoeveelheden te bevatten die u nodig hebt om te tanken

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Men’s is een multi-vitamine en multi-minerale voedingssupplement. De sterke samenstelling van 12 vitaminen en 7 mineralen zal u toelaten om uzelf te vullen met vitaliteit en te genieten van een optimale vorm gedurende de dag

Vitaminen en mineralen zijn essentiële voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft om gezond te functioneren. Het verwerven van alle voedingswaarden van vitaminen en mineralen in een dag is soms ingewikkeld. Ondanks een gezonde en evenwichtige voeding, zou het soms nodig zijn om astronomische hoeveelheden voedsel te eten om alle aanbevolen voedingswaarden van vitaminen en mineralen te verkrijgen. De voedingssupplementformule voor heren is ontwikkeld om de hoeveelheden te bevatten die u nodig hebt om bij te tanken. Men’s supplement bevat een complex dat alle vitaminen en mineralen samenbrengt die nuttig zijn om u een natuurlijke boost te geven. De formule is ideaal om elke dag volluit te leven. Het nemen van Men’s helpt u niet alleen uzelf en uw immuunsysteem te versterken, maar helpt u ook met de bestrijding van oxidatieve stress.

De optimale vitamine- en mineralensamenstelling bij Men’s zal verschillende grote effecten hebben op het lichaam. Door het invullen van de hiaten in het dagelijkse dieet, zal dit voedingssupplement u helpen met het versterken van uw immuunsysteem. Gedurende de dag beschermt het lichaam, het lichaam tegen bacteriën en virussen die van buitenaf afkomstig zijn. Onvoldoende inname van vitaminen en mineralen kan het immuunsysteem beïnvloeden en verzwakken. Men’s componenten bieden een significante input om het immuunsysteem op niveau te houden en de kracht om, om te gaan met externe aanvallen.

Het Men’s supplement met een hoog vitamine-en mineraalgehalte zal ook fungeren als een antioxidant. Het zal de cellen van het lichaam beschermen tegen oxidatieve stress. Daarmee beperkt het de schadelijke effecten van vrije radicalen en andere externe agressies. Men’s componenten zullen helpen met het versterken van onze lichaamscellen. Alle voordelen van Men’s zullen een boost geven aan het lichaam. Dit supplement bevat ook ginseng, waarvan de eigenschappen kunnen helpen mannen hun viriliteit te herwinnen en hun fysieke prestaties te verbeteren. Ginseng helpt om het lichaam een tonus te geven, het verbeteren van het uithoudingsvermogen en vermoeidheid te bestrijden. Dankzij de voordelen van dit supplement op het lichaam, zult u in staat zijn om te schitteren.

Indicaties:
- Voor mannen
- Voor het immuunsysteem

Samenstelling:
Capsule: E464/E407/E508, gehydrolyseerd rijstmeel, ascorbinezuur, nicotinamide, zinkcitraat, ferrofumaraat, gemodificeerd zetmeel, Dl-alfa-tocoferylacetaat, maltodextrine, droog extract van panax-ginsengwortel (Panax ginseng), siberische ginsengwortel droog extract (Eleutherococcus senticosus), D-calciumpantothenaat, koperbisglycinaat, antiklontermiddelen: E470b/E551, mangaanbisglycinaat, pyridoxine HCL, water, riboflavine, thiaminemononitraat, draagstof: E414, chroompicolinaat, D-retinylacetaat, maïsolie (Zea Mays), sucrose, zetmeel, foliumzuur, kaliumjodide, natriumseleniet, D-biotine, cholecalciferol, vitamine B12

Nutritionele analyse:
Vitamine A *150% 1200μg
Vitamine D3 *150% 7,5μg
Vitamine E *250% 30mg
Vitamine C *100% 80mg
Vitamine B1 *382% 4,2mg
Vitamine B2 *343% 4,8mg
Vitamine B3 *338% 54mg
Vitamine B6 *429% 6mg
Vitamine B9 *200% 400μg
Vitamine B12 *120% 3μg
Biotine *300% 150μg
Vitamine B5 *250% 15mg
Iron *100% 14mg
Zinc *150% 14mg
Copper *165% 1,65mg
Manganese *50% 1mg
Selenium *181% 100μg
Chromium *250% 100μg
Odide *150% 225μg
Panax Ginseng 20mg
Siberian Ginseng 20mg
*Voedingswaardereferenties

Gebruiksaanwijzing:
1 capsule/ dag.

Inhoud:
60 capsules
Kenmerken:
Merk QNT
Categorie Multivitamines - Vermoeidheid, Mannen
Reviews 0/5 (0 reviews)

Tekst verminderen