Info
Belangrijke boodschap :
Wij informeren u dat, vanwege de huidige situatie, sommige bestellingen geleverd zullen worden met een extra vertraging van 24 uur. Onze teams doen momenteel hun uiterste best om zich aan te passen en uw bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Onze oprechte excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip.

Quies Oorband Bad En Sport Klein Formaat 1 Stuk

van Quies

Schept u opnieuw plezier in het water zonder de nadelen ervan.

(3)
Aan mijn Favorieten toevoegen
11,95 
*
-5%
Online korting
**
11,35 
+0.09 gespaard in uw Loyalteitsbonus
gratis levering Bij aankoop van minstens 4 producten
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Voor sommigen is zwemmen niet altijd even leuk. Het water dat in hun oren stroomt, veroorzaakt een gevoel van verstopte of geïrriteerde oren, of zelfs van hevige pijn.
Als het water niet op de correcte manier wordt verwijderd, kan het oor zelfs ontstoken of geïnfecteerd raken (uitwendige oorontsteking).
Voordat u gaat zwemmen, mag u het oorsmeer dat uw oren beschermt niet verwijderen. Deze was, die niet in water oplosbaar is, werkt een beetje als een regenjas.
Geen grote reiniging twee dagen voordat u gaat zwemmen.
Droog na het zwemmen uw oren altijd zorgvuldig af: buig uw hoofd naar de kant om het water eruit te laten stromen en droog daarna de ingang van de gehoorgang af.

Onze oren zijn gevoelig voor water en drukverschillen.
Als er bij ons buisjes of diabolo’s ingeplant zijn, of als we vaak oorontstekingen hebben, dan wordt het water de vijand van onze oren.
Met de Oorbanden Bad en sport van Quies schept u opnieuw plezier in het water zonder de nadelen ervan.
De banden zijn vervaardigd uit neopreen met een hoge dichtheid en beschermen op die manier doeltreffend uw oren tegen water uit de douche, de zee of het zwembad. Er zijn 2 formaten waarvan de anatomische vorm kan worden aangepast aan de hand van een scratchsysteem.
Zo zijn uw oren perfect bedekt. Dankzij de soepele en comfortabele textuur blijft de Oorband de hele tijd lang perfect op zijn plaats zitten.
De Oorbanden Bad en sport van Quies beschermen uw oren ook tegen de koude dankzij de thermische eigenschappen van neopreen.
Gebruik daarnaast de bescherming uit silicone van Quies speciaal voor het zwemmen/ badenom de gehoorgang onder water volledig af te sluiten van het water.
Klein formaat (lengte: 52 cm en schedelomtrek: 40-55 cm)

Samenstelling:
Neopreen

Inhoud:
1 stuk
Kenmerken:
Merk Quies
Categorie Oordopjes
Prijs 11,35 
Reviews 3.7/5 (3 reviews)
Gewicht 46 gr
3,7
3 reviews
5 sterren
(0)
4 sterren
(2)
3 sterren
(1)
2 sterren
(0)
1 sterren
(0)
Alle beoordelingen voor Quies Oorband Bad En Sport Klein Formaat 1 Stuk zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
Daniel
13/10/2021
Goede hoofdband een beetje teleurgesteld omdat ik dacht dat het het geluid zou verminderen, maar nee, daarom kreeg ik mijn 3 sterren
  0 0   Gemeld!
Chantal
05/08/2018
Iets te groot voor een baby van 14 maanden oud
  0 0   Gemeld!
yannick
21/07/2015
Erg handig als je niet het haar, maar de banner maat zal op de pagina vermeld te wassen, want het is niet het geval
  0 0   Gemeld!