QNT Sugar Stop Gezonde Glucosespiegel Vegan 90 Capsules

van QNT

Ideale partner voor het normaal handhaven van de bloedsuikerspiegel

(0)
Aan mijn Favorieten toevoegen
20,70 
(
0,23 
/ stuk
)
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Het Sugar Stop voedingssupplement is de ideale partner voor het normaal handhaven van de bloedsuikerspiegel. De actieve ingrediënten van de ingrediënten helpen de absorptie van koolhydraten te controleren. Door te helpen bij het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel, helpt Sugar Stop vetopslag verminderen in het lichaam. Dit voedingssupplement resulteert in trapsgewijze reacties die gunstig zijn voor het behoud van een gezond organisme. Niet alleen zal het de normale bloedsuikerspiegel handhaven, maar het zal ook helpen met het voorkomen van vetopbouw.

Sugar Stop bevat natuurlijke activa die fungeren als echte suikersensoren. Door het verminderen van de absorptie van koolhydraten, vermijdt dit voedingssupplement hun opslag in het lichaam en presenteert zich als de optimale medeplichtige in de context van gewichtsverlies. Dit laatste wordt ook begunstigd door de actie en het gehalte van Sugar Stop componenten die een afname van snacking cravings stimuleren.

Suiker Stop een bloedglucose regulator:
Sugar Stop's formule is ontworpen om op te treden als een suikerblokker om een normale bloedsuikerspiegel te handhaven. Deze goede regulering van de bloedsuikerspiegel gebeurt met name via insuline. Deze laatste laat de cellen glucose invoeren om energie te produceren. Wanneer het lichaam geconfronteerd wordt met te veel suiker, behoudt deze het, waardoor een piek in insuline voorkomt. De overtollige glucosevoorraad in het bloed wordt vervolgens omgezet in triglyceriden, een vetcomponent. Sugar Stop zal helpen met de optimale effectiviteit van insuline in het lichaam om de normale bloedsuikerspiegel te handhaven. Bovendien, wanneer de bloedsuikerspiegel goed gereguleerd is, neemt de drang naar snoep af. Gewichtstoename is vaak gekoppeld aan suikerhoudende voedingsmiddelen, dus Sugar Stop is de bondgenoot die u helpt omgaan met het hunkeren naar onaangekondigde suikers.

Sugar Stop bevordert vetmetabolisme:
Sugar Stop voedingssupplement bevat chroom, een ultra-effectief spoorelement. Chroom is een cofactor van insuline, de werking ervan helpt ook om de komst van suiker in het bloed te controleren en het niveau ervan op een normaal niveau te stabiliseren. Helaas kan het lichaam weerstand tegen insuline creëren, wat een chroomtekort creëerd wordt. De suikers worden dan niet verbruikt door het lichaam en deze zullen daarom omgezet worden in lipiden en nadien opgeslagen worden in vetten. Sugar Stop bevat een hoog chroomgehalte dat deze actie voorkomt wanneer er een tekort ontstaat. Dit voedingssupplement dient als suiker sensor en voorkomt een verhoging van de glucoseniveaus die de vetvoorraad beïnvloeden.

Sugar Stop voor een betere gewichtsondersteuning:
Insulineresistentie kan lipiden aanmoedigen om zich aan de buik te hechten. Deze reactie kan leiden tot overgewicht als gevolg van overstocking van lipiden. Eiwitsynthese en dus het behoud van magere massa kan ook worden beïnvloed door de verzwakte insuline. Het Sugar Stop supplement helpt bij het handhaven van de werking van insuline en dus om deze ongemakken te voorkomen. Het zal helpen met het activeren van het proces van waarbij vet en suiker in energie worden omgezet, dit door zijn rol als een stimulerend middel in de eiwitsynthese. Het zal dan het energieverbruik bevorderen voor de basisfuncties van het metabolisme. Dit, door het stimuleren van de verbranding van calorieën, dit voedingssupplement helpt om onze magere massa te verhogen en een correct gewicht te behouden.

Ingrediënten die in symbiose werken om suikers te blokkeren:
Naast chroom, waarvan de belangrijkste troef het handhaven van de bloedsuikerspiegel is, is Sugar Stop opgebouwd uit drie andere ingrediënten die haar werking in het lichaam zal ondersteunen. Onze formule bevat witte bonen extracten waarvan de voordelen de effecten van Sugar Stop ondersteunen. De toevoeging van witte bonen olwille verschillende redenen. Het zijn een vezelrijke peulvruchten dat het koolhydraatmetabolisme verhoogt en daarom helpt om overtollig vet te verminderen. Witte bonen extract kan helpen met het neutraliseren van koolhydraten door het beperken van alfa-amylases,dit zijn enzymen die zetmeel omzetten in suiker. Dit witte bonen extract eigenschap kan helpen om gewicht te verliezen. Alsook laag in calorieën, bestrijdt deze eiwitbron de slechte cholesterol.

Voordelen:
- Behoud van de normale bloedsuikerspiegel
- Helpt het gewicht te beheersen
- Verhoogt het koolhydraatmetabolisme

Indicaties:
- Voor normale bloedsuikerspiegel

Inhoud:
90 capsules
Kenmerken:
Merk QNT
Categorie Vermindert zin in zoetigheden, Voedingstherapie - Vitaliteit
Prijs 20,70 
Gewicht 238 gr