Info
Belangrijke boodschap :
Wij informeren u dat, vanwege de huidige situatie, sommige bestellingen geleverd zullen worden met een extra vertraging van 24 uur. Onze teams doen momenteel hun uiterste best om zich aan te passen en uw bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Onze oprechte excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip.

Quies Neusspray Den-Eucalyptus 15ml

van Quies

Bevordert de ademhaling via de neus.

(12)
Aan mijn Favorieten toevoegen
12,50 
*
-8%
Online korting
**
11,50 
+0.11 gespaard in uw Loyalteitsbonus
gratis levering Bij aankoop van minstens 4 producten
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
10 miljoen snurkers gaan elke avond slapen en 10 miljoen mensen worden gestoord door het geluid van de ademhaling van hun partner.
‘s Nachts snurken 3 op de 5 mannen en bijna 2 op de 5 vrouwen. Dit geluid, geruststellend als het licht is, irriterend als het luidruchtig is, treedt vooral op als de slapende persoon inademt. De spieren en de weefsels van de mond verslappen, waardoor de luchtstroom gedeeltelijk wordt geblokkeerd. Telkens als de persoon inademt, trillen de weefsels achteraan in het gehemelte en de keel en dat veroorzaakt een geluid dat min of meer luidruchtig kan zijn: snurken.
Met de leeftijd neemt het snurken toe, want de weefsels verliezen aan spanning.
Sommige snurkers kunnen geluiden tot 100 dB voortbrengen. Voor de partner is dit hetzelfde als naast een drilboor slapen.

Snurken verhindert de snurker niet van te slapen, maar dat is vaak absoluut niet het geval voor zijn/ haar partner. Snurken kan namelijk ernstige slaapstoornissen veroorzaken voor de omgeving van de snurker. Hij/ zij neemt minder zuurstof op dan nodig is en daardoor zijn zijn/ haar batterijen niet voldoende opgeladen. Met als resultaat dat hij/ zij zich al van bij het ontwaken vaak leeg voelt of overdag een gebrek aan energie en concentratie vertoont.
Snurken brengt op lange termijn geen gevolgen voor de gezondheid met zich mee, behalve in het geval van slaapapnoe. De adem stokt, wat lang of minder lang kan duren, en dat verhoogt het risico op een hoge bloeddruk en problemen met hart- en bloedvaten.
Ook al bevordert de leeftijd de verslapping van de weefsels, toch zijn er nog andere factoren die meespelen: uiteraard een tijdelijke verstopte neus, door een zware verkoudheid of een allergie, maar ook overgewicht, alcohol drinken of slaappillen slikken. Om minder te snurken, moet u vermijden om op uw rug te slapen. Slaap op uw zijkant of, beter nog, op uw buik, maar ondersteun uw hoofd en uw hals op een correcte manier.

Nachts een verstopte neus betekent vrijwel zeker dat u snurkt. Als we tijdens onze slaap via onze mond ademen, dan doet de lucht de weefsels van het gehemelte en de huig trillen. Ademhalen via de mond is één van de oorzaken van snurken.
De neusspray tegen snurken van Quies met essentiële oliën van den en eucalyptus bevordert de ademhaling via de neus. De extracten van toverhazelaar, muisdoorn en paardenkastanje maken de luchtwegen vrij, terwijl de natuurlijke filmvormer de wanden van de neus smeert. Het product werkt meteen en geeft je het gevoel dat je vrijer kunt ademhalen. De lucht kan gemakkelijker doorstomen en het snurken wordt sterk verminderd.
Eén flesje neusspray tegen het snurken van Quies verzekert u 12 weken lang vreedzamere nachten en een echte herstellende slaap.

Indicaties:
- Voor het bevorderen de ademhaling via de neus
- Voor het snurken wordt sterk verminderd

Samenstelling:
Eucalyptus, extracten van toverhazelaar, muisdoorn en paardenkastanje

Inhoud:
15 ml
Kenmerken:
Merk Quies
Categorie Gemakkelijk ademhalen
Prijs 11,50 
Reviews 3.7/5 (12 reviews)
Gewicht 38 gr
3,7
12 reviews
5 sterren
(2)
4 sterren
(5)
3 sterren
(4)
2 sterren
(1)
1 sterren
(0)
Alle beoordelingen voor Quies Neusspray Den-Eucalyptus 15ml zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Schiettecatte
21/08/2018
Helpt niet echt
  0 0   Gemeld!
Dorien
01/10/2016
Doet niet zoveel
  0 0   Gemeld!