Info
Belangrijke boodschap :
Wij informeren u dat, vanwege de huidige situatie, sommige bestellingen geleverd zullen worden met een extra vertraging van 24 uur. Onze teams doen momenteel hun uiterste best om zich aan te passen en uw bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Onze oprechte excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip.

Quies Gehoorbescherming Music 1 Paar

van Quies

Hij compenseert de hoge en de lage frequenties en verzwakt de gevoeligste frequenties.

(2)
Aan mijn Favorieten toevoegen
28,00 
*
-31%
Online korting
**
19,44 
+0.19 gespaard in uw Loyalteitsbonus
gratis levering Bij aankoop van minstens 3 producten
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Een toon is een golf die zich verspreidt in de vorm van een drukverschil; hij wordt bepaald door:
- De frequentie ervan, die hoger of minder hoog is; het menselijke oor vangt tonen op van 16 Hertz (Hz) voor de laagste frequentie tot 20.000 Hz voor de hoogste frequentie
- De intensiteit ervan, die sterker of minder sterk is, uitgedrukt in decibels (dB)
- De duur ervan
De geluidsgolven dringen onze oren binnen en doen onze trommelvliezen trillen. Op hun beurt doen de trommelvliezen het binnenoor trillen waar zich het slakkenhuis, het gehoororgaan, bevindt. De cellen daarvan zetten de trillingen om in een zenuwimpuls die de gehoorzenuw naar de hersenen voert.
Tonen worden lawaai als het storend of schadelijk is voor ons gehoorsysteem
In de natuur zijn weinig tonen sterk. Maar in onze moderne omgeving is dat niet het geval. Jammer genoeg zijn onze oren niet dermate geëvolueerd dat ze ons op een doeltreffende manier hiertegen beschermen.
Wanneer de intensiteit van het geluid het vermogen van het oor om het geluid op te vangen, overschrijdt, dreigt er gevaar. Deze intensiteit wordt in decibels (dB) uitgedrukt.
- Geluid lager dan 85 dB brengt geen risico voor het gehoor met zich mee. Een stofzuiger of het gesnurk van iemand die slaapt, bereikt vlot deze waarden.
- Vanaf 85 dB is het geluid schadelijk. Hoe meer decibels, hoe groter het gevaar. In discotheken flirt het geluid met 100 dB.

Muzikanten, festivalgangers en fervente aanhangers van concerten en dancefloors kennen maar al te goed dit gevoel van oorsuizingen, tinnitus of gehoorhinder. Ook al evolueert de geluidstechnologie voortdurend, toch blijft een langdurige blootstelling aan luide muziek pijnlijk.
Op basis van de technologische vooruitgang op het vlak van audio en Hi-Fi werden de geluidsfilters tegen muziek ontwikkeld. Tijdens een langdurige blootstelling aan te luide muziek concentreert het menselijke oor zich op de gemiddelde geluidsfrequenties en vangt het niet echt de extreme hoge en lage frequenties op, wat voor ongemak zorgt.
De gepatenteerde filter CLI (Correcteur Loudness Intégré of geïntegreerde correctie van het geluid) van onze gehoorbescherming tegen muziek werkt door de frequenties te corrigeren: hij compenseert de hoge en de lage frequenties, en verzwakt de gevoeligste frequenties. Het geluid is opnieuw in evenwicht en hersteld in zijn diepte en muzikaliteit, zonder enige vervorming en zonder risico voor uw gehoor.
De geluidsfilter CLI werkt op 3 niveaus:
- Hij vangt de hoogste (tussen 4.000 en 16.000 Hz) en de laagste (van 0 tot 1.000 Hz) geluidsfrequenties op en brengt ze opnieuw in evenwicht.
- Hij verzwakt de frequenties die van nature het meest hoorbaar zijn voor het oor (van 1.000 tot 4.000 Hz).
- Hij brengt het geluid op hetzelfde niveau dankzij de projectieholte die het geluid van nature verdeelt in het oor.
De geluidsfilters tegen muziek van Quies zijn gemakkelijk in te brengen dankzij de vleugeltjes die aan elke vorm zijn aangepast. Ze bestaan uit biocompatibele silicone, zijn bijzonder comfortabel en herbruikbaar.

Indicaties:
Voor het compenseren de hoge en de lage frequenties en verzwakken de gevoeligste frequenties

Samenstelling:
Biocompatibele silicone

Inhoud:
1 paar
Kenmerken:
Merk Quies
Categorie Oordopjes
Prijs 19,44 
Reviews 5/5 (2 reviews)
Gewicht 15 gr
5,0
2 reviews
5 sterren
(2)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 sterren
(0)
Alle beoordelingen voor Quies Gehoorbescherming Music 1 Paar zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Barbara
10/03/2018
Goede prijs/kwaliteitverhouding
  1 0   Gemeld!