Q10-Quatral Weerstand En Energie Promopack 1 Maand + 1 Week Gratis 2 x (28+7) Capsules

van Quatral

Q10 + vit. A, C, E, selenium en zink, optimaliseert het immuunsysteem en vermindert de vermoeidheid.

(1)
  Aan mijn Favorieten toevoegen
18,70 
(
0,27 
/ stuk
)
gratis levering Bij aankoop van minstens 3 producten
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Q10-Quatral bevat twee capsules: enerzijds een capsule Coënzym Q10 en anderzijds een capsule Quatral met vitamines A (β-caroteen), C, E, seleen en zink. Elke cel in ons lichaam heeft, om optimaal te functioneren, immers nood aan deze stoffen en bevordert op die manier in hoge mate de levenskwaliteit.

Het Coënzym Q10 (of ubiquinon) is een stof die in hoge mate op vitaminen lijkt. Het organisme kan er volgens behoefte van produceren. Met het ouder worden gaat het organisme er echter steeds minder van aanmaken. Bovendien hebben vorsers vastgesteld dat het gebruik van bepaalde geneesmiddelen kan leiden tot een tekort aan Coënzym Q10.

Veel vitamines, mineralen en oligo-elementen zijn betrokken bij de afweermechanismen van het lichaam, sommige zijn meer waard dan anderen. Dit is met name het geval voor vitamine C, vitamine A (β-caroteen), seleen en zink die bijdragen tot de normale werking van het immuunsysteem terwijl vitamine C voorts ook bijdraagt tot een normaal energiek metabolisme en tot een vermindering van vermoeidheid. Het moet ook vermeld worden dat vitamine E bijdraagt tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
Vitamine E, vitamine C, vitamine A (β-caroteen), seleen en zink zijn voedingsstoffen die het lichaam helpen zichzelf te verdedigen.

De cellen van het menselijk lichaam vormen dagelijks een hoeveelheid vrije radicalen. Bovendien wordt de productie van vrije radicalen verhoogd en/of versneld door o.a. tabak, alcohol, onevenwichtige of vetrijke voeding, tijdelijke stress, intensieve sportbeoefening, luchtverontreiniging, UV-stralen en veroudering.
Vrije radicalen hebben enerzijds een fysiologische functie, anderzijds beschadigen zij de cellen in het lichaam indien ze in overmaat aanwezig zijn. Zo staan zij in voor het ontstaan van verouderingsverschijnselen alsook een versnelling van de oxidatie van het LDL-cholesterol.
Een voeding die voldoende seleen, vitamine C, vitamine E en zink bevat, laat het lichaam toe beter weerstand te bieden tegen deze aanvallen, welke zeer vermoeiend zijn voor het organisme, omdat deze vitaminen en mineralen bijdragen tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Q10-Quatral maakt de berekening voor u:
Natriumseleniet is één van de voornaamste bronnen van seleen. Natriumseleniet maakt het mogelijk seleen precies te doseren en staat tevens garant voor een hoge opname door het organisme. De doses vitamine E, vitamine C, vitamine A (β-caroteen) en zink in Q10-QUATRAL beantwoorden aan de recentste voedingsaanbevelingen voor België.

Indicaties:
- Voor goed energetisch metabolisme

Samenstelling:
Plantaardige oliën [palm, soja, kokosnoot in wisselende verhoudingen: Cocos nucifera L. (kokospalm), Glyc. max (L.) Merr. (soja), Elaeis guineensis Jacq. (oliepalm)], soja-lecithine, coënzym Q10 (ubiquinon 100 mg), Gelatine, water
Kleurstoffen: ijzeroxide (E172), titaandioxide (E171)

Samenstelling van 1 capsule Quatral:
RI%
Vitamine C 120mg 150%
Vitamine E 25mg 208%
Vitamine A 1000μg 125%
Zink 15mg 150%
Seleen 100,5μg 183%

Gebruiksaanwijzing:
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/ maanden.
De aanbevolen dagelijkse dosis is 1 bruine capsule Q10 (100 mg Coënzym Q10) + 1 gele capsule Quatral (Seleen, Vitamine C en E, Vitamine A (β-caroteen en Zink), in te nemen met water, bij voorkeur na de maaltijd.

Start de kuur op de dag die op de blister staat vermeld.
Indien u bijvoorbeeld Q10-QUATRAL voor de eerste keer neemt op woensdag, neemt u de capsule uit de blisterverpakking waarop “wo” - (“wo” staat voor woensdag) - staat vermeld. Ga zo door voor elke dag van de week en voor elke blister uit de verpakking.

Voorzorgsmaatregelen:
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Buiten bereik van kinderen houden.

Inhoud:
Capsules 2 x 28
Kenmerken:
Merk Quatral
Categorie Coenzyme Q10, Vitamines - Energie
Prijs 18,70 
Reviews 5/5 (1 reviews)
5,0
1 reviews
5 sterren
(1)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 sterren
(0)
Tous les avis sur Q10-Quatral Weerstand En Energie Promopack 1 Maand + 1 Week Gratis 2 x (28+7) Capsules proviennent d’acheteurs certifiés, récoltés via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
Nelly Marie
01/04/2021
Ik heb de beoordeling 5 genoteerd, maar in feite ken ik dit product niet; het is op advies van mijn behandelende arts dat ik met deze behandeling begin
  0 0   Gemeld!