Quies Zuigpast Tegen Snurken Honing-Citroen 12 Stuks

van Quies
Smeren het achterste deel van de keel, waardoor snurken ‘s nachts wordt verminderd.
12,99 
*
-11%
Online korting
**
11,53 

In voorraad!

+1.5% oftewel 0,17
in Mijn klantenbonus
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd of in 24u in afhaalpunt
Beschrijving

Quies Zuigpast Tegen Snurken Honing-Citroen 12 Stuks

Eigenschappen:
10 miljoen snurkers gaan elke avond slapen en 10 miljoen mensen worden gestoord door het geluid van de ademhaling van hun partner.
‘s Nachts snurken 3 op de 5 mannen en bijna 2 op de 5 vrouwen. Dit geluid, geruststellend als het licht is, irriterend als het luidruchtig is, treedt vooral op als de slapende persoon inademt. De spieren en de weefsels van de mond verslappen, waardoor de luchtstroom gedeeltelijk wordt geblokkeerd. Telkens als de persoon inademt, trillen de weefsels achteraan in het gehemelte en de keel en dat veroorzaakt een geluid dat min of meer luidruchtig kan zijn: snurken.
Met de leeftijd neemt het snurken toe, want de weefsels verliezen aan spanning.
Sommige snurkers kunnen geluiden tot 100 dB voortbrengen. Voor de partner is dit hetzelfde als naast een drilboor slapen.

Snurken verhindert de snurker niet van te slapen, maar dat is vaak absoluut niet het geval voor zijn/ haar partner. Snurken kan namelijk ernstige slaapstoornissen veroorzaken voor de omgeving van de snurker. Hij/ zij neemt minder zuurstof op dan nodig is en daardoor zijn zijn/haar batterijen niet voldoende opgeladen. Met als resultaat dat hij/ zij zich al van bij het ontwaken vaak leeg voelt of overdag een gebrek aan energie en concentratie vertoont.
Snurken brengt op lange termijn geen gevolgen voor de gezondheid met zich mee, behalve in het geval van slaapapnoe. De adem stokt, wat lang of minder lang kan duren, en dat verhoogt het risico op een hoge bloeddruk en problemen met hart- en bloedvaten.
Ook al bevordert de leeftijd de verslapping van de weefsels, toch zijn er nog andere factoren die meespelen: uiteraard een tijdelijke verstopte neus, door een zware verkoudheid of een allergie, maar ook overgewicht, alcohol drinken of slaappillen slikken. Om minder te snurken, moet u vermijden om op uw rug te slapen. Slaap op uw zijkant of, beter nog, op uw buik, maar ondersteun uw hoofd en uw hals op een correcte manier.

Tijdens de slaap trillen de weefsels van het gehemelte en de huig bij het doorstromen van lucht, en dat veroorzaakt al dan niet hevig snurken.
De zuigtabletten tegen het snurken van Quies beperken deze geluidstrillingen. De actieve bestanddelen ervan op basis van xanthaangom en plantaardige natuurlijke extracten smeren het achterste deel van de keel, waardoor snurken ‘s nachts wordt verminderd*.
De formule wordt niet tenietgedaan door het slikken dankzij een biologisch zelfklevend complex, en de trage verspreiding garandeert een werking de hele nacht door.
Smaken: honing-citroen
Zonder bewaarmiddel noch zoetstof
Product afgeraden in geval van slaapapnoe
*76% van de snurkers die de tabletten hebben getest, verklaart tevreden te zijn.
Onderzoek uitgevoerd gedurende 3 weken in juli 2008 bij 33 zware snurkers van 18 tot 65 jaar oud, onder toezicht van een longarts
Onderzoek PROCLAIM Nr. TNH013/ VT 2361

Indicaties:
Voor het smeren het achterste deel van de keel, waardoor snurken ‘s nachts wordt verminderd

Samenstelling:
Xanthaangom en plantaardige natuurlijke extracten

Inhoud:
12 stuks
Kenmerken:
Merk Quies
Categorie Snurken
Prijs 11,53 
Reviews 4.3/5 (7 reviews)
Gewicht 34 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
4,3
7 reviews
5 sterren
(2)
4 sterren
(5)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)
Alle reviews over Quies Zuigpast Tegen Snurken Honing-Citroen 12 Stuks werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Nicole

14/06/2018
Snurker is zo goed als voorbij door deze tabletten. Zeer blij mee en mijn partner ook.
  0 0   Gemeld!
Bart

10/10/2017
werkt wel degelijk maar als zuigtablet is de smaak niet zo heel lekker.
  0 0   Gemeld!
edgard

14/07/2015
werkt wel degelijk
  0 0   Gemeld!
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
Nathalie

27/11/2020
In termen van de juiste smaak, lange smelttijd in de mond. Niet lang genoeg gebruikt om effecten te beoordelen.
  0 0   Gemeld!
Aurelie

19/11/2020
De smaak is niet geweldig volgens mijn metgezel. Het maakt het snurken zo nu en dan dof, maar werkt niet bij elke opname
  0 0   Gemeld!
Elodie
  0 0   Gemeld!
yannick

25/09/2017
significante verbetering
  0 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten