> > > Iodex Buccaal Oplossing Fles 200ml

Iodex Buccaal Oplossing Fles 200ml

van QUALIPHAR
Iodex Buccaal Oplossing Fles 200ml
4,85
Aantal In voorraad!
Toevoegen aan winkelwagentje
Besteld voor 12u,
morgen bij u geleverd
(of in 24h in afhaalpunt)
Beschrijving
Eigenschappen:
Iodex buccaal is een ontsmettingsmiddel voor uitwendig en lokaal gebruik in mond en keelholte, het is werkzaam tegen bacteriën, virussen en schimmels.
Iodex buccaal wordt toegepast voor behandeling van de symptomen bij aandoeningen van mond en keelholte veroorzaakt door bacteriën, schimmels of virussen: ontstekingen van de mond, de tong, het tandvlees en de amandelen en voor tandheelkundige verzorging na het trekken van een tand of bij tandplak.

Indicaties:
Voor verzorging na het trekken van een tand of bij tandplak

Samenstelling:
Polyvidon-jood 10 mg/ g, citroenzuur monohydraat, dinatriumfosfaat dihydraat, natriumsaccharine, menthol, eucalyptol, glycerol, ethanol, gezuiverd water

Gebruiksaanwijzing:
Mondbad: de mond gedurende een halve minuut spoelen met een eetlepel van de pure oplossing of van een oplossing, verdund met de helft water. Twee tot drie maal per dag herhalen.

Gorgelen: twee tot driemaal per dag gedurende een halve minuut gorgelen met een eetlepel van de pure oplossing of van een oplossing, verdund met de helft water.

Aanstippen: de letsels twee- tot driemaal per dag aanstippen met een stukje gaas, een propje watten, of een wattenstaafje, gedrenkt in de onverdunde oplossing.

Voorzorgsmaatregelen:
Iodex buccaal mag niet ingeslikt worden.
Contact met ogen en kleding moet vermeden worden.
Iodex buccaal mag niet gebruikt worden gedurende lange tijd.
Iodex buccaal kan testen van de schildklier beïnvloeden. Verwittig bij gebruik van Iodex buccaal uw arts in geval van onderzoek van de schildklier.
Iodex buccaal mag niet gemengd worden met andere producten voor de mond
Iodex buccaal niet gebruiken bij kinderen jonger dan 2,5 jaar (30 maanden).
Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Inhoud:
Fles 200 ml
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.
Volg Newpharma!