Remescar Instant Rimple Corrector 8ml

van Remescar
Remescar Instant Rimple Corrector 8ml
Klantenbonus
0,07  €
37,99
-11%
Voordeel
33,80 
(
42,25 
/10 ml
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 69 aankoop)


Beschrijving

Om in enkele minuten kleine rimpels te corrigeren rond de gevoelige huid van de ogen

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Remescar Instant Rimpel Corrector werd speciaal ontworpen om in enkele minuten kleine rimpels te corrigeren rond de gevoelige huid van de ogen, tussen de wenkbrauwen of rondom de neus en de mond.
Naarmate we ouder worden, verminderen de dichtheid en de elasticiteit van onze huid, waardoor plooien ontstaan die permanente rimpels kunnen worden. Andere factoren, zoals herhaaldelijk glimlachen, turen, de wenkbrauwen fronsen enz., dragen ook bij tot de vorming van rimpels in het gezicht.
Remescar Instant Rimpel Corrector is een doeltreffende crème die direct inwerkt op rimpels rond de gevoelige huid van de ogen, tussen de wenkbrauwen of rondom de neus en de mond, en dit reeds met één applicatie per dag.
De revolutionaire e-Wrink Flex-technologie, op basis van een unieke combinatie van extracten van rode algen, kleimineralen, plantensuikers en natuurlijke stressbeschermingsmoleculen, vult rimpels op en zorgt onmiddellijk voor een gladdere en jonger uitziende huid.

Indicaties:
Om in enkele minuten kleine rimpels te corrigeren rond de gevoelige huid van de ogen

Samenstelling:
Aqua, magnesium aluminum silicate, sodium silicate, meadowfoam estolide, phenoxyethanol, glyceryl glucoside, PEG-75 shea butter glycerides, xanthan gum, Cassia angustifolia seed polysaccharide, ethylhexylglycerin, hydroxyethylcellulose, phenethyl alcohol, Alteromonas ferment extract, Chondrus crispus extract, Lithothamion calcareum extract, methylparaben, ethylparaben, propylparaben, CI 16035, CI 19140

Gebruiksaanwijzing:
Stap 1 :
Was uw gezicht voorzichtig en dep het droog.
Stap 2 :
Als u een hydraterende crème (dagcreme of oogcreme) gebruikt, moet u deze volledig laten intrekken voordat u Remescar Instant Rimpel Corrector aanbrengt.
Stap 3 :
Knijp een beetje Remescar Instant Rimpel Corrector uit op uw vingertop.
Omdat het een sterk geconcentreerde formule met actieve ingrediënten is, gebruikt u best een hoeveelheid ter grootte van een rijstkorrel voor een kleine zone en ter grootte van twee rijstkorrels als de zone groter is.
Minder is niet voldoende en meer is meestal te veel en wordt dan niet volledig door de huid opgenomen of kan irritatie veroorzaken.
Stap 4 :
Wrijf de crème tussen uw twee wijsvingers totdat deze kleurloos wordt (5 tot 10 seconden). Zorg ervoor dat u voldoende crème behoudt tussen uw vingers.
Als het niet langer vochtig aanvoelt, neem dan opnieuw een kleine hoeveelheid op uw vingertop. Dit is een cruciale factor voor de correcte werking van Remescar Instant Rimpel Corrector.
Stap 5 :
Breng de crème voorzichtig aan met een vinger op de zone waar u rimpels hebt.
Wrijf deze met zachte tappende beweging uit tot die volledig door de huid is opgenomen.
Stap 6 :
Houd uw gezichtsuitdrukking gedurende 2-3 minuten neutraal terwijl het product droogt. Zo krijgt u het beste resultaat (u kunt dit proces versnellen door te wapperen). Hebt u te veel crème aangebracht, verwijder die dan met een vochtig doekje.
Sluit de tube na gebruik en was uw handen.

Om te verwijderen:
Reinig de behandelde zone met water en dep droog.
In combinatie met make-up:
Breng eerst uw gebruikelijke verzorgingsproducten aan (oogserum, dagelijkse hydraterende crème enz.) en geef de producten even tijd om in de huidlagen te trekken (een tweetal minuten). Daarna kunt u uw make-up zoals gewoonlijk aanbrengen.
Nadat u uw make-up hebt aangebracht, kunt u een zeer dunne laag Remescar Instant Rimpel Corrector aanbrengen zoals hierboven beschreven. Als er een wit residu achterblijft, hebt u ofwel te veel product gebruikt, ofwel geen hydraterende crème aangebracht. Wrijf het witte residu gewoon weg met een vochtig doekje.

Make-up op basis van olie kan de doeltreffendheid van Remescar Instant Rimpel Corrector verminderen.
Probeer Remescar Wallen En Donkere Kringen als u last hebt van wallen en donkere kringen. Deze doeltreffende crème met instant effect helpt wallen en donkere kringen in enkele minuten te verminderen.
Ontdek Remescar Hangende Oogleden, een exclusieve oogcreme die werd ontwikkeld om hangende oogleden snel en gemakkelijk te liften.
Let erop dat u Remescar Instant Rimpel Corrector niet samen met Remescar Wallen En Donkere Kringen of Remescar Hangende Oogleden aanbrengt op hetzelfde huidoppervlak. Dit kan immers witte
restanten of gevoeligheid veroorzaken.

Voorzorgsmaatregelen:
Zorg ervoor dat u de crème niet te dicht bij uw ogen aanbrengt, want het product spreidt zich verder uit naarmate het opwarmt door uw lichaamstemperatuur.

Inhoud:
8 ml

Kenmerken:
Merk Remescar
Categorie Antirimpel
Reviews 3.9/5 (7 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(7 reviews)

Gemiddelde score

3,9 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

42.9%
14.3%
28.6%
14.3%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
Karin 46-55 jaar
Lastig te doseren en werkt maar enkele minuten, dan komen de rimpels weer terug. Maar wellicht moet ik het nog wat beter en langer uitproberen
Nuttige review? 0 0
Sigrid 36-45 jaar
Goed product, maar niet zo eenvoudig om het correct en proper aan te brengen, vind ik.
Nuttige review? 5 0