Q10-Quatral Weerstand En Energie 1 Maand 2x28 Capsules

van Quatral

Q10 + vit. A, C, E, selenium en zink, optimaliseert het immuunsysteem en vermindert de vermoeidheid.

  Aan mijn Favorieten toevoegen
22,45 
(
0,80 
/stuk
)
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Q10-Quatral bevat twee capsules: enerzijds een capsule Coënzym Q10 en anderzijds een capsule Quatral met vitamines A (β-caroteen), C, E, seleen en zink.
Elke cel in ons lichaam heeft, om optimaal te functioneren, immers nood aan deze stoffen en bevordert op die manier in hoge mate de levenskwaliteit.
Het coënzym Q10 (of ubiquinon) is een stof die in hoge mate op vitaminen lijkt. Het organisme kan er volgens behoefte van produceren. Met het ouder worden gaat het organisme er echter steeds minder van aanmaken. Bovendien hebben vorsers vastgesteld dat het gebruik van bepaalde geneesmiddelen kan leiden tot een tekort aan coënzym Q10.
Veel vitamines, mineralen en oligo-elementen zijn betrokken bij de afweermechanismen van het lichaam, sommige zijn meer waard dan anderen. Dit is met name het geval voor vitamine C, vitamine A (β-caroteen), seleen en zink die bijdragen tot de normale werking van het immuunsysteem terwijl vitamine C voorts ook bijdraagt tot een normaal energiek metabolisme en tot een vermindering van vermoeidheid.
Het moet ook vermeld worden dat vitamine E bijdraagt tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
Vitamine E, vitamine C, vitamine A (β-caroteen), seleen en zink zijn voedingsstoffen die het lichaam helpen zichzelf te verdedigen.

De cellen van het menselijk lichaam vormen dagelijks een hoeveelheid vrije radicalen.
Bovendien wordt de productie van vrije radicalen verhoogd en/ of versneld door onder andere tabak, alcohol, onevenwichtige of vetrijke voeding, tijdelijke stress, intensieve sportbeoefening, luchtverontreiniging, UV-stralen en veroudering.
Vrije radicalen hebben enerzijds een fysiologische functie, anderzijds beschadigen zij de cellen in het lichaam indien ze in overmaat aanwezig zijn. Zo staan zij in voor het ontstaan van verouderingsverschijnselen alsook een versnelling van de oxidatie van het LDL-cholesterol.

Een voeding die voldoende seleen, vitamine C, vitamine E en zink bevat, laat het lichaam toe beter weerstand te bieden tegen deze aanvallen, welke zeer vermoeiend zijn voor het organisme, omdat deze vitaminen en mineralen bijdragen tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
Het kan onze voeding soms aan bepaalde levensbelangrijke stoffen (zoals seleen en zink) ontbreken.
Onder bepaalde omstandigheden heeft het organisme ook nood aan extra antioxiderende vitamines (rokers hebben meer behoefte aan vitamine C dan niet-rokers), seleen, zink evenals bepaalde enzymen zoals het coënzym Q10.
Het is onder alle omstandigheden bijzonder moeilijk om de aanbevolen hoeveelheden spoorelementen of vitamines te berekenen, vooral wanneer het om heel kleine doseringen gaat, bijvoorbeeld 15 mg zink of nog minder: 0,100 mg seleen (1/ 10.000ste van een gram).
Q10-Quatral maakt de berekening voor u:
- Natriumseleniet is één van de voornaamste bronnen van seleen. Natriumseleniet maakt het mogelijk seleen precies te doseren en staat tevens garant voor een hoge opname door het organisme.
- De doses vitamine E, vitamine C, vitamine A (β-caroteen) en zink in Q10-Quatral beantwoorden aan de recentste voedingsaanbevelingen voor België.

Samenstelling:
Q10:
Plantaardige oliën, soja-lecithine, coënzym Q10 (ubiquinon 100 mg), gelatine, water, kleurstoffen: ijzeroxide (E172), titaandioxide (E171)

Nutritionele analyse:
/capsule
Coënzym Q10 (ubiquinon)    100mg

Quatral:
Ascorbinezuur (vitamine C), zinkgluconaat, gelatine, alfa-tocoferyl acetaat (vitamine E); vulstof: lactose; beta-caroteen (vitamine A); antiklontermiddelen: maïszetmeel, magnesiumstearaat; kleurstoffen: titaanoxide (E171), ijzeroxide (E172); natriumseleniet (seleen)

Nutritionele analyse:
/capsule    %RI*
Vitamine C    120mg 150%
Zink 15mg 150%
Vitamine E 25mg 208%
Vitamine A 1.000μg 125%
Seleen 100,5μg 183%
*RI = Referentie-Inname

Gebruiksaanwijzing:
De aanbevolen dagelijkse dosis is 1 bruine capsule Q10 en 1 gele capsule Quatral, in te nemen met water, bij voorkeur na de maaltijd.
Start de kuur op de dag die op de blister staat vermeld.
Indien u bijvoorbeeld Q10-Quatral voor de eerste keer neemt op woensdag, neemt u de capsule uit de blisterverpakking waarop "wo" ("wo" staat voor woensdag) staat vermeld.
Ga zo door voor elke dag van de week en voor elke blister uit de verpakking.

Voorzorgsmaatregelen:
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Buiten het bereik van kinderen houden.

Inhoud:
2 x 28 capsules

Kenmerken:
Merk Quatral
Categorie Coenzyme Q10, Vitamines - Energie
Prijs 24,95
Reviews 4.6/5 (221 reviews)
4,6
221 reviews
5 sterren
(147)
4 sterren
(69)
3 sterren
(4)
2 sterren
(1)
1 sterren
(0)
Alle beoordelingen voor Q10-Quatral Weerstand En Energie 1 Maand 2x28 Capsules zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Jos
22/04/2022
Zeer goed product. helpt zeer goed en houd je lichaam in evenwicht.
  0 0   Gemeld!
RUDY
28/03/2022
sinds het gebruik van cholesterolverlagende medicatie neem ik ook een supplement van Q10 om spierlast te voorkomen, en dat werkt.
  0 0   Gemeld!
Sonja
10/02/2022
extra boost voor oudere personen of verzwakte immuniteit na ziekte
  0 0   Gemeld!
May
18/01/2022
In voorjaar en najaar een kuur met Q10 geeft mij een boost
  0 0   Gemeld!
maria
11/01/2022
Heb dit product al menigmaal aangeraden aan vriendinnen om aan te sterken als ze in een dipje zitten
  0 0   Gemeld!
May
01/08/2021
Volg in het voorjaar een kuur om de batterijen weer op te laten. Omwille van een stresserende en vermoeiende periode nu enkele weken extra
  0 0   Gemeld!
Carine
15/04/2021
voor mijn moeder besteld. Al jaren dat ze dit neemt. Ze is 90 jaar en is uitstekend goed. Dit heeft er ook zeker voor geholpen
  0 0   Gemeld!
Rita
17/03/2021
Helpt zeer goed bij vermoeidheid, werkt snel. Is een aanrader
  0 0   Gemeld!
Marie Louise
09/11/2020
5 jaar geleden heb ik longkanker gehad, en werd mijn linkerlong verwijderd. Nadien chemo gekregen. De huisarts had dit product aangeraden om het immuun systeem te versterken en meer energie te bekomen
  0 0   Gemeld!
Noella
17/11/2019
Aanbevolen door huisarts dus zal het eel zijn errking hebben vermoedelijk
  0 0   Gemeld!