Raylex Pen Stop Nagelbijten 1 Stuk

van Raylex
Raylex Pen Stop Nagelbijten 1 Stuk
Klantenbonus
0,17  €
18,85
-10%
Voordeel
16,95 
(
16,95 
/stuk
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 39 aankoop)


Beschrijving

De oplossing om te stoppen met nagelbijten

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Raylex: de oplossing om te stoppen met nagelbijten
Raylex heeft de bittere smaak van pompelmoesschil en bevat een unieke combinatie van citrusschilextract en denatonium. Denatonium krijgt in het Book of Records de eer van bitterste stof ter wereld: perfect om nagelbijten af te leren. Raylex is ontwikkeld om een aanvaardbare hoeveelheid bittere smaak af te geven en het is dan ook vaak minder vies dan andere anti-nagelbijtproducten. De pompelmoessmaak dringt in de nagel en ligt er niet op als lak. Dit zorgt ervoor dat de bitterheid minder wordt doorgegeven aan wat je aanraakt, zoals bijvoorbeeld boterhammen. Je hoeft Raylex niet op de volledige nagel aan te brengen. Enkel waar je bijt: de rand van je nagels en/ of zijkant.

Om het herstel van de nagels te stimuleren bevat Raylex de stof biotine, beter bekend als vitamine H of vitamine B8. Deze vitamine bevordert de nagelgroei. Zo stop je niet alleen met nagelbijten, maar heb je ook sneller terug mooie, lange nagels.
Raylex is niet glanzend en is dus zowel voor hem als haar.
Het mag gebruikt worden voor kinderen vanaf 3 jaar (om duimzuigen af te leren).

Indicaties:
Om te stoppen met nagelbijten

Samenstelling:
Isopropyl alcohol, ethyl lactate, denatonium benzoate, agent de viscosité (DMI), eucalyptol, acrylates/ ammonium methacrylate copolymer, citrus grandis fruit extract, biotin, limonene, citral, linalool
Raylex bevat geen parabenen of bewaarmiddelen.

Gebruiksaanwijzing:
Consumentenonderzoek (Ipsos 2013) wijst uit dat nagelbijters het meeste op hun duim en wijsvinger bijten. Gebruik Raylex enkel op de nagels/ vingers waarop je bijt.
De Raylex pen laat toe om de bittere substantie heel nauwkeurig te doseren. Breng het aan op de rand van je nagel en niet op je volledige nagel. Eventueel kan je het ook aan de zijkant van je nagel aanbrengen als je daar vaak bijt.
Raylex aanbrengen kan je doen met de platte zijde of met de punt van de pen. Raylex is onzichtbaar. Ook al zie je de substantie niet, je mag er zeker van zijn dat je nagel doordrongen is. De substantie is in enkele seconden droog.
Aanbrengen van Raylex mag je zo vaak doen als je zelf nodig vindt. Wij raden aan om het 1 keer ‘s ochtends te doen en 1 keer ’s avonds, en liefst zo trouw mogelijk. Plan daarom best een vast moment om Raylex aan te brengen.

Gebruik Raylex minstens gedurende 18 dagen. Uit de psychologie leren we dat hoe langer je een slechte gewoonte nalaat, hoe meer kans je hebt om er vanaf te geraken. Je mag dus gerust de behandeling langer dan 18 dagen voortzetten.
Als je de instructies voor gebruik goed naleeft en dit combineert met de gratis te downloaden app voor smartphone, zal je kans op definitief stoppen het grootst zijn.
De behandeling mag zo vaak als nodig herhaald worden.

Raylex kan niet verwijderd worden. De bittere smaak neemt af met de tijd en is na ongeveer 24 uur verdwenen. Heb je toch gebeten op je nagels en wil je de bittere smaak van Raylex zo snel mogelijk uit je mond laten verdwijnen, kauw dan een aantal minuten op een kauwgom.

Voorzorgsmaatregelen:
Uitwendig gebruik
Het gebruik van dit product door kinderen jonger dan 12 jaar dient te gebeuren onder toezicht van een volwassene.
Indien het product per ongeluk in de ogen terechtkomt, spoelen met proper water. In uitzonderlijke gevallen kan irritatie optreden: roodheid, jeuk of een allergische reactie. Stop dan het gebruik van Raylex. Raadpleeg een arts indien de irritatie aanhoudt.
Over het gebruik van Raylex bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, zijn geen gegevens beschikbaar. We raden aan het product niet te gebruiken.

Inhoud:
1 stuk

Kenmerken:
Merk Raylex
Categorie Nagelverzorgingen
Reviews 4.5/5 (53 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(53 reviews)

Gemiddelde score

4,5 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

60.4%
32.1%
7.5%
0%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Duits
  • Frans
  • Nederlands
Karen 46-55 jaar
Slechte smaak. Maar desondanks trotseert mijn zoon de smaak en bijt hij na een uurtje opnieuw op zijn nagels
Isabelle <25 jaar
Het is zulk smerig spul dat ik niet eens meer met me vingers in me mond durf te zitten! Handig dat je ook een app hebt met leuke smerige nagelweetjes en herinneringen om je nagels in te smeren. Ik vind het een aanrader!
Geert 46-55 jaar
super
Charlotte 26-35 jaar
ideaal om niet meer op de nagels te bijten
Elsiena 36-45 jaar
Dat er voor 18 dagen product in de stift zit, maakt dat ik het een erg dure methode vind.