Revitive Stimulator In Geval Van Lichte Beenklachten 1 Stuk

van Revitive
282,55 
(
282,55 
/stuk
)
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
 
Uw aanvraag werd geregistreerd

Beschrijving

Om de goede gezondheid van uw benen te waarborgen

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Vermoeide, pijnlijke en zware benen zijn vaak symptomen van een vertraging van de bloedstroom in de benen. Deze symptomen kunnen worden toegeschreven aan leeftijd, aan een levenswijze, zoals tabaksgebruik en langdurig staan of zitten, hoge temperaturen of aan een onderliggend medisch probleem. Essential is de bloedsomloopstimulator van Revitive die zich richt op problemen in de benen en deze verlicht. Dit zijn zowel occasionele als frequentere problemen, zoals vermoeidheid, zwaar gevoel in de benen en voeten; perfect na een lange dag.

Bij Revitive zijn we van mening dat elk succes het resultaat is van een positieve houding tegenover uw gezondheid. Wij bieden u al meer dan 20 jaar therapeutische oplossingen zonder medicatie dankzij de klinische en wetenschappelijke ontwikkelingen van onze partners in samenwerking met vaatchirurgen en kinesitherapeuten in onze afdeling Onderzoek & Ontwikkeling en onze continue programma’s voor klinische tests in het ziekenhuis. Dankzij onze expertise kunnen wij u gepatenteerde hoogwaardige systemen en technologieën bieden die klinisch werden getest en waarvan de doeltreffendheid werd bewezen door proeven die werden gepubliceerd in internationale medische tijdschriften en beschikbaar om te raadplegen op de site.

Om de veneuze terugstroom te verbeteren, gebruiken onze bloedstroomsimulatoren de gepatenteerde Revitive-technologie die is gebaseerd om EMS, elektrische spierstimulatie die wordt gebruikt in praktijken in de kinesitherapie, elektrische pulsen onder de voetzool waardoor het samentrekken en ontspannen van de beenspieren wordt geactiveerd, zoals een pomp. Hoe meer je spieren werken, hoe meer de spieren samentrekken en hoe eenvoudiger de aders het bloed naar het hard kunnen pompen. Bij regelmatig gebruik verstevigt de Revitive-technologie de beenspieren en verbetert het apparaat de bloedsomloop om de goede gezondheid van uw benen te waarborgen.

Revitive Essential is zeer doeltreffend en gebruiksvriendelijk. Plan een dagelijkse sessie van 30 minuten op het ritme van uw dag, terwijl u comfortabel gaat zitten. Draag zorg voor uw benen en geniet opnieuw zorgeloos van de activiteiten waarvan u houdt.
Revitive Essential is aangepast aan problemen zoals zware benen en een slechte bloedsomloop, maar ook pijn en lichte of occasionele zwellingen die worden veroorzaakt door:
- Langdurig zitten/ rechtstaan
- Zittende levensstijl
- Hoge temperaturen

Het is aanbevolen voor:
- Actieve verbetering van de bloedsomloop
- Verlichting van zware en pijnlijke benen
- De goede gezondheid van het veneuze systeem behoudenVoor personen die lijden aan meer hardnekkige problemen met de bloedsomloop, zoals zwelling en aanhoudende pijn, is het gamma van krachtige Revitive Medic-stimulators beter aangepast omdat ze speciaal zijn ontworpen voor het verlichten van deze symptomen die vooral kunnen worden veroorzaakt door langdurig gebrek aan mobiliteit, hypertensie, een hoog cholesterolgehalte, diabetes of spataders. Als u niet zeker bent welk model voor u geschikt is, kunt u raad vragen in de winkel.

Kenmerken:
Afmetingen One size
Medische klasse IIa
Regelbare intensiteit 1-50
Geluidssignaal Ja
Meegeleverde accessoires 1 paar lichaamselektroden; stekker
Beschikbaarheid van onderdelen Vervangelektroden lichaam (2 paar); vervangstekker
Voeding Netspanning
De gepatenteerde technologie van Revitive (op basis van EMS) Klinisch bewezen technologie, aanbevolen door professionele gezondheidszorgverleners
Aanbevolen duur van een sessie Voetsteun: 30-60 minuten per dag, 7 dagen per week; lichaamselektroden: sessies van 20-30 minuten, afhankelijk van de behoeften

Sterke punten:
- De volledige technologie en alle garanties van het merk Revitive in een doeltreffende stimulator tegen zware benen
- Verlicht zware benen en pijnlijke en vermoeide voeten
- Verbetert actief de bloedsomloop
- Helpt de benen gezond te houden
- De gepatenteerde technologie van Revitive op basis van EMS
- Klinisch bewezen om de bloedsomloop te verbeteren
- Erkend medisch hulpmiddel van klasse Iia; ontwikkeld door vaatchirurgen; CE-markering; 2 jaar garantie
- Gebruiksvriendelijk, stel de intensiteit van de stimulatie in die bij u past
- Geleverd met 2 lichaamselektroden om andere delen van het lichaam te behandelenIndicaties:
- Voor de actieve verbetering van de bloedsomloop
- Voor de verlichting van zware en pijnlijke benen
- Voor een goede gezondheid van het veneuze systeem behouden

Contra-indicaties:
Niet gebruiken in de volgende gevallen:
- Bij het dragen van een elektronisch geïmplanteerd apparaat, zoals een pacemaker of een automatische implanteerbare cardioverter-defibrillators (AICD)
- Bij personen die zwanger zijn
- Bij bestaande diepveneuze trombose (DVT)

Gebruiksaanwijzing:
Het apparaat werd ontworpen om uw symptomen op comfortabele en doeltreffende wijze te verlichten:
1. Zet u comfortabel in uw leunstoel en plaats uw blote voeten op de voetsteunen.
2. Stel de intensiteit van de stimulatie in op het niveau dat u het beste bevalt. Verhoog het intensiteitsniveau progressief et behulp van de grote knoppen op het apparaat tot u comfortabele elektrische impulsen van de kuitspieren voelt.
3. Ontspan u en laat Revitive het werk doen: een sessie van 30 tot 60 minuten per dag is aanbevolen. De kuitspieren worden afwisselend samengetrokken en ontspannen, wat een pompend effect creëert in de aders om de veneuze terugstroom te activeren. Het bloed wordt dus vanaf de onderkant van de benen voortgestuwd naar het bovenlichaam om uw benen in goede gezondheid te houden.
Voor een doeltreffende werking van het apparaat, moet u het regelmatig gebruiken gedurende 6 tot 8 weken.

Inhoud:
1 stuk
Kenmerken:
Merk Revitive
Categorie Medisch materiaal
Reviews 5/5 (1 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(1 reviews)

Gemiddelede score

5,0 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

100%
0%
0%
0%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans